MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Oto i moja OliwkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:45
Mucha, excella, weronikabp, Galanea, Bea_tina, Tusia84, Camilia, Martynika, misia_k1, Agusia2312, monaaa, Cynamonek30, Judi2014, alexast, Duchess, Paulina1986, Limerikowo, MagdaO, perełeczka, Nalka, vikus001, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatina sto lat kochana
)
Karolina Oliwka śliczna
Tusiu jak u Was?
Evelineq odezwij sie!
Natalia trzymaj sie, ja wczoraj duzo plakalam czuje sie taka słaba boje sie ze nr dam rady, ale dzieki mężowi jakoś przechodzi ten kryzys. My jutro na zdjecie szwow, tez sie boje tej wyprawy.
Napisze smsa do Evas.Galanea, Bea_tina, vikus001, evas lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki.
U nas dziś termin, ale nic nie czuję, żeby miało się wydarzyć.
Zaraz będę dzwonić do rejestracji, żeby mnie babka wcisnęła na wizytę na wieczór, tak jak doktor kazał...
Galanea, alexast, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Evas, powodzenia życzę, czekamy na wieści
Karolina, śliczną masz córeczkę.
Weronika głowa do góry. Kto da radę, jeśli nie Ty?
AISAK, trzymam kciuki, żeby w końcu coś na KTG wyszło ładnego.
U mnie stuknął 40-ty tydzień. Belly pokazuje 98% ciąży za mnąbalonik, Mucha, alexast, Duchess, weronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie po wizycie u lekarza. Szyjki już praktycznie nie ma, ale zamknięta i skurczy brak... Jak nie urodzę do terminu, to mam się zgłosić na badanie do szpitala i tam mi powiedzą, do kiedy mogę rodzić naturalnie, a kiedy się zgłaszać na wywoływanie
alexast lubi tę wiadomość
-
Karolina sama radość patrzeć a co dopiero miec takie dzieciątko:)
Ja po ktg-cisza totalna, ale najważniejsze ze z serduszkiem mojej Panny wszystko dobrze. w srode szpital:( Żyje nadzieja, ze tak jak u azi moze oznaczać cisze przed burza. Powiem Wam ze razem ze mną miała ktg dziewczyna w 39+4 i miała skurcze, aż mi się smutno zrobiło z zazdrości chyba. Jakie to wszystko przewrotne, w 36,38tc skurcze ladniutkie a teraz gdy je trzeba to olewka totalna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 11:39
Modelka, Duchess, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUwaga uwaga, nasza ekspresowa Evas urodziła o 9:20 Bartoszka, zadzwoniła do mnie i mówiła takim głosem jakby była noworodzona
)) gratulacje kochana!!!!!!
Modelka, Mucha, nutka, Galanea, excella, monaaa, alexast, Duchess, Tusia84, Paulina1986, Limerikowo, MagdaO, ivv, Nalka, vikus001, evas lubią tę wiadomość
-
Evas big szacun za predkosc:) o 8 jeszcze na forum byla;)ogromnie się cieszę, wspaniala wiadomosc:) 1000 zdrowych latek dla Was.
Modelka ja to juz wogole tydzień prawie po terminue=/ wsciec się można ze strachu bardziej niż z tej bezsilności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 11:57
Modelka, Martynika, evas lubią tę wiadomość
-
Aisak, u mnie właśnie też się powoli strach pojawia, a mąż to w ogóle panikuje. Mówię mu, że jeszcze nie mam przenoszonej, ale do niego nie dociera. Inna sprawa, że jak do czwartku nie urodzę, to też będę panikować, bo oksytocyna i wywoływanie to dokładnie to, czego chciałam za wszelką cenę uniknąć.
I uniknę!!!!! Muszę w to wierzyć mocno.evas lubi tę wiadomość
-
Evas gratuluję - powiedź kochana jak to zrobiłaś tak szybko? Rośnijcie zdrowo jak znajdziesz chwilkę to napisz jak poród.
Aisak też wcześniej miałam więcej skurczy niż teraz - teraz wszystko ucichło
Ja dziś na klatce w szpitalu policzyłam schody jest ich 110zaraz po tym zaczął boleć mnie brzuch i krzyż - zaraz id e zrobić kolejną rundę
18 mąż ma urodziny i strasznie chcemy mu zrobić niespodziankę
Mucha, Modelka, Galanea, Paulina1986, evas lubią tę wiadomość
-
Evas gratulacje;)
My dzisiaj sie wybieramy na pierwsza wizyte u pediatry. Jestem ciekawa ile nasz szkrab przybrał na wadze;) Marcel po kazdym piciu pręzy się i nie moze zasnac szybko, może to kolki sie zaczynaja ale cche zeby lekarz dał cos naszemu maluszkowi na to. I wogóle dzis go meczyła kupka a jak zrobił to spał grzecznie:) Przed kazdym mlekiem dostaje troche wody z glukoza zeby sie nie zasuszał bo mleko proszkowane zasusza.evas lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyDzieki Weronika,Ty rowniez sie trzymaj
czasami to chyba ludzkie ze czlowiek ma gorszy dzien...
Karolina Oliwia cudownamaly aniolek
Evas szacun dla Ciebie kochana,Tobie to tylko rodzic,seriodobrze ze nie pojechalas do Warszawy bo raz bys nie dojechala,dwa-urodzilabys chyba w samochodzie!!!!
) trzymaj sie cieplo :*
Dziewczyny chyba kazda z Nas chciala uniknac wywolywania,uniknac przeterminowania,uniknac dodatkowych stresow z tym zwiazanych... ale jak widzicie porodu nie da sie zaplanowac i musicie sie z tym pogodzic...nie mozna sie nastawic na cos bezposrednii,bo zawod jaki moze spotkac moze byc ogromny...tak samo jak ja rodzilam i to nie bylo moim marzeniem zeby przejsc od balonika do oxy a mialo sie skonczyc cc, a jestem 10 dni po porodzie i od chwili narodzin przez mysl nie przyszlo mi zeby zalowac ze stalo sie tak a nie inaczej,chociaz pamietam ze w trakcie na mysl o cc mialam jakies glupie mysli...nie wszystkie maja szczescie rodzic przed terminem,bezproblemowo,grunt to o tym nie myslec i nie nastawiac sie na nic bo zycie pisze rozne scenariusze
Galanea, monaaa, AISAK, weronikabp, nutka, Paulina1986, ivv, Nalka, vikus001, evas lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Dziewczyny chyba kazda z Nas chciala uniknac wywolywania,uniknac przeterminowania,uniknac dodatkowych stresow z tym zwiazanych... ale jak widzicie porodu nie da sie zaplanowac i musicie sie z tym pogodzic...nie mozna sie nastawic na cos bezposrednii,bo zawod jaki moze spotkac moze byc ogromny...
tak samo jak ja rodzilam i to nie bylo moim marzeniem zeby przejsc od balonika do oxy a mialo sie skonczyc cc, a jestem 10 dni po porodzie i od chwili narodzin przez mysl nie przyszlo mi zeby zalowac ze stalo sie tak a nie inaczej,chociaz pamietam ze w trakcie na mysl o cc mialam jakies glupie mysli...nie wszystkie maja szczescie rodzic przed terminem,bezproblemowo,grunt to o tym nie myslec i nie nastawiac sie na nic bo zycie pisze rozne scenariusze
AMENPaulina1986, weronikabp lubią tę wiadomość