MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
evas wrote:Paulinko, a juz miałam Cię zacząć szukać. Cieszę się, że u Was wszystko w porządku. A 13 czerwca to bardzo realna data, bo wtedy wypada pełnia i pewnie sporo maluszków przyjdzie na świat
Właśnie wiem, że jest pełnia i boję się obłożenia porodówki
Długo się nie odzywałam, bo miałam gości - przyjaciółka z Izraela była u mnie od piątkuMiło mi, że o mnie pamiętałaś
Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:Natalia dzieki serdeczne za Twoj wpis, przeczytalam z big zainteresowaniem
tego samego wlasnie sie boje, oddalas me wszystkie obawy i niestety potwierdzilas fakty, tez niby mam jakies rozwarcie ale wew ma 1cm
totalna kiszka z tym wywolywaniem zatem,zastanawiam sie czy majac skierowanie na czw do szpitala czy nie zostac w domu jednak, mimo oporu meza i pilnowac cis tylko
skoro 5% dzieci rodzi sie tylko w terminie a mojej sie ewidentnie nie spieszy
jak miec potem sile po takim wywolywaniu na porod??! i dziecko duze 3500-3700 plus psyche siada od takiego wywolywania bez postepu
wiadomo ze kazdy przypadek inny, ale naprawde mozna uwierzyc we wlasnego cholera pecha, wsciec sie idzie..:--((((
hej hej, co to tu za negatywne myślenie??? Ani mi się waż tak dalej myśleć. U Natalki się jutro coś ruszy i będzie ok. A u Ciebie w czwartek też będzie dobrze. Nie wolno wam myśleć negatywnie, bo właśnie tak będzie. Proszę zacząć myśleć pozytywnie. Wszystkie trzymamy kciuki i będzie dobrze.
Skoro masz skierowanie na czwartek to idź i nie zamartwiaj się.Limerikowo, Modelka, evas, NataliaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLimerikowo - rozumiem zmęczenie materiału, sama teraz to przechodzę ale na Twoim miejscu sluchalabym lekarzy im starsze lożysko tym większe ryzyko niewydolności a to bardzo groźne, więc muszą Cie kontrolować kochana. Bedzie dobrze, musi być!
Limerikowo, Tusia84, NataliaK, vikus001 lubią tę wiadomość
-
dzieki Dziewczyny, ale jak zsumowac moje i meza szczescie w tej ciazy i zycie z "przygodami" to pech wychodzi jak cholera
a pogryze tam wszystkich naprawde
no zmeczenie materialu jest ale psych nie fiz jeszcze
jak pislayscie wczesniej ja jak slonica moge chodzic i 2 lata :--))Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 13:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda- gratuluję! Ucałuj Stasia!
Magda(2) powodzenia, żeby przetrzymał maluszek jeszcze choć parę dni!
Dziewczyny w szpitalach- powodzenia! Dacie radę! Te, które mają już termin to życzę, żebyście nawet dziś urodziły!
Martynika- cieszę się razem z Tobą i Arturkiem;)
Chyba tyle?
Gabriel jeszcze się nie szykuje za bardzo do nas. No cóż,jak mu lepiej. Wczoraj byłam bardzo zawiedziona, ale teraz tak myślę,że już i tak niedługo musi wyjść i tak, więc jakoś się doczekam. Lekarz powiedział, że jak do 16(czyli do terminu) nic nie ruszy, to wieczorem mam do niego przyjść na wizytę i chyba położy mnie w szpitalu wtedy. Coś mówił, że jak 2-3 dni przenoszę to nic, ale wolałby, żebym urodziła przed Bożym Ciałem-19czerwca. Mam nadzieję jednak(znów;P), że wyjdzie do tego 16 sam.Tusia84, alexast, evas, Limerikowo, NataliaK, vikus001 lubią tę wiadomość
-
evas wrote:Modelka, Balonik, Margotka nie mam na liście imion Waszych dzieciaczków. Podajcie, bo może znowu coś przeoczyłam i nie wpisałam
Evas, nie masz imienia, bo my się ciągle zastanawiamyPewnie imię dostaniesz dopiero jak się Młody urodzi
weronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja to juz w ogole za chwile zamowie Szamana i vodoo na szybkie i malobolesne wywolywania swoje i innych
p Cejrowski na pewno full tych szamanbow zna to loguje sie na jego stronke :"Boso przez swiat" skladam zamowienie raz dwa ;--))evas, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Paulina1986 wrote:Dziewczyny a czemu tak się boicie tego piątku 13-tego?
Ja się nie boję tak napisałam, nie wierzę w zabobony typu pechowy dzień czy inne takie.. tak sobie zażartowałam, że gdybym miała wybierać datę sama to bym wolała ominąć ten dzieńNiesforna, Paulina1986, Limerikowo, vikus001 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
balonik wrote:Ja chciałabym urodzić między 16 a 22. Nie wiem czemu ale jakoś tak by mi odpowiadało
A termin na 24?No to duże prawdopodobieństwo, że trafisz w swoje daty
Nie wiem czemu cała moja rodzinka wnioskuje, że urodzę przed terminem, ja raczej nie czuję objawów, no chyba, że po prostu odejdą wody
balonik lubi tę wiadomość