MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam po ktg... I cóż moge powiedzieć... Im bliżej finału tym mniej skurczy:-/ dziś tylko 3 , napięcie macicy jest 30%. Hania ruchliwa. Początkowo miała tetno 170-185,ale po 3 min się uspokoiło. . A termin za 8 dni...wrrr. W piatek wizyta. Zobaczymy co tam w środku.
w każdym razie w przyszłym tyg szykuje się do szpitala tak czy siak.
Dziś M mnie wykorzystał, liczę ze codziennie będzie chciał dopaść swoja slonice:) mam nadzieje ze to chociaż pomoże co do czopa.
Natalia główka do góry, Franio w dol:)
Monalisa czekamy na wieści.
Martynika suuuuuuuuuuper.
Maagdaa 3 mam kciuki żeby bobasek posiedzial w brzuszku. Pamiętaj każdy dzień jest ważny, i dzidzia i tak na tym etapie jest bezpieczna.Galanea, Paulina1986, Tusia84, Limerikowo, czekajajaca, NataliaK, evas, alexast, weronikabp, nutka, vikus001, Duchess lubią tę wiadomość
-
Galanea wrote:A termin na 24?
No to duże prawdopodobieństwo, że trafisz w swoje daty
Nie wiem czemu cała moja rodzinka wnioskuje, że urodzę przed terminem, ja raczej nie czuję objawów, no chyba, że po prostu odejdą wody
Tak na 24 pewnie dlatego chce urodzić wtedy bo psychicznie jakoś się nastawiłam w pobliżu terminu. Teraz uważam, że jest jeszcze za wcześnie. Kiedyś i tak trzeba urodzić
Galanea, evas lubią tę wiadomość
-
ivv wrote:"liczę ze codziennie będzie chciał dopaść swoja slonice:) " Umarłam
Ja teżPowinnyśmy spisywać złote myśli AISAK
Balonik, ja też nie nastawiam się na tę chwilę, też czuję, że to jeszcze nie terazbalonik, Limerikowo, weronikabp, vikus001, ivv lubią tę wiadomość
-
ivv wrote:"liczę ze codziennie będzie chciał dopaść swoja slonice:) " Umarłam
dzis mowi daj mi tylko znak, a ja :posmaruj sie mydelkiem FA jak w tej piosence i czekaj, czekaj cierpliwie na moj znak ;--)))))))))))))))))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 14:38
NataliaK, Tusia84, evas, Galanea, vikus001, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam bym chciała urodzić w piątek 13-tego. Jakoś lubię 13-tki. Mąż też się urodził 13-tego, ślub braliśmy 13-tego to i dzidzia mogłaby sie urodzić 1-3tego. Fakt jest taki, że jeśli sie do tego czasu nie urodzi, to 13-tego mam mieć wywołanie, więc kto wie, kto wie
evas, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
aneczka83 wrote:a ja mam termin na 14 czerwca cały czas mi sie wydaje ze bedzie synek wczesniej i lipa narazie nic z tego nawet czopa wypatrzec nie moge
Limerikowo, Modelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLimerykowo ja nie napisalam tego posta po to zeby kogos straszyc i denerwowac, chcialam po prostu ulzyc swojemu cierpieniu tutaj i powiedziec czego sie boje. Ale! Prawda jest taka ze po terminie musi byc wszystko monitorowane nie ma na to sily,widzisz mnie klapneli bez gadania z cis 140/90 , 3 x dzienke ktg,dopegyt 2x dziennie,nie bez przyczyny!skoro dostalas skierowanie nie powinnas w ogole zwlekac i nie podejmowac decyzji za swojego ginka,on wie co robi. Ja tez sie cholernie boje,ale prawda jest taka ze czasamo dzieciom tak po prostu sie nie spieszy i koniec. A po co ryzykowac jakimis zielonymi wodami itp kwestiami na sam koniec. Damy rade
) jak nie za 1 to za 2 podejsciem i bedzie gytt ;-)jak nie chcesz leciec z grubej rury od razu z ta oxy to popros ich o prostaglandyny na szyjke albo ten cewnik, czasami po tych mechanicznych metodach samo rusza!
Aisak,uwielbiam Twoje posty,zawsze jednym slowem powodujesz ze mam banana na twarzyrozsmieszylas mnie
MagdaO gratulacje!i zostawilas mnie sama na polu bitwy !
Maggda powodzenia i trzymam kciuki.
Monalisa, cos czuje ze dzis ululasz coreczkepowodzenia !
)
Co do tej pelni, ja podziekuje,ja wole jutro ewentualnie pojutrze a najlepiej to dzis jak da rade)
czekajajaca, Limerikowo, weronikabp, evas, Mucha, vikus001 lubią tę wiadomość
-
Lepiej śmiać się niż plakac:) maz ma trabe - ja wymiary. Pasujemy jak ulał
i czyżby się zapowiadało ze sloniatko będzie siedzieć w brzuszku dluuugo:) nieee-2 lata to stanowczo zadlugo:)
NataliaK, Galanea, czekajajaca, Tusia84, excella, weronikabp, Limerikowo, evas, Modelka, Evelineq, nutka, Mucha, sunset, vikus001, Paulina1986, ivv, Duchess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Lepiej śmiać się niż plakac:) maz ma trabe - ja wymiary. Pasujemy jak ulał
i czyżby się zapowiadało ze sloniatko będzie siedzieć w brzuszku dluuugo:) nieee-2 lata to stanowczo zadlugo:)
Hahahahahahahahaha!!!!weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość
-
ja tam wiem Natalia ;--)) , nie straszymy, bo to reality show
dobrze jest
no wlasnie sie zgadza, juz mi ginka wczor opisala te procedury wywolywania, cewnik jesli bedzie rozwarcie, gel, oxy etc
jakos to bedzie, najwyzej pogryze i meza i personel jak pisalamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 15:02
NataliaK, vikus001 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Lepiej śmiać się niż plakac:) maz ma trabe - ja wymiary. Pasujemy jak ulał
))) hahahaha
do tego oglądam nasze wesele dla poprawy nastroju, hitem było "ona tańczy dla mnie" nie chcieli zejść z parkietu heheheNataliaK, Galanea, Tusia84, vikus001 lubią tę wiadomość