MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Margotka87 wrote:Evas u mnie mozesz dopisac imie Helena
chociaz pewnie jeszcze sie zmieni bo nie mozemy dojsc do porozumienia
Margotka mi się to imię też bardzo podoba i to była jedna z moich propozycji ale niestety zostałam przegłosowana
Ja już się przyzwyczaiłam do Mileny..ale mąż bardzo chce Gabrysię.. i mówi tak dla pierwszego syna ty podjęłaś ostateczną decyzję został Jakub.. dla córeczki też Twoja propozycja została i jest Hania... więc teraz już nawet głupio by mi było, a skoro chce Gabrysię, a mi to imię też się podoba to niech będzie JegoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 12:52
vikus001, evas, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Martynika bardzo się cieszę, że wychodzicie!!!
Wszystkim rozpakowanym mamuśkom gratuluję i przesyłam wirtualne buziaki dla Waszych maluszków!!!
No i z całych sił trzymam kciuki za kobitki walczące w szpitalach - obyście jak najszybciej tuliły Wasze skarby!!!
Ja nadal w dwupaku i szczerze mówiąc bardzo mnie to cieszy bo jeszcze nie wszystko gotoweMężulek stwierdził, że najlepiej by było jakbym w piątek 13-go urodziła
Ciekawe czy Alutka posłucha swojego tatusia
Duchess, Galanea, vikus001, evas, weronikabp, Limerikowo, Mucha, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
Tusia u mnie niestety kazda moja propozycja nie byla akceptowana bo Mężus sobie zazyczyl typowo polskie imie
ostatecznie Helena mi sie podoba jest polskie wiec poki co zostaje ale znowu moja starsza corka chce Amelie i kropka
mysle ze podejmiemy decyzje jak sie Mala urodzi
Tusia84, evas, Paulina1986, weronikabp, vikus001 lubią tę wiadomość
-
Mi się Milena bardziej podoba od Gabrysi, ale tylko dlatego, że mam ciotkę Gabi i za nią nie przepadam (delikatnie mówiąc).
Co do imienia to inne osoby sugerowały Aleksandra, ja podchwyciłam, ale mąż nie jest zadowolony. Niestety nie potrafi mi zaproponować nic co by mi się bardziej spodobało. -
nick nieaktualny
-
Natalia dzieki serdeczne za Twoj wpis, przeczytalam z big zainteresowaniem
tego samego wlasnie sie boje, oddalas me wszystkie obawy i niestety potwierdzilas fakty, tez niby mam jakies rozwarcie ale wew ma 1cm
totalna kiszka z tym wywolywaniem zatem,zastanawiam sie czy majac skierowanie na czw do szpitala czy nie zostac w domu jednak, mimo oporu meza i pilnowac cis tylko
skoro 5% dzieci rodzi sie tylko w terminie a mojej sie ewidentnie nie spieszy
jak miec potem sile po takim wywolywaniu na porod??! i dziecko duze 3500-3700 plus psyche siada od takiego wywolywania bez postepu
wiadomo ze kazdy przypadek inny, ale naprawde mozna uwierzyc we wlasnego cholera pecha, wsciec sie idzie..:--((((