MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Evas - dokładnie tak podobno jest pod koniec ciąży, ja się już nie waże, ale zatrzymuję takie ilości wody że na pewno nie ubyje mi na wadze do porodu już
A i podobno traci się właśnie 1- 1,5 kg na wadze, zmniejsza się ilośc wód płodowych i organizm się lubi oczyszczać przed porodem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 16:35
Mucha, evas, monalisa lubią tę wiadomość
-
Evas ja tak nie miałam, ale wiem, że mnóstwo dziewczyn tak ma
nie ma się czym martwić.
Ja teraz gubię na potęgę i jestem mega szczęśliwamój synek przyłoży się do utraty moich zbędnych kg
już 9,5 na minusie
moja ginka jutro będzie w szoku hihi a bo jutro idę na zdjęcie szwu
ciekawe czy to boli, bo poprzednim razem miałam inaczej zszywane - punktowo. Teraz jedna żyłka po całym szwie...
Mucha, Evelineq, Modelka, evas, vikus001, Galanea, alexast lubią tę wiadomość
-
Evelineq wrote:Evas - dokładnie tak podobno jest pod koniec ciąży, ja się już nie waże, ale zatrzymuję takie ilości wody że na pewno nie ubyje mi na wadze do porodu już
Mam nadzieję że z małym wszystko w porządku.Evelineq lubi tę wiadomość
-
evas wrote:Staram się dużo pić, ale toaleta co chwila, no i leżąc nie puchłam wcale.
Mam nadzieję że z małym wszystko w porządku.nie bierz sobie do głowy
a Limerykowo pokazywała zdjęcie swojej księżniczki?Evelineq, evas lubią tę wiadomość
-
evas wrote:Staram się dużo pić, ale toaleta co chwila, no i leżąc nie puchłam wcale.
Mam nadzieję że z małym wszystko w porządku.
Evas to jest normalne, bardzo często pod koniec ciąży kobiety tracą na wadze lub przestają przybieraćevas lubi tę wiadomość
-
Weronika ma skurcze co 4 minuty ale jeszcze słabe jak sama napisała.. Jeszcze przez 30 minut ma oksy..
Najważniejsze, że się coś rozkręca więc mocno kciuki za Weronikę i Polę teraz żeby akcja rozkręciła się już na dobre i Pola dzisiaj przytuliła się do mamusivikus001, Modelka, Galanea, weronikabp, Mucha, Duchess, AISAK, ivv lubią tę wiadomość
-
No ja bym wolała nocną akcję
Bez odejscia wód, bo wolałabym w domu nie sprzątać przed wyjazdem do porodu
I jeśli to, co czułam przy ktg jak się zapisał skurcz, to skurcz, to w sumie mam je dość często... Ale dla mnie to takie delikatne spinania brzucha... -
Trzymamy kciuki za Weronikę
Oby teraz już szybko poszło
Ja zaczęłam odczuwać co jakiś czas bolesne jakby prądy przechodzące przez biodro i całą nogę, w tym samym momencie kiedy zakłuje mnie w szyjce. I to ciągle ta sama noga, gdzie boli pachwina przy chodzeniu. Chyba dzidzi coś uciskaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 17:24
vikus001, weronikabp, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJejejejjj kurde ciezko nadrabiac ;-(
Excella serdeczne gratulacje!:*
Weronika mam nadzieje ze juz dzis bedzie po wszystkim. Kciuki!!!
My jak wiecie od wczoraj w domu,jest super!)
Bylismy dzis na pierwszym spacerku,ktoras z was pisala o starych babach co dzieci przykrywaly-ja dzis Frania ubralam w same bodziakj na krotki rekaw,byl na golych nogach a przykrylam go jedynie pieluszka flanelowa. Nie mam zamiaru dziecka przegrzewac i jeszcze jakies czapy ladowac jak na dworzu w cieniu 30 stopni...
A i w nocy sie obudzil tylko raz na karmienie a ja spalam 6 godzin! W koncu senWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 17:27
vikus001, weronikabp, Galanea, Tusia84, Modelka, Evelineq, Duchess, alexast, evas, maggda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModelka wrote:No ja bym wolała nocną akcję
Bez odejscia wód, bo wolałabym w domu nie sprzątać przed wyjazdem do porodu
I jeśli to, co czułam przy ktg jak się zapisał skurcz, to skurcz, to w sumie mam je dość często... Ale dla mnie to takie delikatne spinania brzucha...te napinania nijak maja sie do skurczy
vikus001, weronikabp, Modelka lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie właśnie weszłam do domu moj gin pomasował mi trochę szyję. Kur.. mać jak to bolało juz zapomniałam jak to było z córką , a miałam tą przyjemność dwa razy.
Powiedziała ze może masaż pomoże ale jak znam swoje ciało to przydało by się wmasować raz jeszcze za parę godzin. Po za bólem żadnych dodatkowych objawów.
Galanea, Tusia84, Modelka, vikus001, Evelineq, Duchess, weronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Kochana,jak zaczniesz rodzic to dowiesz sie co to jest dopiero skurcz
te napinania nijak maja sie do skurczy
No właśnie moja Mama mi powiedziała, że wcale jej tak nie bolało... My obie mamy dość wysoki próg bóluWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 17:51