MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
chyba to ktory to porod nie ma znaczenia ale niewiem czy taki "nawrot" krwi jest normalny. poprzedbio mialam krwiste, potem brazowe, a na koncu zolte. bez takich wyskokow ze ide do toalety a tu czerwony potop
a tak z innej beczki- widze ze piszecie ze Wasze dzieci wypijaja po 90 ml mleka i to niektore mm a nieraz im malo- ja jak podaje butelke to mala z trudem wypija 30 ml. a w nocy po wypiciu niecalych 30 ml spala 4 godziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 10:54
-
nick nieaktualny
-
Karolina jamiałam cały czas no Teraz juz mniej ale jeszcze plamie. Położna mówiła że to normalne jak jest więcej ruchu to więcej leci. Ja po tyg. miałam już brązowe plamy i myślałam że to Koniec
ale jak wróciłam ze szpitala do domu to zaczęło się konkretnie
-
Topa, to pięknie się wstrzeliłaś z prezentem
Gratulacje dla Was! Czekamy na zdjęcia
U mnie oczywiście cisza. Wczoraj miałam aktywny dzień, dużo ruchu, wieczorem nawet z Krzyśkiem kinecta włączyliśmy i pobawiliśmy się trochę przy dyscyplinach sportowych, nawet zakwasy czuję. Ale to tyle. Skurczy zero, nic się nie dziejePowoli tracę nadzieję, że coś się samo zacznie.
Modelka, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Topa wielkie gratulacje
to maz mial swietny prezent
Modelka jak juz cos sie ruszylo to moze pojdzie szybko dalej!
Galanea bedziemy razem czekacWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 11:03
Galanea, Edyta84, Modelka lubią tę wiadomość
-
Topa, gratulacje. Wspaniały prezent
Karolina, u mnie mineło.dopiero 10 dni ale też dalej krwawie. Mialam jeden dzień gdzie już było brązowe plamienie, a wczoraj bylo wiecej ruchu, bo wizyta w szpitalu, małe zakupy i znowu wrocila żywa krew.
U nas problemy z brzuszkiem. Połasiłam sie wczoraj na.jagodzianke i Mały teraz spać nie może. I ja też w nocy zwijałam sie z bolumusiałam wziac no spe bo bym wyła z bólu.
-
Cześć Kobietki!
Topa-Wielkie gratulacje! Czekamy na zdjęcie maleństwa
Dziewczyny ja po wczorajszym poście Sunset też nie mogłam zebrać myśli, popłakałam sobie i jakoś taka zdołowana jestem. Modlę się,żeby u niej wszystko dobrze się skończyło.
Mucha, Modelka, Galanea- ja nadal w dwupaku, chociaż wczoraj miałam sporo skurczyków, ale takich delikatnych.
Miłego dnia.Galanea, Modelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTopa serdeczne gratulacje!!!moj Franek byl owiniety caly pepowina i mial na niej supel a widzisz jaki terrorysta maly jest!!!
)
Karolina no niewiem,ja tez mam czasami brazowe a chwile pozniej czerwone. A co do jedzonka to kazde dziecko chyba ma swoj rytm ilosci jedzenia,nie ma co sie przejmowac. Ja swojego staram sie tylko swoim,ale nie zawsze starcza,wiec odrobine mm podaje. Czasami sa dni ze mam duzo mleka,a czasami jak dzis-bieda. -
Topa gratuluję
dziewczyny chcące rodzić 23 - trzymam kciuki żeby się wam poszczęściło:)
Karolina z tego co wiem to podczas całego połogu można krwawić. Ja się cieszę jak widzę, że krwawię. Bynajmniej wiem że nic się tam nie zatkało. Wczoraj rano nie krwawiłam i wpadłam w panikę. Na szczęście popołudniu coś tam pociekło.Galanea, Mucha, Edyta84, Modelka lubią tę wiadomość