X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, pewnie nikogo nie ma o tej porze ;) nie wiem od której nie śpię..ok 3 wstawałam do toalety i mam wrażenie, że od tego czasu tylko przewracam się z boku na bok i nie śpię.

boli mnie brzuch jak na okres..do tego plecy.niekoniecznie w krzyżu. teraz jak siedzę-jest lepiej. parę razy spiął mi się brzuch.
    najgorsze, że tego cholernego gbs-a mam mieć pobranego dopiero 16-go i strasznie mnie to stresuje :/
    zjadłam,idę się położyć...

Limerikowo lubi tę wiadomość

81clk9i.png
  • MagdaO Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogłaszam wszem i wobec, iż 3-go czerwca o godz. 3.00, po zaledwie godzinnej akcji na porodówce na świat przybył Stanisław, 3395g żywej wagi :) Dzięki dziewczyny za wsparcie, padam na twarz, idę spać,:P

weronikabp, balonik, Niesforna, excella, alexast, Agusia2312, Martynika, Bea_tina, Tusia84, sunset, vikus001, Duchess, czekajajaca, AISAK, Margotka87, evas, karolina1990, Modelka, ivv, Kota, madamama, Mucha, topa42, Limerikowo, Galanea, Karola:), misia_k1, RewolucjaSięDzieje, Miriam, Paulina1986, nutka, Judi2014, Evelineq lubią tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • balonik Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Monaaa mnie bolesne skurcze łapią od 31 tygodnia. Tzn ból taki jak na miesiączkę i w krzyżu. A brzuch to już nie pamiętam od ilu mi się spina. Więc te objawy to nie musi być zły znak. Bo właśnie dzisiaj mam ciąże donoszoną:) ale faktycznie też się trochę bałam i na gbs poszłam trochę wcześniej niż mówiła mi ginka. Może Tobie też uda się iść szybciej bo po co masz się denerwować. Od razu powiedziałabyś gin o swoich dolegliwościach. Zawsze to trochę uspokoi a przecież stres nie jest dla nas dobry.

weronikabp, evas, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość

x76lklh.png
  • balonik Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda gratuluje z całego serduszka! Niech Staś rośnie zdrowo a mamusia odpoczywa :) super że masz już małego przy sobie.

x76lklh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaO wrote:
    Ogłaszam wszem i wobec, iż 3-go czerwca o godz. 3.00, po zaledwie godzinnej akcji na porodówce na świat przybył Stanisław, 3395g żywej wagi :) Dzięki dziewczyny za wsparcie, padam na twarz, idę spać,:P
    Madziu, Stasiu - gratulacjeeee!!!! Nareszcie :-)))) odpoczywajcie teraz i Stasiu bądź juz grzeczny i jedz ładnie :-)))

MagdaO lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balonik - gratuluje ciazy donoszonej :-))

balonik, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Niesforna Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda gratulacje! W końcu Staś się zdecydował :-)

MagdaO lubi tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, gratulacje ! Nareszczie Staś zechciał zobczyć sie z Mamą. Super :)

• alexast Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia gratuluję. Dobrze, że mały się jednak zdecydował. Odpoczywaj. Jak dojdziesz do siebie to wstaw fotkę :)

mój mąż pojechał do pracy, a ja spałam. Przykro mi się zrobiło że go nie pożegnałam. Mam dzisiaj jakieś złe przeczucie. Niech ten dzień się jak najszybciej kończy.

MagdaO lubi tę wiadomość

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda gratulacje kochana :)

MagdaO lubi tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha, nie mogę, Magda, ten Twój Staś to będzie niezłe ziółko.Najpierw zwodził tyle czasu po to, żeby teraz wystrzelić jak z procy :D.
    Wielkie gratulacje :).

MagdaO lubi tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ogromne Gratulacje dla Was <3 super że Staś wreszcie się zdecydował :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 06:36

MagdaO lubi tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda gratulacje dla dzielnej mamuski!!!! Odpoczywajcie a jak nabierzesz sil wstaw fote tego zartownisia malenkiego:))) musze go zobaczyc;)

MagdaO lubi tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Duchess Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Stasia!!! :-)

MagdaO lubi tę wiadomość

f2wli09kll2jbdtn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda super, jak się cieszę :) Serdeczne gratulacje !!! Witamy Stasia :)

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda- gratulacje ! no i witamy serdecznie Stasia :) tak sie ciesze ze lada dzien i ja bede mogla sie pochwalic moja dzidzia :)

• ivv Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda Ty się bierz od razu za ostre wychowanie, bo jak on będzie tak rządził, to nie dacie rady ;) GRATULACJE!!! :)

evas lubi tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • madamama Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, gratuluję :D

MagdaO lubi tę wiadomość

sjr9qqa.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Magda nareszcie sie zdecydowal ;) wieeeeeelkie gratulacje!!!

Ja wczoraj wieczorem przezylam jakas niezla impreze w brzuszku. Majka rozpychala sie z calych chyba jej sil i myslalam, ze mi brzuch rozerwie...bolalo strasznie...wstalam pochodzilam i pobujalam brzuszkiem z 20 minut i dopiero sie troche uspokoila. Maz sie smial ze zaczyna sie wieczorne i nocne wstawanie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 09:28

vikus001, Limerikowo, evas, Galanea, Duchess, Paulina1986 lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje dla Stasia cierpliwych rodzicow:) Madziu niech Stas rośnie zdrowo, a wy czerpcie przyjemność z rodzicielstwa. Ogromne gratulacje dla Zuzi w końcu siostrzyczka została.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
‹‹ 1169 1170 1171 1172 1173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ