MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina witamy Moja imienniczka
Ewcia co do bety Ci nie odpowiem, mój gin mówił aby już w tak późnym stadium ciąży bety nie robić bo można niepotrzebnie się stresować
Kota gratulacje Same dobre wieści
Hankaa jej zazdroszczę że wiesz tak szybko !! No i gratulacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 21:39
-
Welonisia wrote:Kota gratuluje
A teraz z innej beczki, dziewczyny co wy na to??
http://www.youtube.com/watch?v=J8U89fDr8eY
Ja jestem za i mysle ze za rok mozemy smialo zacząć
Jestem za Moja Weronika pływa od 4 miesiąca teraz mamy przerwę, ale od stycznia wracamy, bo naprawdę warto. Uwielbia wodę, nurkuje nawet w wannie! W ogóle nie boi się wody, można jej spłukiwać szampon bez zakrywania buzi, wylewam jej z miseczki wodę na buzię spłukując mydło, a ona tylko otwiera buzię i nie oddycha To najlepsza rzecz na świecie!AISAK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivv wrote:Jestem za Moja Weronika pływa od 4 miesiąca teraz mamy przerwę, ale od stycznia wracamy, bo naprawdę warto. Uwielbia wodę, nurkuje nawet w wannie! W ogóle nie boi się wody, można jej spłukiwać szampon bez zakrywania buzi, wylewam jej z miseczki wodę na buzię spłukując mydło, a ona tylko otwiera buzię i nie oddycha To najlepsza rzecz na świecie!
Bardzo fajna sprawa, zamierzam sprobować
ivv lubi tę wiadomość
-
No to teraz moje wiadomości
Miesiąc temu miałam lekko obniżone TSH, ale wczoraj powtórzyłam badania (TSH i jakieś inne, z tym powiązane) i wszystko w normie Byłam też na USG tarczycy i żadnych zmian nie ma Czyli należę do tych nielicznych kobiet, którym się TSH obniża poniżej normy w I trymestrze, a potem wraca do normyweronikabp, Paula222, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Jak miło czytać same dobre wiadomości:) Wszystkie dzieciaczki zdrowe, dobrze się rozwijają i mamusie też same dobre wyniki. Oby tak do rozwiązania zostało:) Z pewnością tak będzie:)
Teraz pewnie stopniowo zaczniemy pisać o tym, kto urodzi chłopczyka a kto dziewczynkęweronikabp, AISAK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Judi2014 wrote:Cześć dziewczyny!
Jak miło czytać same dobre wiadomości:) Wszystkie dzieciaczki zdrowe, dobrze się rozwijają i mamusie też same dobre wyniki. Oby tak do rozwiązania zostało:) Z pewnością tak będzie:)
Teraz pewnie stopniowo zaczniemy pisać o tym, kto urodzi chłopczyka a kto dziewczynkę
U mnie mówią wszyscy jak jeden maz ze chłopak będzie, ze się nie zmieniam tylko brzusio rośnie powolutku... Ja w glebi duszy mialam nadzieje ze baba bedzie, ale jak tak mowia ciagle o chlopcu to nawet przyzwyczaiłam się do tej myśli Lekarz przesunął mi wizytę z jutra na pojutrze wrrr=/. Dzień dłużej wyczekiwania - niepewności,i do tego wieczorem, ale cóż jak chce się pokazać maleństwo Tatusiowi to trzeba wytrzymać . -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ja mam wizytę dziś więc trzymajcie kciuki Ja bym chciała chłopaka ale co jest to jest i tak Kocham
Ale mam stres
Mąż idzie ze mną, już 2- gi raz
Modelka super wieściModelka, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak długo do Was nie zaglądałam, widzę że trochę nas będzie gościło w czerwcu na porodówkach Moje dziecko ma się dobrze, USG genetyczne wyszło prawidłowe. Niestety mam zaawansowaną kamicę żółciową, co rusz jadę na SOR na kroplówkę i zastrzyk, niewiem jak to dalej będzie ale jestem dobrej myśli.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Kota super że wszystko dobrze:) Jak ja wam zazdroszcze że wy już po genetycznym, ja sie dopiero zaczynam stresować
Nam to obojętnie czy chłopka czy dziewczynka bo to nasze 1 dziecko Byleby było zdrowe:)
A no dziewczyny ja mam na wątrobie naczyniaka 9mm, nie zagraza on dzidzi ani nic, tylko koło 20tc bede musiała isc na usg brzucha skontrolowac jak sie zachowuje bo czasem moze rosnac przez hormony ciązowe. Zobaczymy.
[/url]
[/url] -
Agusia ja szlam na pewniaka na to badanie. NIe stresowalam sie nim bo wierze, ze wszystko bedzie dobrze. Samo badanie jest super. Dokladnie widac maluszka, on sobie fika a lekarz wszystko opisuje. Nie denerwuj sie
Oczywiscie, ze gdzies z tylu glowy zawsze jest mysl a co jesli bedzie chore. Pozniej stwierdzilam, ze i tak z tym nic nie zrobie wiec zaczne sie stresowac dopiero po badaniu jezeli by cos wyszlo nie tak.Agusia2312, AISAK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny