MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Alexsast mocccno mooocno trzymam kciuki, abyś jak najlepiej wspominała ten poród. Z niuniem będzie wszystko dobrze!
Weronika żyje nadzieja ze odpoczywacie juz razem z Pola.
Jejq ale się dzieje, a ja padła wczoraj jak kłoda. Ale żeby nie było podczytywalam co się dzieje w przerwach.
Ja ktg na 10.30 oby małej tetno nie skakało mocno inaczej szpital:(
Azi to w podobnym terminie musimy się stawić... Ah lepiej samo niech się zacznie, bo przeraza mnie to wywolywanieevas, vikus001, Duchess, Evelineq lubią tę wiadomość
-
Weronika czekamy na wiadomosci z zacisnietymi nieustannie kciukami!
Alexast mam nadzieje, ze szybciutko wyciagna malenstwo i bedziesz sie nim mogla nacieszyc
Ja wczoraj wieczorem i dzisiaj pol nocy mialam wrazenie, ze mala zsunela sie nisko i zaraz zgniecie mi jelita...zadna pozycja nie byla dobra zeby sobie ulzyc w bolu. Chyba podswiadomie juz przezywam przyjscie Mai na swiat, bo mam ciagle dziwne sny, a to ze wozek gdzies zaginal i nie bedzie w czym malej wozic, a to ze wozek sie do niczego nie nadaje...te sny takie realne w ciazy.
Milego dnia dziewczyny.
Fajnie masz Natalia, ze juz masz ten kolejny etap na glowieaczkolwie zmeczenia nie zazdroszcze choc wiem ze jest nierozlaczne z opieka nad takim maluchem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 07:54
evas, AISAK, Duchess, NataliaK, Tusia84, Galanea lubią tę wiadomość
-
Ja wreszcie uspilam Mikołajka po paru godzinach... polozylabym sie,ale starszy synek juz otwiera oczka. No nic - kolejny dzień ze mną w roli zombie przede mną. Oby do wieczora,to może wyhacze znów ze 4 godziny snu z przerwami.
Weronika,Nalka odezwijcie się.
Alexast powodzenia:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzwsc dziewczyny, myslalam zd Weroniki jakies wiesci tu... nie moglam przestac o niej myslec... mam nadzieje ze juz odpoczywa po porodzid z Pola
Muszka ja tez sie ciesze i tez wiem ze to nieodlaczne,ale hustawka nastroju i zmeczenie plus dochodzenie do siebie po porodzie robi swoje i o tym trzeba mowic bo to nie jest takie kolorowe tak samo jak cala ciazana szczescie Franek wynagradza wszystko
)
Milego dnia dziewczyny i prosze sie mnie tu rozpakowywac..)
Mucha, evas, vikus001, AISAK, Galanea lubią tę wiadomość
-
Tusia a na ktora godzine idziesz? Ja to nie jestem w stanie
Okreslic jak mala lezy, bo Ciagle jakos inaczej ja czuje.
Natalia jestes dzielna mamaz czasem bedziecie sie z Frankiem coraz lepiej dogadywac i moze bedzie troche lzej.
vikus001 lubi tę wiadomość
-
Upał się szykuje potworny, ja dziś nigdzie się nie ruszam, dopiero wieczorem pojedziemy na spacer do parku.
Wczoraj wieczorem miałam wrażenie że mały mi skórę na brzuchu rozerwie, tak się wiercił i do tego skurcze co kilkanaście minut. Brzuch się wtedy robił jakby kwadratowy.vikus001, Evelineq, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość
-
jeżeli przebili jej te wody to już tuli
myślę, że cc się skończyło, ale kto tam wie... poczekamy zobaczymy
u mnie Piotruś już swój rytm załapał. W nocy wstaje o 1, o 3 i o 6. napije się i jak przyśnie odkładam i śpi jak zabityteraz też jeszcze po nocy nie wstał
śpi
dzisiaj dużo jeżdżenia załatwiania, miałam mamie Michasia oddać ale jest chora i będziemy calutką rodzinką jeździćto to nie problem
poradzimy tylko szkoda, że w ten upał trzeba Michasia ciągać - tak by się z dzieciakami pobawił u mamy
vikus001, Mucha, AISAK, ivv, Evelineq, Galanea lubią tę wiadomość
-
Mucha wrote:Tusia a na ktora godzine idziesz? Ja to nie jestem w stanie
Okreslic jak mala lezy, bo Ciagle jakos inaczej ja czuje.
Natalia jestes dzielna mamaz czasem bedziecie sie z Frankiem coraz lepiej dogadywac i moze bedzie troche lzej.
Muszka na 9.40 mam wizytę.. ciekawa jestem czy zleci mi ktg skoro to wizyta w szpitalu, czy jednak u nas tego nie robią przed terminem..
pewnie i tak nic by nie wyszło bo ostatnio przestałam odczuwać skurcze, czasem poboli brzuch jak na okres i krzyż i to wszystko.
Nie przepadam za tym lekarzem z poradni ale cóż wyjścia nie mam.AISAK lubi tę wiadomość
-
Wszystkim Czerwcóweczkom życzę miłego dnia, a tym, które mają już dosyć szybkich porodów
No i mam nadzieję, że Weronika już odpoczywa tuląc Polę do piersi
Dziś mam wizytę u kardiologa i po niej już mogę rodzić, choć jak przeczytałam Judi... hmm.. to może niech Martynka siedzi w brzuchu jak najdłużej, bo czuję, że źle to zniosęevas, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny