MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja chyba mam sposób na męża, nawet zmęczonego.
Zamówiłam sobie olej kokosowy i właśnie dziś przyszedł. Ten nierafinowany tak pachnie, że cała się nim wysmarowałam i już mam plan wymasować nim wieczorem męża.
Mam nadzieję, że się mi nie oprze:P
sunset, AISAK, Galanea, vikus001, balonik, Tusia84, Mucha, evas lubią tę wiadomość
-
Z tej radości umknela mi jeszcze jedna wiadomość, otóż znowu mała jest głową w dół, czyli na razie nic nie stoi na przeszkodzie żeby rodzic sn. Tak też się nastawiam, nie może być inaczej
AISAK, Tusia84, Galanea, balonik, excella, vikus001, nutka, Mucha, Modelka, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aneczka- skąd wiesz, że szarpał za pępowinę?
U mnie przed chwilą był pierwszy naprawdę odczuwalny skurcz. Nie bolesny, ale taki że rzeczywiście było to nieprzyjemne i szukałam pozycji, żeby przeszło. No, niech w końcu się ten mój brzuch przygotowuje, bo do 16 mało czasu;)evas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nutka wrote:Aneczka- skąd wiesz, że szarpał za pępowinę?
U mnie przed chwilą był pierwszy naprawdę odczuwalny skurcz. Nie bolesny, ale taki że rzeczywiście było to nieprzyjemne i szukałam pozycji, żeby przeszło. No, niech w końcu się ten mój brzuch przygotowuje, bo do 16 mało czasu;) -
Topa ja skurcz bym porównała z mierzeniem ciśnienia, to takie napięcie gdy jest ucisk powietrza,trzyma troszku, potem powoli odchodzi.nieprzyjemne. Mi dodatkowo gorąco w buzie sie robi, pulsuje glowa i dziwnie blokuje powietrze. W tym czasie dziecko się nie rusza. oto ma def.skurczu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 19:37
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj jakiś ciężki dzień.. dłuży mi się każda minuta.. mam wrażenie, że dzisiejszy dzień ma 48 godzin.. albo i więcej..
Mam dzisiaj od południa dziwny ucisk w dolnych okolicach.. pewnie główka uciska.. wszystko i wszyscy mnie denerwują dzisiaj RATUNKU!!! niech ten dzień się skończy.. i do tego mała zdecydowanie mniej aktywna niż zawsze.. a mówiłam jej, że skoro jest taka ruchliwa to niech już taka zostanie do porodu bo się mamusia będzie martwiła jak się coś zmieni.. to nie słucha to czerwcowe dzieckoweronikabp, Limerikowo, evas, Mucha, Galanea, vikus001 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no ja już mam dziś dosyć ale nie pójdę tak wcześnie spać bo wtedy gwarantowane że w nocy się obudzę i nie będę mogła do rana spać..
i pewnie bym nawet nie zasnęła mam jakiś taki stan dziwny.. jakaś taka niespokojna jestem..
Natalia no właśnie i moja już chyba czuje się jedną nogą w ciąży donoszonej i zaczyna pokazywać humorki jak wszystkie czerwcowe uparciuchy hahaha takich indywidualistów porodzimyevas lubi tę wiadomość
-
hahaha a Nutka z mężem pewnie się tarzają w oleju kokosowym
może i ja mojego namówię po północy haha wtedy już będę donoszonai spokojniejsza
balonik, excella, NataliaK, evas, weronikabp, Mucha, nutka, Galanea, AISAK, sunset, vikus001 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:hahaha a Nutka z mężem pewnie się tarzają w oleju kokosowym
może i ja mojego namówię po północy haha wtedy już będę donoszonai spokojniejsza
Hahahahhahahaa!!!!!! Nutka tarza sie w oleju kokosowym!!! Leze!! Skad wy macie dzis takie teksty)
weronikabp, nutka, Galanea, ivv, vikus001 lubią tę wiadomość
-
Sunset – to już fajna waga, do urodzin jeszcze chwilkę więc pewnie osiągnie wagę idealną : ) A jeszcze jak jest główką w dół… same dobre wieści
Evas – ale spostrzegawczość, faktycznie suwaczek Natalii wyprzedził fakty
AISAK – ja właśnie jutro zaplanowałam okna , bo dzisiaj jeszcze miałam dość sporo do ogarnięcia na nowym mieszkaniu i głównie prasowanie przeważyło , ale okna też do ogarnięcia więc jutro działamDzisiaj u mnie też się wypogadza, ale niebo jeszcze zaciągnięte, więc koszenie też na dalszy plan : )
Nutka – ale podstępTrzymam kciuki za powodzenie misji
Balonik – ja już tak mam codziennie… nawet jeśli uda mi się przespać noc, to umęczona jestem strasznie wszystkim co robie, nawet chodzeniemPrzenieść coś, wyprasować, pot na czole
Tak się zacieszamy z tego oleju babki, a jak zadziała to będzie niezłe ździwko
Limerikowo, sunset, vikus001, evas lubią tę wiadomość