MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że pierwszą ciążę przeżyłam bez forum i jakaś szczęśliwsza byłam
Wzięli mnie na wywoływanie oxy, nie wiedziałam nawet czego się spodziewać i było ok. A teraz wiem, że jak nie urodzę do środy to dostanę cewnik foleya i na samą myśl mi ciarki przechodzą - PRZEZ WAS
Muszę więc urodzić do środyGalanea, Mucha, MagdaO, Edyta84, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Topa gratulacje !
Karolina ja też jeszcze krwawię, raczej plamię... Zastanawiam się jak poznam że dostałam okresu
U nas dobre wieściKryzys laktacyjny chyba mija ! Od wczoraj wieczora Franuś się najada jednym cycusiem
Czasem się trochę podenerwuje , ale jest o niebo lepiej.
To trzymam za was kciukiPobijcie rekord porodów na 23 czerwca
Mogę prosić o aktualną listę? Jestem trochę w tyleMucha, Galanea, maggda, alexast lubią tę wiadomość
-
ja tak jak położna poradziła - ubieram body z długim na to katanik i spodenki ze skarpetkami a jak bardzo mocno ciepło to pod katanik zakładam body z krótkim rękawkiem.
Topa gratulacje
ja swojego głodomorra karmię z dwóch piersi na raz a czasem ściągam to czego nie zje i dokarmiam - z reguły na noc i w nocy -
co do ubierania to u nas jest tzw zimny chów
Weronika od początku wolała chłód, jak było jej za ciepło to od razu miała potówki i nie mogła spać. Tak samo robiła moja siostra ze swoim synkiem, ale za to jej córcia za żadne skarby nie chciała spać w chłodzie i od razu był płacz - ewidentnie dziewczyna ciepłolubna. Najważniejsze to nauczyć się czytać sygnały wysyłane przez dziecko (znajoma przy 24 stopniach w domu potrafiła córkę ubierać w rajstopy+spodnie, body, koszulka i bluza
- jak ją odwiedzaliśmy to Weronika biegała w samym pampersie i koszulce).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 13:46
-
To i ja się przyłączam do mam z planem porodu na 23.06
Też będzie seria imprez u nas jeśli Alusia zechce spełnić mamusi prośbę. 21 imieniny teściowej, 22 moje imieniny, no i fajnie by było jakby 23 były córci urodziny
Poza tym byłaby raczkiem, a wolimy ten znak od bliźniaków
A tak serio serio to najważniejsze żeby urodziła się zdrowa i w jak najłatwiejszym i najmniej bolesnym porodzie
ivv, Mucha, Galanea, Edyta84, weronikabp, maggda lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki! U mnie nadal cisza, wszyscy oczekują w napięciu a tu nic sie nie dzieje. Nawet się zastanawiam, czy moja dzidzia nie umie wyjścia znaleźć, bo zamiast w dół to w górę ciśnie i wypina się tak, że wydaje mi się, że skóra mi pęknie
Mąż się śmieje, że już cycusia szuka
Miłego dzionka wszystkim życzę!Galanea, ivv, weronikabp, Duchess, Modelka, Agusia2312, evas lubią tę wiadomość
-
Witam! Ja już w domu z moim śpiochem. Gratuluję wszystkim już rozpakowanym i trzymam kciuki za oczekujące. Niestety nie nadrobie was:)
weronikabp, Bea_tina, Duchess, Galanea, maggda, Paulina1986, Judi2014, Mucha, Tusia84, Agusia2312, Edyta84, evas lubią tę wiadomość
-
Modelka wrote:To ja mam bliższe plany - ja bym wolała już dziś
W końcu wczoraj była akcja, a dziś mam termin!!!
Modelko, alez wszystko jest mozliwe! Mam kolezanke w pracy, ktora obie swoje coreczki urodzila dokladnie w terminie bez zadnego wywolywania:-) a to ze sie podsmiewamy z niej ze jest wybrykiem natury to inna sprawa;-) bo niby tylko 5% narodzin jest w terminie?
Takze i za godzine moze sie zaczac u Ciebie nawet:-)weronikabp, Modelka lubią tę wiadomość