MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdaO uwielbiam czytac jak podnosisz kogos na duchu,kto jak kto ale Ty duzo przeszlas i super,ze potrafisz tak dobrym slowem podniesc na duchu,jak czytam czasami to co piszesz,to moje "problemy" przestaja byc istotne. Takie otrzezwienie. Dzielna babka jestes i szacun dla Ciebie,ogromny.
Kurde no nie zasne dzis chyba,ciagle mysle o sunset i nie moge przestac...weronikabp, Niesforna, Galanea, vikus001, Mucha, ivv, Edyta84 lubią tę wiadomość
-
Nalka pewnie wie coś więcej.. bo one były w stałym kontakcie.. jednak bez zgody samej Sunset i tak nic nam nie napisze więcej..
Wierzę, że sytuacja ma się tak jak opisała to MagdaO.. i zgadzam się z każdym jej słowemweronikabp, Duchess, Galanea, vikus001, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też ciągle zaglądam z nadzieją, że dowiemy się czegoś więcej. Ciągle myślę o sunset. Kurcze wszystkie czekałyśmy lub czekamy na nasze skarby. Końcówka miała być nowym początkiem. Mam nadzieję że jest tak jak pisze Magda, nawet nie chce myśleć inaczej.
Duchess, Galanea, monaaa, vikus001 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ech no, też zaglądam co chwilę sprawdzając czy jest jakieś info.
Zaczynam się też martwić o Evelineq, mam nadzieję, że u niej w porządku, tylko dostępu do internetu nie ma.
Widzę, że chyba wszystkim udziela się dzisiejszy nastrój...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 22:26
vikus001 lubi tę wiadomość
-
Widzę ze ni tylko u nas jest wielkie zmartwienie nad postem Sunset, na lipcowych tez o tym wspomniały dziewczyny
Tak bardzo chce aby to nie było to najgorsze aby wszystko zakończyło się pozytywnie i tak jak pisze MagdaOweronikabp, Karola:), vikus001, misia_k1 lubią tę wiadomość
-
Oj strasznie cieko czytac post Sunset.
Ja wlasnie na ip jestem z bolem jelita, ale takim mega i bolem kregoslupa. Na ktg wszystko ok i brak skurczy, na usg tez ok, wiec za chwilke do domu. Slabo sie czujea no i szyjka 2 cm i zamknieta.
Modelka lubi tę wiadomość
-
My również straciliśmy dziewczynę która nas szokowała urodziła dzidziusia w 25 tygodniu i zmarło po 5 dniach trzeba było czasu zeby cokolwiek napisała dlatego łączymy sie z Wami dziewczyny i z Nią
Mamy jeszcze nadzieję że wszystko będzie dobrze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 23:23
-
nick nieaktualny