MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Galanea tam na tej stronie napisane, że brak towaru
dobra - podanie przepisane
muszę jeszcze sprawozdanie finansowe zrobić, ale to nie dzisiaj - jutro może albo pojutrze jak się wyrobię
ja bym truskawek zjadła, ale dziś jak na złość nie ma kobitki pod sklepemciekawa jestem jak Piotruś zareaguje. Wczoraj zjadłam banana a dzisiaj drugiego. Ciekawe czy już miało prawo coś wyjść czy dopiero przed nami wszystko... mam nadzieję, że dobrze to zniesie
weronikabp, ivv lubią tę wiadomość
-
spoko
nie szkodzi
może kiedy gdzie znajdę
i tak teraz kasy brak
dziewczyny można wypić sobie cappuccino? pytanie do karmiących piersią
w sumie wczoraj wypiłam i nic tam się nie działo... teraz właśnie znowu sobie zrobiłam i się zastanawiam ile czasu trzeba czekać na ewentualne oznaki ze strony maluszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 15:16
-
nick nieaktualnyivv - narty też mi się marzą, ale zimową porą. Uwielbiam narty i na pewno w najbliższym sezonie sobie nie odpuszczę.
W takie upały jak dziś, to marzy mi się plaża i odpoczynek
Galanea - świetne body, chyba sprawię takie małej
AISAK - mi to już obojętne czy w upał czy w deszcz się akcja rozpocznie, byle się w końcu rozpoczęłaGalanea, evas lubią tę wiadomość
-
Ja się cieszę, że chociaż położna stwierdziła, że brzuch mi opadł i powiedziała "będzie dobrze"
Dla mnie wymarzony scenariusz, to odchodzące wody, najlepiej w dzień. Bo jak sobie pomyślę, jakim jestem zombie w środku nocy, to nie wyobrażam sobie jeszcze rodzenia
Ale wiadomo, będzie co ma być, ja mogę sobie tylko pogadać
Ciekawe jak tam Weronika i Nalka. Myślami jestem z nimi.evas, Duchess, Tusia84, czekajajaca, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Kota wrote:O matko dopiero wrocilam z tego szpitala taka kolejka byla. Termin mam wyzanczony na 23 czerwca
myslalam, ze uda sie wczesniej, ale ordynator twierdzi, ze nie maja miejsc i jest jakies wolne po drodze.
Evas zmienisz mi date porodu? Dzieki.jak złapią Cię wcześniej skurcze, albo odejdą wody, to nie będą mieli wyjścia i wtedy miejsce się znajdzie
-
czekajajaca wrote:ivv - narty też mi się marzą, ale zimową porą. Uwielbiam narty i na pewno w najbliższym sezonie sobie nie odpuszczę.
Jak zaszłam w ciążę z Weroniką to nie pojechałam na narty tylko wysłałam męża. On rok później chciał mi się zrewanżować i kazał mi jechać. No więc była wielka nauka picia z butli, co by ją od cyca odstawić. Nauczyła się - dwa tygodnie po tym jak cała ekipa wróciła z WłochTakże na kolejny rok się nawet nie nastawiam - pojadę za dwa lata
czekajajaca lubi tę wiadomość
-
Kota masz zaplanowana cesarke w moje urodziny
ciekawe czy ja tak trafie
A tak ogolnie to odebralam wyniki gbs i cmv i wszystko ujemnemorfologia rosnie caly czas, wiec dalej czekam na rozwoj sytuacji. Nic sie nadal nie dzieje co by mialo zapowiadac rozwiazanie w najblizszym czasie. Za tydzien ktg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 15:59
MonikaS, Galanea, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Galanea wrote:Ja się cieszę, że chociaż położna stwierdziła, że brzuch mi opadł i powiedziała "będzie dobrze"
Dla mnie wymarzony scenariusz, to odchodzące wody, najlepiej w dzień. Bo jak sobie pomyślę, jakim jestem zombie w środku nocy, to nie wyobrażam sobie jeszcze rodzenia
Ale wiadomo, będzie co ma być, ja mogę sobie tylko pogadać
Ciekawe jak tam Weronika i Nalka. Myślami jestem z nimi.
Galanea, tak to wlasnie powinno byc:-) wody odchodza po swietnie przespanej nocy, porannym prysznicu i pyyysznym sniadanku! ja tez tak chce!Galanea, vikus001, weronikabp lubią tę wiadomość
-
ale moje dzieciaczki długo śpią
a znając życie to razem w tym samym czasie się obudzą i nie wiadomo od którego zacząć
w sensie i jednego i drugiego trzeba nakarmić będzie
u mnie na podwórku 22,4 stopniau nas tego upału to nie widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 15:59
vikus001 lubi tę wiadomość
-
Evelineq wrote:Galanea- ten scenariusz to chyba jest wymarzony przez większość z nas
Duchess, Evelineq, vikus001 lubią tę wiadomość
-
MonikaS wrote:spoko
nie szkodzi
może kiedy gdzie znajdę
i tak teraz kasy brak
dziewczyny można wypić sobie cappuccino? pytanie do karmiących piersią
w sumie wczoraj wypiłam i nic tam się nie działo... teraz właśnie znowu sobie zrobiłam i się zastanawiam ile czasu trzeba czekać na ewentualne oznaki ze strony maluszka
Moniczko, a zwykla mala sypana kawka z mleczkiem nie lepiej? capuccino to ponoc same ulepszacze i chemiaweronikabp lubi tę wiadomość
-
Duchess wrote:Galanea, tak to wlasnie powinno byc:-) wody odchodza po swietnie przespanej nocy, porannym prysznicu i pyyysznym sniadanku! ja tez tak chce!
Ja prawie tak jak opisałaś miałam z KubusiemGalanea, vikus001, Duchess, Mucha, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś z Was tez tak ma, że straciła na wadze teraz pod koniec ciąży? Ja dziś poszłam do położnej, bo ostatnio zapomniała mnie zważyć i okazało się że przez miesiąc równo kilogram mi ubyło. No i wychodzi teraz że przytyłam tylko 7 kg. Trochę mnie to martwi, ale mały rośnie jak trzeba. No i wyniki z krwi mam bardzo dobre, chyba tak dobrych to w ciąży jeszcze nie miałam.
Sama nie wiem co mam o tym myśleć.Evelineq lubi tę wiadomość