MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda moja siostra kupiła tego typu wózek i też nie używa, bo okazał się za mały (a mały miał dwa lata) - może trzeba by w jakiejś hurtowni popatrzeć? żeby nie zamawiać w ciemno.
Pamiętaj, że jesteś dzielną kobietą, dasz radę, za rok Staś zacznie biegać i wtedy będzie lżej. Dasz radę -
NataliaK wrote:Dziewczyny, pediatra dzis przypisalq mi kropelki na kolke i wzdecia u dzidziakow,wykupilam i zakropilam,zobaczymy efekty. Dam Wam znac,nazywaja sie Biogaia i nie sa najtansze bo zaplacilam niecale 50 zl za 5 ml wiec zdam Wam recenzje czy warto czy nie:)
MagdaO napewno znajdzie sie taki wozek ktory bedzie dobryglowa do gory i tak jestes dzielna mamuska
Dostałam te kropelki w szpitalu w ramach próbki.Stosujemy, ale nie widzę jakiejś super poprawy, gazy jak były tak są... mam nadzieję, że u Ciebie będzie lepiej. -
ivv wrote:Magda moja siostra kupiła tego typu wózek i też nie używa, bo okazał się za mały (a mały miał dwa lata) - może trzeba by w jakiejś hurtowni popatrzeć? żeby nie zamawiać w ciemno.
Najgorsze, że ja mieszkam w pipidówie, gdzie w sklepach z wózkami są po 3-4 modele, reszta na zamówienie. O wózku bliźniaczym, zeby zobaczyć na własne oczy, to w ogóle zapomnij. Poryczałam sobie pół dnia, ale nic trzeba wziąć się w garść. Mam tylko nadzieję, że będę mogła zwrócić wózek bez problemu, jutro do nich napisze maila, dzisiaj nie mam już siły, jestem emocjonalnym wrakiem.
Oby jutro był lepszy dzieńLimerikowo lubi tę wiadomość
-
AISAK wrote:MagdaO a moze warto po patrzeć na wózki bliźniacze. Bo na jednym stelażu możesz miec gondolke, a drugim spacerowke.
Taki właśnie kupiłam, ale spacerówka okazała się za mała dla Zuzy
Sorki, za post pod postemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:53
-
nick nieaktualnyMagda - duzo sił Ci życze !
kurcze ja juz sie lekko zrelaksowalam i zaczęłam mierzyć ciśnienie, bo na zdjęciu szwów było za wysokie. Oscyluje od 135 do 145 na 80, w życiu nie miałam takiegozawsze mam niskie lub normalne. Czy któraś z Was w pologu tak miała ?
-
Weronikabp męża siostra miała zawsze wzorowe ciśnienie, do czasu cesarki od tamtej pory , czyli 9lat ma nadciśnienie i okropne migreny. ale wiadomo każdy organizm jest inny. Tobie życzę szybkiego unormowania. Daj sobie czas, w końcu taki wysiłek miał organizm a poza tym to przez 9 miesięcy w organizmie zaszło tyle zmian ze hoho...
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Babeczki . Ja juz nie spie od godz. Zaraz wstaje szykować się do szpitala. Ale mi się nie chce:(
Życzę Wam milego dnia, jak najmniej zmartwień, a mega duzo uśmiechu i radości.
Buski
Ps. Tylko nie piszcie powieści bo jak wrócę to nie zdołam was nadrobić.ivv, Galanea lubią tę wiadomość
-
Aisak, jak Ci fajnie
Już niedługo będziesz miała dzieciaczka przy sobie
Ja pół nocy spać nie mogłam, bo mnie tak katar męczy. Wstawalam, żeby sobie robić płukanie nosa, żeby w ogóle móc zasnąć... Czuję się koszmarnie, a jeszcze dziś pewnie godzinna telekonferencja w pracy...Edyta84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModelka pij miod i sok z malin,czosnek moze malo przyjemny ale ja w ciazy kazde przeziebienie tak wygnalam
Aisak zycze powodzenia i wierze ze moze uda sie troche wczesniej bobasa przywitac na swiecie
A u nas byla najlepsza noc ever!malemu dalam kropelki po kapieli o ktorych pisalam wam wieczorem-po prostu juz teraz widze co mu dolegalo-brzuszek!spal jak aniolek,budzil sie na jedzenie,ale razem z przewijaniem zajmowalo to nam max 30 minut! Normalnie nie moglam uwierzyctak,w nocy dobra godzine jedzenie,przewijanie,lulanie bo zasnac nie mogl. Alez jestem szczesliwa
Dodatkowo dzis rano jak sie obudzil to nie z placzem a lezal sobie i gadal do siebiemoglam na spokojnie podrzac mu swoje mleko bez cisnienia
i zagladam w pieluszke a tam co?odpadla pepowinka
troszke krwi jest ale niewiele
moze z tej okazji taki tez grzeczniutki
obym nie zapeszyla ahaha
) i oczko juz prawie nie ropieje
a nawet nie zdazylam dac atybiotyku bo przez kilka dni tylko sol fizjologiczna miala pomoc
super! Piekny dzien dzis przed nami
o ile nie obudzi sie w nim gniewna duszyczka terrorysty...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 07:41
weronikabp, Tusia84, Mucha, Paulina1986, Bankierka, vikus001, Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Edyta, ja teoretycznie nie pracuję, jestem na zwolnieniu od kilku miesięcy. Ale w praktyce jak widać nawet na dzień przed wyznaczonym terminem porodu muszę coś zrobić
Żeby nie ten katar, to by mi to nawet nie przeszkadzało, ale ledwo oddycham, więc jak ja mam prowadzić rozmowę przez godzinę?
Aisak, a może jednak dziś już wyjdzie?
Za to jeśli mój Młody nie wyjdzie do jutra, to zgodnie z zaleceniami mojego (i Natalii) ginka muszę iść na Żelazną i ustalić, jaki jest plan działania, tzn do kiedy mogę sobie chodzić, a kiedy muszę się zgłosić na patologię i wywoływanie...
I aż mi się niedobrze robi na samą myśl -
nick nieaktualnyAisak powodzenia kochana
Tusiu trzymam kciuki
Okazało sie ze to ciśnienie to po zastrzykach clexane które biorę od cc, dzis dostanę dopegyt na te dni brania zastrzyków i powinno byc ok. Woda z nóg ładnie schodzi odzyskałam juz nogi i kostki jeszcze czekam na stopyModelka, Tusia84, vikus001, ivv, Galanea, Paulina1986, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Weronika a dlaczego po clexane cisnienie wyzsze? Ja biore cala ciaze i tfu, tfu nie mam problemow z cisnieniem, a wrecz przeciwnie lekarz powiedzial, ze to jest w pewnym sensie ochrona przed nadcisnieniem w ciazy...hmm.
Tusia kciuki zacisniete!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 08:18
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszko Moja dr powiedziała ze po cc po clexane tak sie czasem dzieje, on obkurcza naczynia. Po porodzie wszystko sie w organizmie zmienia, nie wiem jak to jest w ciazy. Znalazłam kilka publikacji na ten temat wiec nie jestem jedyna na ktora tak zadziałał, niestety.