X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Modelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas, czyli gdzie będziesz rodzić? Jak masz tak często skurcze, to chyba rzeczywiście wybrałabym najbliższy szpital.

weronikabp lubi tę wiadomość

zem3upjygjyf6uag.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas no to rozkręcenia sytuacji zycze:) zazdraszczam:)

Ja wstałam dzisiaj też ze skurczem ale łydki - mój M skomentował to tym ,ze: Kochanie skurcze Ci się obnizyly z brzuszka na nogi :) .lol.

Paulina1986, NataliaK, Tusia84, Mucha, Galanea, evas lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • evas Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czeka mnie nasz obskurny żyrardowski szpital. Najgorzej że będę sama rodzić :(

9bsp388.png
  • Modelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas, spokojnie, jeszcze może mąż zdąży dojechać :)

evas lubi tę wiadomość

zem3upjygjyf6uag.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:
    No to czeka mnie nasz obskurny żyrardowski szpital. Najgorzej że będę sama rodzić :(
    A S jeszcze nie jedzie ? Kochana trzymaj sie !!!

evas lubi tę wiadomość

• AISAK Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika wszystkiego dobrego życzę dla całej Waszej Rodzinki miłości, zdrowka i bliskości.

Evelineq, Topa czekamy na info.

Evas a często masz skurcze?

weronikabp, evas lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • onka79 Ekspertka

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :-) U mnie noc spokojna, ale nogi juz od rana jak banie...

Evas - trzymam kciuki!

evas lubi tę wiadomość

relgh371fxfsmrgb.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas kciuki!!!!!! Weronika milosci kochana jeszcze wiecej i jeszcze mocniej <3

weronikabp, evas lubią tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisak, Vikus - dziękujemy bardzo :-))

Temat kupka:-) mam wrażenie ze tak jak smółki w szpitalu były spore to teraz te kupki jakieś malutkie, przejściowe jak mówiła pediatra, sa często ale chyba mało, to 6 dzien Poli, jak u Was było na tym etapie ?

vikus001 lubi tę wiadomość

• Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj rano po skorzystaniu z toalety ujrzałam dużego rozciągliwego glutka :) Był jednak raczej przejrzysto-mleczny i dlatego tak rozmyślam czy to wreszcie czop się rusza czy to pozostałości po wczorajnym wieczornym serduszkowaniu...
    Zobaczymy jak się dzisiaj sytuacja rozwinie :)

Mucha, alexast lubią tę wiadomość

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a "nam" dzis odpadla reszta pepowiny :)

Bea_tina, vikus001, NataliaK, AISAK, Martynika, Modelka, MagdaO, weronikabp, Mucha, Galanea, Agusia2312, alexast, Paulina1986, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Kochana dziekuje :-)) a jak to sie stalo że pamietalas? :-) byly dzis i rôze i tort ktorego nie jadlam ;-) Oraz Maz kupił mojego ulubionego szampana którego oczywiście nie piłam :-))) kocham Go bardzo.

Latwa data dla mnie do zapamietania:-) urodziny Gabi tez bede pamietac, bo to data moich uridzin. Apamietam, jak rozmawialyscie o datach slubow;)

vikus001, weronikabp lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas kciuki zaciśnięte oby to była akcja porodowe :)

Weronika spóźnione ale szczere życzenia miłości dla Was na każdy dzień <3

vikus001, weronikabp, evas lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja włąsnie dowiedziałam się że zostaję do końca ciąży nic nie będą przyśpieszać chyba że będzie jakaś przesłanka :-( ja tu zwariuję !

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evas zatem powodzenia :-))

Ja mam dzis kryzys po raz 2 odkad jestesmy w domu..Franek budzil sie co godzine w nocy,ciezko bylo go uspic,z jedzeniem ponad godzine to zajmowalo...na dodatek scielam sie z mezem w nocy az sie poryczalam, jestem dzis 1 raz sama i od rana terror daje w kosc. To jest zycie :)

Paulina tez mialam taki,do tej pory sie zastanawiam czy to byl czop czy po <3,bo wiem ze wlasciwy wylecial po baloniku.

Weronika w porownaniu do smolki to chyba kazda kupa do 1 roku zycia bedzie mala :D moj Franek walnal 2. Raz na bloku porodowym a raz jak go kolysalam zrobilo mi sie cieplo na brzuchu....okupczyl mi koszule,s sama kupa przeszla dluga droge,przez pampera,spodenki az do skarpetki :D

U nas kikut dalej jest... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 09:32

alexast, Paulina1986, Limerikowo lubią tę wiadomość

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas noc i wieczor tez straszne- cycek najlepiej zeby byl co 10 miinut. zamiast jesc to tylko cmoka i zasypia. I tez jestem sama pierwszy raz . w srode czeka nas wyprawa 70 km na badania- jak my to zrobimy nie mam pojecia.

• AISAK Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topa ogromnej cierpliwości życzę. Ja za pol godz na ktg jadę. Moze mnie nie zostawia. A napewno juz w srode dolacze do grona ozekujacych na rozwiązanie w szpitalu. Tylko ze mi zostanie max tydzień. Marzeniem mym jest by do piątku urodzić a na dzień taty wyjść do domku:)

jejku normalnie nagle tyle mi siary wyciekło ze pol chusteczki wyciskać można.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 09:52

weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina1990 wrote:
    u nas noc i wieczor tez straszne- cycek najlepiej zeby byl co 10 miinut. zamiast jesc to tylko cmoka i zasypia. I tez jestem sama pierwszy raz . w srode czeka nas wyprawa 70 km na badania- jak my to zrobimy nie mam pojecia.

Ja mam wyprawe w przyszly poniedzialek,co prawda niedaleko ale juz sie boje :P z mezem jakos razniej. Moze nasze dzieciaczki jeszcze nie odrozniaja dnia od nocy haha ;-)

Topa,wspolczuje. Wiem jak to jest. Ale skoro Cie trzymaja to maja wyrazne powody,tak dla zabawy nie trzymaja pacjentow w szpitalu... ;-)

weronikabp lubi tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Latwa data dla mnie do zapamietania:-) urodziny Gabi tez bede pamietac, bo to data moich uridzin. Apamietam, jak rozmawialyscie o datach slubow;)
    Więc wszystkiego najlepszego kochana z okazji urodzin wczorajszych. Spełnienia wszystkich marzeń :-)

weronikabp, Bea_tina lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • Judi2014 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my się wybieramy z dzieciakami nad morze w środę. Mały króliczek skończy 3 tygodnie wtedy. Położna mówiła ze mamy funkcjonować normalnie.
    Niestety truskawek Miki nie toleruje. Zaczynałam od 3,skończyłam na 20 po paru dniach ale niestety mega wysypka i biegunka.
    Evas powodzenia:-)

evas lubi tę wiadomość

1usaqps6cyfnwikb.png
    a052c56e99.png
    f2wl2n0awww87lf9.png
‹‹ 1271 1272 1273 1274 1275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ