MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Topa kciukasy &&
A bol występuje w każdej pozycji?
Weronika jak tam sytuacja? A miałam pytać rodzisz z M?
A reszta kobitek planuje poród rodzinny?
Limerkowo jak pierwsze godz spędzone w trójkę?
NataliaK jednym słowem gwiazdor od pierwszej minutki zycia:)
Paula Franus boski. Taki maluni...jak go nosic:)
Karolina wierze ze ust będzie ok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 16:27
vikus001, weronikabp, NataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:Dziewczyny po założeniu balonika, cały czas odczuwam silny ból miesiączkowy, bardzo silny. K jest ze mną, próbujemy spacerować ale boli jak cholera.
Skoro boli, tzn. że chyba działaPowodzenia. Dobrze, że jesteś z mężem.
weronikabp, vikus001, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Dziewczyny po założeniu balonika, cały czas odczuwam silny ból miesiączkowy, bardzo silny. K jest ze mną, próbujemy spacerować ale boli jak cholera.
Ojej,ja spędzam dzień nad wisłą a tu takie rzeczy się dzieją!
Weroniko, wiem, jak bardzo już czekałaś na spotkanie z Polunia dlatego życzę by akcja postępowała sprawnie! Może w bólu ulżyłby Ci prysznic?
Trzymam kciuki zaciśnięte :-*
weronikabp lubi tę wiadomość
-
topa42 wrote:Ból był odczuwalny w każdej pozycji.
Kota też bolało jak cholera krzyż, brzuch i nawet chodzenie nie pomagało - teraz puściło na chwilkę boli tylko krzyż na razie skurczy brak.
Co to mogło być?
Topa, u Ciebie też coś się zaczyna?dawaj znać co się dzieje!
-
nick nieaktualnyDuchess wrote:Ojej,ja spędzam dzień nad wisłą a tu takie rzeczy się dzieją!
Weroniko, wiem, jak bardzo już czekałaś na spotkanie z Polunia dlatego życzę by akcja postępowała sprawnie! Może w bólu ulżyłby Ci prysznic?
Trzymam kciuki zaciśnięte :-*vikus001, Duchess, Tusia84, ivv lubią tę wiadomość
-
topa42 wrote:Na razie czuje się jakbym miała pierwszy dzień okresu
jak bardzo będzie bolec pojadę na Ip a jak nie to jutro mam wizytę więc dopytam co i jak.
no coś się niewątpliwie dzieje moja droga! na pewno więcej niż u mnie heh
trzymam kciuki aby tylko te bóle nie były na darmo, żeby robiły rozwarcie i ułatwiły/przyspieszyły poród!
vikus001 lubi tę wiadomość
-
Duchess wrote:no coś się niewątpliwie dzieje moja droga! na pewno więcej niż u mnie heh
trzymam kciuki aby tylko te bóle nie były na darmo, żeby robiły rozwarcie i ułatwiły/przyspieszyły poród!
Kibelek już parę razy zaliczyłam - biegunkaDuchess, ivv lubią tę wiadomość
-
evas wrote:Mati u mnie przy pierwszym porodzie nic nie wskazywało że się zacznie. Do końca żadnych objawów. Przyszedł dzień w którym podczas lepienie pierogów odeszły mi wody i po 10 godzinach zaczęły się skurcze. A potem niecałe 3 godz i synek był na świecie.
Mam nadzieje że tak będzie.Nie chciała bym tylko przenosić tej ciąży
-
Cicho się zrobiło na forum. Boję się, że większość dziewczyn urodzi, zajmą się dziećmi, nie będą miały czasu na forum, a ja zostanę na koniec sama na placu boju
Dobrze, że jest trochę dziewczyn z terminem zbliżonym do mojego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 18:18
balonik, Tusia84, Duchess, vikus001, Modelka, Mucha, evas, ivv lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie sobie pomyślałam, jak strasznie żałuję, że nie mam czasu przeżywać z Wami waszych porodów
Mąż niestety pracuję od 6-19, a ja z dwóją dzieci, które beze mnie nie potrafią się obejść, więc domyślacie się, że lekko nie jest. Ale kto da radę, jak nie ja
AISAK, Galanea, excella, Duchess, misia_k1, alexast, vikus001, maggda, Mucha, evas, ivv, MonikaS lubią tę wiadomość