MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Exella ja od kilku dni mam takie akcje..
ostatnio złapał mnie ból skurcze napinanie całego brzucha z bardzo silnym parciem na krocze i odbyt skurcze były co 8-10 minut i trzymały ok 3 godzin już tez myślałam, że się coś zaczyna i będę jechała.. po czym po ponad 3 godzinach przechodziło... nie jechałam w tym czasie do szpitala bo doszłam do wniosku że jeśli to poród to skurcze będą się nasilały i odstępy między skurczami zaczną się zmniejszać..
Jeśli u Ciebie trwa już to długo i skurcze są regularne to warto to sprawdzić.. Może się zaczęło
Weronika daj znać jak po porannym ktgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 08:49
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:Exella ja od kilku dni mam takie akcje..
ostatnio złapał mnie ból skurcze napinanie całego brzucha z bardzo silnym parciem na krocze i odbyt skurcze były co 8-10 minut i trzymały ok 3 godzin już tez myślałam, że się coś zaczyna i będę jechała.. po czym po ponad 3 godzinach przechodziło... nie jechałam w tym czasie do szpitala bo doszłam do wniosku że jeśli to poród to skurcze będą się nasilały i odstępy między skurczami zaczną się zmniejszać..
Jeśli u Ciebie trwa już to długo i skurcze są regularne to warto to sprawdzić.. Może się zaczęło
Weronika daj znać jak po porannym ktg
Ktg zawsze wychodzi u mnie dobrze, Mała jest dzieckiem ktg, rusza sie ostatnio tylko podczas ktg niestety.
Jeszcze nie było obchodu więc nie wiem czy dzis dostan próbę oxy czy dopiero jutro.
Ciekawe jak Nalka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 09:14
evas, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Czy nie mogłyby nam po prostu odejść wody i nikt by się nie zastanawiał czy to aby na pewno już. Ja od ponad 2 tygodni mam skurcze, ostatnio nawet bolesne, ale wiem że to jeszcze nie to.
Ja dziś powoli zaczynam się podnosić z łóżka, ale kompletnie nie mam siły na dłuższe chodzenie. Takie leżenie bardzo osłabia organizm. Może po południu pojedziemy do parku posiedzieć na ławeczce
Miłej niedzieli życzęweronikabp, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Hejka
Weronika też miałam tam kroplówkę i strasznie bolało po ok paru godzinach zażądałam zmiany bo nie szło wytrzymać.
UWAGA UWAGA ! Zaczęłam 38 tydz i ogłaszam, że od dziś mam ciążę donoszoną ! JUPI !Mucha, excella, sunset, Tusia84, Martynika, AISAK, Niesforna, evas, alexast, Agusia2312, czekajajaca, ivv, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynika wrote:Ale próba, czy już Ci kroplówę dają?
Modelka, AISAK, Tusia84, Niesforna, evas, Mucha, Martynika, vikus001, alexast, NataliaK, nutka, czekajajaca, ivv, Judi2014, MagdaO, Galanea lubią tę wiadomość
-
Weronika, trzymam kciuki i okropnie zazdroszczę
Jakoś miałam nadzieję, że w nocy dołączę do Ciebie na Żelaznej, ale nic z tego...
Jutro mam pierwsze w tej ciąży ktg, to zobaczymy, czy tam się w ogóle coś dzieje...evas, weronikabp, vikus001 lubią tę wiadomość
-
Weronika trzymam kciuki!
I również zazdroszczę...
Jak ja tez bym już chciała, żeby ktoś mi powiedział, że dziś rodzimy
Ale Synek chyba w ogóle o tym nie myśli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 10:48
evas, weronikabp, vikus001 lubią tę wiadomość
-
Topa / Evas- gratuluję donoszonej ciąży
Weronika – kciuki zaciśnięte
Judi- aż taki brak apetytu by mnie zaniepokoił … skonsultowałabym z położną lub lekarzem
Miłego dnia kochane i oby nam się dzisiaj Polunia pojawiła na świecie i może jeszcze jakiś dzieciaczek postanowi przywitać się z ciotkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 10:52
evas, weronikabp, vikus001 lubią tę wiadomość
-
Weronika zazdroszczę, tez juz bym chciała. Trzymam kciuki za szybką akcję
Od dzisiaj mogę rodzić - ciąża donoszona
Odstawiam leki i niech te moje skurcze coś w końcu zdziałająWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 10:52
weronikabp, vikus001, excella, czekajajaca, Tusia84, Galanea lubią tę wiadomość