MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś na godzinkę wyszłam z domu, od razu lepsze samopoczucie
I mój S. się odfochowałciekawe tylko na jak długo?
Coś Weronika długo się nie odzywa, pewnie już po wszystkim i cieszą się malutką.
A ciekawe co u Nalki, tez chyba miała mieć wywoływany poród.Galanea, Modelka, vikus001, Mucha lubią tę wiadomość
-
Pozwolę sobie przekazać chociaż może Weronika zaraz się sama odezwie...
Pisałam do niej sms-a jak postępy itd, i napisała tylko, że umiera z bólu od tego balonika... więc raczej jeszcze nie tuli Poli.. tylko bidula cierpi.. ale finał będzie piękny jak już ją przytuliWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 20:54
Modelka, evas, Galanea, vikus001, ivv lubią tę wiadomość
-
maggda wrote:Dziewczyny a wy szykujecie jakies komplety ubran na wyjscie ze szpitala dla dziecka? Bo ja teraz zastanawiam co przygotowac aby maz tylko spakowal i przyniosl ale kompletnie nie wiem co szykowac
Także chyba na każdą pogodę jesteśmy zabezpieczeni.maggda, vikus001, Evelineq lubią tę wiadomość
-
Modelka wrote:Evas, a truskawki wreszcie masz?
A jutro kupię kolejne i może jakiś sernik na zimno wyczaruję
Tusia84, Galanea, vikus001, Duchess, Modelka lubią tę wiadomość
-
maggda wrote:Dziewczyny a wy szykujecie jakies komplety ubran na wyjscie ze szpitala dla dziecka? Bo ja teraz zastanawiam co przygotowac aby maz tylko spakowal i przyniosl ale kompletnie nie wiem co szykowac
Ja też będę szykowała różne zestawy bo ta pogoda teraz taka zmienna.. wstępnie coś tak naszykowałam ale nie wiem kiedy urodzę.. czy jak będą upały czy znowu jak deszcz i burze.maggda, vikus001, Duchess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedna Weronika..
Mnie akurat zakladanie balonika w ogole nie bolalo,nawet nie wiedzialam kiedy to nastapilo. Ale pozniej...no coz. Bolalo jak cholera,juz myslalam ze bede rodzictrzymam kciuki Weronika zeby szybko wypadl
i zrobil wszystko "tam"jak nalezy
vikus001, evas, Duchess lubią tę wiadomość
-
Martynika, mi, jak to określiłaś "muskanie oksytocyną", nie przeszkadzało i tak jak pisałam wcześniej tak i teraz-wolę by poród zaczął się sam i tak przebiegł, nie chcę nic przyspieszać ani wywoływać (jeśli Bóg da oczywiście).
Są panny które rodzą ekspresem po oksy ale są i panny,które pomimo całodziennego leżenia pod oksy nie mają skurczy.
Podkreślam też,że jest to mój pogląd i uczucia a nie pretekst do jakiejś polemiki
evas, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Biedna weronika. Jak tak czytam przez co muszą dziewczyny przechodzić to zaczynam się cieszyć, że będę miała cesarkę (choć się jej bardzo boję).
Weronika życzę dużo siły i wytrwałości. Tak jak pisze Tusia finał będzie piękny jak córcię przytulisz.
Tusia84, vikus001, NataliaK lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Biedna Weronika..
Mnie akurat zakladanie balonika w ogole nie bolalo,nawet nie wiedzialam kiedy to nastapilo. Ale pozniej...no coz. Bolalo jak cholera,juz myslalam ze bede rodzictrzymam kciuki Weronika zeby szybko wypadl
i zrobil wszystko "tam"jak nalezy
Natalia, a może ten balonik to jakiś "zamiennik" tego sławnego masażu szyjki? Jeśli tak,to domyślam się, że boli
Weronika, trzymam kciuki, żeby poszło szybko bo to najważniejsze jeżeli cierpisz kochana!!!
-
Ja mam zapakowane różne ubranka na wyjście ze szpitala - zarówno śpiochy z długimi rękawami, jak i bodziaki z krótkimi. Nie wiadomo, jaka będzie pogoda. Mam też skarpeteczki, czapeczki i kocyk. Na każdą pogodę, jak pisała Tusia i Evas.
Duchess, Tusia84, evas, maggda lubią tę wiadomość
-
Grunt, żeby mieć kocyk, to obojętnie jaka pogoda by była, to się opatuli porządnie, do samochodu szybko i tyle
Czytałam, że po 15-tym czerwca znów ochłodzenie. Ja to bym chciała, żeby nie było tych upałów.
Tusia84, Duchess, evas, vikus001 lubią tę wiadomość
-
NataliaK- kolejny czerwcowy łamacz serc
Cudny jest
I super że już w domku , a jeszcze zapytam, jak miałaś zakładany balonik to było już jakieś rozwarcie ?
Evas- nawet nie wiesz jak się cieszę że Twój S nie ma już fochaa ja serniczek na zimno truskawkowy zapodałam sobie dzisiaj
Maggda – ja szykuję podobny zestaw jak Evas - bodziak z krótkim rękawem, pajac, niedrapki, cienka czapeczka i kocyk … mąż ewentualnie zmodyfikuje jakby pogoda nagle się zmieniła czy cos w tym stylu …
Tusia - truskawkowe dżemy … ;P chyba i ja zrobię chociaż kilka słoiczków bo domowy zawsze najlepszy
Tusia84, evas, NataliaK lubią tę wiadomość