MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Mati1980 wrote:Mój synek też sie nie śpieszy na świat.A we Wrocławiu od 2 dni upały.Masakra
vikus001, Evelineq, Niesforna, Tusia84, Galanea, Mati1980 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Topa i Evas gratuluję donoszonej ciąży
Weronika trzymam kciuki za szybki poród :)czekamy na relację i fotkiteż ci zazdroszczę że to już
ja też z niecierpliwością czekam na wtorek, pomimo tego że mam mieszane uczucia. Ja już totalnie przestałam zwracać uwagę na spinanie brzucha i skurcze.weronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
Weronika- zycze Ci takiego porodu jak moj
my nadal w szpitalu. Dopiero dzis pojawil sie prawdziwy pokarm, do tej pory odgrywaly sie tragedie zeby sie zlitowali i dali butle. mam nadzieje ze teraz juz sie obejdzie bez butli. no a jutro usg i do domu. Trzymajcie kciuki za wyniki
evas, weronikabp, alexast, NataliaK, Evelineq, vikus001, ivv, Mucha lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Evas czekam na Ciebie dołączaj do mnie bedziemy krzyczeć obok siebie
)
To może ja idę coś porobić i przyjadę Cię wspierać na porodówceweronikabp, NataliaK, vikus001 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Weronika powodzenia ! Mocno trzymam kciuki
Natalia jak tam Franuś?
A tu mój brzdąc :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/01275510b255.jpgvikus001, weronikabp, alexast, Evelineq, Modelka, Niesforna, czekajajaca, ivv, MonikaS, Tusia84, Galanea, sunset, fler, Mucha, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula Franek to jest prawdziwy pogromca ciszy i spokoju,maly terrorysta
do pobrania krwi jak tylko wjezdzalam wozkiem krzyk i musialy go trzymac dwie pielegniarki zeby pobrac ta Franiowa kropelke krwi, na oddziale juz jest slynny, dzieki mojemu porodowi,pepowinie na supel ktora sobie zrobil w brzuszku i temu ze jak zaczyna plakac to stawia wszystkich na nogi hahahaha
a tak mowilam ze mam spokojne dzieckonw brzuchu
Focie po powrocie do domu ciocie drogie,czekamy na wypis
weronikabp, alexast, Evelineq, Paula222, vikus001, Modelka, Niesforna, czekajajaca, Tusia84, Galanea, Mucha, evas lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
Jestem w nim zakochana po uszy
Natalia czekam na fotkę Franka imiennika mojego szkraba
Karolina trzymam kciuki za wyniki, no i za mleczko aby aż Ci leciało z przepełnieniavikus001 lubi tę wiadomość
-
evas wrote:Weronika zazdroszczę, tez juz bym chciała. Trzymam kciuki za szybką akcję
Od dzisiaj mogę rodzić - ciąża donoszona
Odstawiam leki i niech te moje skurcze coś w końcu zdziałają
Bo ja jak na razie go biorę ale jutro idę do gina to zapytam co mam robićEh już nie mogę się doczekać jak mały będzie z nami
evas lubi tę wiadomość