MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane, pewnie nikogo nie ma o tej porze
nie wiem od której nie śpię..ok 3 wstawałam do toalety i mam wrażenie, że od tego czasu tylko przewracam się z boku na bok i nie śpię.
boli mnie brzuch jak na okres..do tego plecy.niekoniecznie w krzyżu. teraz jak siedzę-jest lepiej. parę razy spiął mi się brzuch.
najgorsze, że tego cholernego gbs-a mam mieć pobranego dopiero 16-go i strasznie mnie to stresuje
zjadłam,idę się położyć...Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Ogłaszam wszem i wobec, iż 3-go czerwca o godz. 3.00, po zaledwie godzinnej akcji na porodówce na świat przybył Stanisław, 3395g żywej wagi
Dzięki dziewczyny za wsparcie, padam na twarz, idę spać,
weronikabp, balonik, Niesforna, excella, alexast, Agusia2312, Martynika, Bea_tina, Tusia84, sunset, vikus001, Duchess, czekajajaca, AISAK, Margotka87, evas, karolina1990, Modelka, ivv, Kota, madamama, Mucha, topa42, Limerikowo, Galanea, Karola:), misia_k1, RewolucjaSięDzieje, Miriam, Paulina1986, nutka, Judi2014, Evelineq lubią tę wiadomość
-
Hej! Monaaa mnie bolesne skurcze łapią od 31 tygodnia. Tzn ból taki jak na miesiączkę i w krzyżu. A brzuch to już nie pamiętam od ilu mi się spina. Więc te objawy to nie musi być zły znak. Bo właśnie dzisiaj mam ciąże donoszoną
ale faktycznie też się trochę bałam i na gbs poszłam trochę wcześniej niż mówiła mi ginka. Może Tobie też uda się iść szybciej bo po co masz się denerwować. Od razu powiedziałabyś gin o swoich dolegliwościach. Zawsze to trochę uspokoi a przecież stres nie jest dla nas dobry.
weronikabp, evas, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdaO wrote:Ogłaszam wszem i wobec, iż 3-go czerwca o godz. 3.00, po zaledwie godzinnej akcji na porodówce na świat przybył Stanisław, 3395g żywej wagi
Dzięki dziewczyny za wsparcie, padam na twarz, idę spać,
))) odpoczywajcie teraz i Stasiu bądź juz grzeczny i jedz ładnie
))
MagdaO lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia gratuluję. Dobrze, że mały się jednak zdecydował. Odpoczywaj. Jak dojdziesz do siebie to wstaw fotkę
mój mąż pojechał do pracy, a ja spałam. Przykro mi się zrobiło że go nie pożegnałam. Mam dzisiaj jakieś złe przeczucie. Niech ten dzień się jak najszybciej kończy.MagdaO lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No Magda nareszcie sie zdecydowal
wieeeeeelkie gratulacje!!!
Ja wczoraj wieczorem przezylam jakas niezla impreze w brzuszku. Majka rozpychala sie z calych chyba jej sil i myslalam, ze mi brzuch rozerwie...bolalo strasznie...wstalam pochodzilam i pobujalam brzuszkiem z 20 minut i dopiero sie troche uspokoila. Maz sie smial ze zaczyna sie wieczorne i nocne wstawanieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 09:28
vikus001, Limerikowo, evas, Galanea, Duchess, Paulina1986 lubią tę wiadomość