MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
a my pijemy melise podwojna, ja mam depresje przedporodowa na bol i wywolywanie a meza boli z nerwow zoladek, spacer 45min w lasku uspokoil ciut nerwy
wstepnie taktyka na czw opracowana do szpitala, jutro zakup torby brioszek i innych wysokokalorycznych smakolykow na gloda
teraz rzucilismy sie na gazetki dla relaksu
na szczescie migrena pokonana juz bo by totalnie zwariowac szlovikus001, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusiu muszę Cie rozczarowac u mnie olej kokosowy w codziennym użytku, Mąż mi codziennie nim stopy masuje
i nic......
dzis mi powiedział ze jak usłyszał od lekarki ze ona tak palcem główki dotyka a on miałby tam .....to aż nim wstrząsnęło
w sumie go rozumiem, pozostaje masaz sutkow, kokosowym oczywiście
)
Tusia84, nutka, NataliaK, Galanea, ivv, vikus001, Limerikowo, Evelineq, evas, Modelka lubią tę wiadomość
-
Limerikowo będzie dobrze.. zobaczysz. nie stresujcie się niepotrzebnie bo nie wiesz jak u Ciebie ruszy na wywołaniu.. może szybko i bezproblemowo.. albo do wywołania urodzisz sama
nie ma co na zaś się stresować..
weronikabp, NataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Haha! Ale się uśmiałam.
Jeszcze nie nadeszła ta chwila.
Póki co byliśmy w sklepie i z psem na spacer, a teraz maż naprawia pralkę(nowa pralka, jakiś pasek spadł, mam nadzieję, że tylko to!;/)ale już kończy. Teraz zrobiłam mu kolację, niech zje, bo siły potrzebuje.;P
A na olej przyjdzie czas, mam nadzieję za godzinkęPachnie ten olej cudnie, no nie mogę...
Topa- brzuch zrobił mi się twardy, od góry na początku, potem jakby się przesuwało i zapominam wtedy oddychać- tzn tak czuję jakbym zapomniała. I wtedy zaczynam oddychać tak, jak położna mnie uczyła i czuję lżej. Przesuwa sie do dołu i chwilę jak na miesiaczkę. Już 4 razy to miałam dziś, czuć że macica pracuje w jakikolwiek sposób w końcu.Tusia84, NataliaK, Mucha, sunset, evas lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie i odwiedzinach u mamy. Dostałam od ginki skierowanie do szpitala, ale dopiero na 10tego czyli następny wtorek. Mam cichą nadzieję, że 11 lub 12tego Olek będzie już z nami
nie umiem się już doczekać
mały u mamy tak szalał, że obie się śmiałyśmy z falującego brzucha. Zabawa Olkiem w brzuchu mama zaliczyła, więc w następny wtorek mogę iść do szpitalaale się cieszę
Tusia84, NataliaK, Galanea, Mucha, weronikabp, Limerikowo, vikus001, Evelineq, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O, widzę, że nie tylko ja mam marny nastrój, wszystko mnie dziś wyprowadza z równowagi, chyba naprawdę jakiś taki dzień. Do tego brzuch co chwilę twardy, zgaga i mała wiercąca się "tam na dole". Ale przynajmniej Tusia rozbawiła mnie z tym olejem
Tusia84, NataliaK, weronikabp, balonik, vikus001 lubią tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:hahaha już widzę te braki na półkach sklepowych oleju kokosowego i wszystkie tłuste wysmarowane na porodówkach mamy
Czytam, płaczę ze śmiechu i nagle mam olśnienie - miesiąc temu miałam kupić olej sezamowy, ale się pomyliłam
Ps. faktycznie pięknie pachnie
NataliaK, Tusia84, sunset, weronikabp, Limerikowo, vikus001, AISAK, Mucha, evas, Galanea, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny