MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina a może rób co chwilowe przerwy w karmieniu na odbicie? Ja tak robie czasami jak widze ze Krasnal szaleje z szybkością jedzenia. Ale najlepiej udaj się do poradni laktacyjnej, albo wykupienie położnej też nie głupi pomysł, bo na pewno Cię to i uspokoi i może coś zaradzą, bo faktycznie zwariujesz:/
-
eta cóż za niespodziewany obrót akcji. Cieszę się ze wszystko tak się złożyło, ze niemalże natychmiast bylas pod opieka w najgorętszej chwili. Bozi dziękować za to! Gratuluje serdecznie. Wypoczywaj UE, opiekujcie i cieszcie się soba.
I czekamy na focie.
Tusia masz mój guscik, też mi sie marzy pokoik w takim stylu.
Camille ja czułam bardzo wypychanie po bokach. Strasznie brzuch latał a jeden bok to miałam wrażenie,ze nogi przebija sie na wylot. Czy to główka czy pupka łatwo pomylić,główka jest wieksza od tyleczka, a tak samo sterczy.
Karolina życzę siły!!!!Camille87, eta, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jestem jeszcze na patologii i traktują mnie bardzo dobrze. Personel pierwsza klasa. Przed chwila była u mnie polozna z porodowki wypytać o przebieg ciąży i powiedziała żebym poszła spać, bo balonik jak ma wylecieć to wyleci nawet na leżąco, a muszę odpocząć na jutro. To prawda z tym balonikiem, lasce zakładali 10 min przedemna poszla spac, po 2h wstała i balon jej wyleciał. Jest już na porodowce. Powiedziałam tez od razu poloznej ze chce zzo bo jeśli teraz mnie tak boli, to ja tych boli bez znieczulenia nie wytrzymam. Mam nadzieję ze jutro bez problemu dostanę zzo. Idę spać bo o6 tej po mnie pprzyjdą. Oby noc była spokojną, choć z tymi bólami to nie wiem jak przespie.
weronikabp, evas, Paulina1986, Mucha, ivv, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Eta,właśnie wczoraj o Ciebie pytałam, że coś się długo nie odzywasz.
Serdecznie Ci gratuluję! I cieszę się, że po tych przejściach,które opisałaś wszystko jest już ok!ucałuj Ignasia i pochwal się zdjęciem!
czyli z tym paciorkowcem nie ma żartów...eta, weronikabp lubią tę wiadomość
-
czekająca czyli jeszcze się rozwarcie nie zrobiło? Trzymam kciuki żeby szybko jutro kroplowka zadziałała. Wypoczywaj, musisz miec sile na jutro. Zazdroszczę ci tego zzo. U nas go nie ma.
A mamuśki co rodziły, to kiedy jest największy bol? Gdy się robi rozwarcie do jakiegoś cm, czy sam moment parcia? -
Witam Was
Tak po cichu czytam sobie Wasze wpisy i z niecierpliwością czekam na kolejne porody
Ja jestem dopiero na początku drogi (Mamusie Lutowe 2015)
Życze Wam powodzeniaPozdrawiam
Galanea, eta, Tusia84, Duchess, AISAK, Margotka87, weronikabp, evas, Paulina1986, Mucha, NataliaK, monaaa, Judi2014, Martynika lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Nasz cudny synek :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 21:57
Tusia84, Galanea, AISAK, Agusia2312, MonikaS, sunset, Margotka87, Paula222, weronikabp, czekajajaca, evas, vikus001, Paulina1986, RewolucjaSięDzieje, Mucha, ivv, kambel, NataliaK, monaaa, Judi2014, Bea_tina, nenka, Evelineq, perełeczka, MagdaO, madamama lubią tę wiadomość
-
kurcze patrząc na listę to juz prawie polowa z Nas ma juz swoje skarby:)
Ciekawe czy z ta pełnią to prawda:) jak na złość niebo zachmurzone, nawet nie wiem w która stronę wyćsunset, Galanea, vikus001, Mucha, ivv, Tusia84, NataliaK, monaaa lubią tę wiadomość
-
śliczny Eta
gratuluję i cieszę się, że już jesteście cali i zdrowi
a to mWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:06
weronikabp, Galanea, AISAK, evas, eta, vikus001, Paulina1986, Duchess, Mucha, excella, ivv, Tusia84, kambel, NataliaK, Judi2014, Bea_tina, sunset, Evelineq lubią tę wiadomość
-
Eta gratuluję ! To trochę przeszłaś, dobrze że jesteście już razem...Słodki synek!
Patrzę tak na wasze opisy o wiele z nas miała na swój sposób ,,ciężki'' poród... Mało jest taj że poszło szybko, z zaskoczenia itd...Galanea, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEta gratulacje, Ignas cudo i Bogu dzieki ze wszystko dobrze kochana
Monika S Twój Mały tez cudowny
Mam nadzieje ze po dzisiejszym dniu kryzysu u mnie jutro bedzie lepiej.
Czekająca kciuki mocno!!!
eta, vikus001, evas, Galanea, ivv, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo rozdarcie sie właśnie jeszcze nie zrobili, ale jak są bóle to cos tam sie dzieje. Tak czy siak rano biorą na,porodówke i podlaczaja oksytocyne. Co do zzo to w tym szpitalu niby jest ale czy podadzą to sie okaże. Mam spać a skurcze jak leze są co 10 min i jak tu odpocząć?
-
nick nieaktualny