MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajajaca wrote:Duchess normalnie byłam w szoku. Dziewczyna nie wyglądała jak by rodziła, tylko jak by miała delikatne bóle głowy
No myślę, że niebawem będzie już tulić swojego synka, o ile już nie tuli.
Kota - ja właśnie na Ujastku będę rodzić. Mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle.
Czekajaca, nie moge wyjsc z podziwu jaka natura dla niej laskawa;-) mi to sie marzy aby podczas porodu miec choc w polowie tak lekko jak ona hehModelka, vikus001 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie też kiepskie samopoczucie,pocieszyłam się mrożoną kawą z lodami
, ale paradoksalnie i mnie spanie łamie więc pewnie utnę krótką drzemkę... Mam nadzieję że Alexast właśnie ma cesarkę, a Weronika odpoczywa z Polunią po ciężkim porodzie...
Miłego popołudniaGalanea, evas, vikus001 lubią tę wiadomość
-
Evas wiem co czujesz. Ja po tym jak większość ciąży musiałam leżeć to teraz jak mam się ruszać to wyglądam bardzo zabawnie. Nawet jak idę równym chodnikiem czuję, że wyglądam dziwnie. Poza tym, że trochę się przejdę i nogi i plecy mi wysiadają. Ale cóż muszę nabrać kondycji
evas lubi tę wiadomość
-
maggda wrote:wasze maleństwa tez tak mało się ruszają? bo moja dzisiaj ledwie co się rusza
-
mój poza brzuchem a też słabo dziś się rusza
ta pogoda chyba tak wpływa na nasze maluszki
już mam zdjęty szew i nic a nic nie bolałowszystko ładnie się goi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 17:15
balonik, Galanea, Duchess, vikus001, evas lubią tę wiadomość
-
Maggda/Balonik- czasami tak bywa, upały dokuczają tez naszym maluszkom, ale przede wszystkim mają one czasami ochotę trochę pospać , a my się denerwujemy...
Jeśli po posiłku liczycie ruchy leżąc na lewym boku i jest więcej niż 2 w przeciągu pół godziny to wszystko w porządku, dla pewności można policzyć przez kolejne pół godziny...
MonikaS- super że już bez szwów, pewnie ulga jak nie wiem coWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 17:22
balonik, vikus001, MonikaS, evas lubią tę wiadomość
-
Oj tak, te upały to wykańczają. Moja malutka też dziś spokojniejsza. Za to wieczorami daje mi popalić, oj daje..
Podobno od czwartku ma być chłodniej, bardzo liczę na to. Przestałam już prawie wyczuwać swoje kostki u nóg, nogi jak dwie kłodyI wiem o czym mówicie, też mi ciężko przekręcić się z boku na bok, jest to wręcz bolesne.
Jeszcze trochę daję czasu Małej, a jak nie będzie chciała wyjść, to chyba kucnę nad rozpalonym ogniskiem, żeby ją wykurzyćEvelineq, balonik, BiB, vikus001, MonikaS, Paulina1986, evas lubią tę wiadomość
-
balonik wrote:Evelineq wiem, że tak jest ale właśnie jest jakieś ale... Nie panikuje ale w ciąży jak sama pewnie wiesz zawsze jest troszkę niepokoju.
No właśnie dlatego ja już chcę urodzić, bo ciągle jest jakiś powód do niepokoju... zwłaszcza przy pierwszej ciąży ehhh ;/ No i pewnie że doskonalę rozumiem , wszystkie chcemy dla naszych maluszków jak najlepiejvikus001, evas lubią tę wiadomość
-
Qrczę, cały dzień zaglądam czy urodziło się już kolejne "czerwcątko", bo akcje trwają już od kilku dni, a tu cicho, głucho... no dziewczynki, dajcie znać, że już tulicie maluszki
Ja chciałam się pochwalić, że pożegnaliśmy dziś ostatnie wspomnienie bycia "2w1" - Stasiowi odpadł kikut pępowinowy i mam cudny pępuszek wprost do całowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 18:36
nutka, Duchess, pestka, Mucha, Paulina1986, vikus001, evas, Galanea, Evelineq lubią tę wiadomość
-
MagdaO jak Ty to zrobiłaś z tym pępkiem, u nas dalej siedzi... a mówiła położna, że szybko odpadnie bo cienka pępowina była...
ja też tak zaglądam jak tam u dziewczyn postępy porodowe... ciszaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 18:43