MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapomniałam! Bardzo chciałam się pochwalić, że dziś poczułam jak brzdąc mnie smyrka I wiem to tylko dlatego, że mam już Weronikę, z nią nigdy bym nie wpadła na pomysł, że to już to
nutka, onka79, Modelka, Judi2014, fler, Paula222, Limerikowo, weronikabp lubią tę wiadomość
-
ivv wrote:Zapomniałam! Bardzo chciałam się pochwalić, że dziś poczułam jak brzdąc mnie smyrka I wiem to tylko dlatego, że mam już Weronikę, z nią nigdy bym nie wpadła na pomysł, że to już to
ivv lubi tę wiadomość
-
ivv wrote:Zapomniałam! Bardzo chciałam się pochwalić, że dziś poczułam jak brzdąc mnie smyrka I wiem to tylko dlatego, że mam już Weronikę, z nią nigdy bym nie wpadła na pomysł, że to już to
ivv lubi tę wiadomość
-
O właśnie... Ja wczoraj też zaczęłam II trymestr, a fotki żadnej nie mam... Chyba trzeba sobie coś cyknąć, chociaż jakoś mnie nie przekonuje dokumentowanie rosnącego brzucha Wystarczy mi, że mi przybyło 2 cm w biodrach i prawie w panikę wpadłam, hahahaha! Brzucha nie mierzę
Po ciąży chyba powieszę sobie w całym domu swoje zdjęcia z ostatnich wakacji - i do tego będę dążyć!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 08:08
Limerikowo, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Nutka- gratuluję wymarzonego synka...
Ja nie wiem, co bym chciała. Mam już w domu chłopczyka i chyba chciałabym drugiego... Ale będę się cieszyć z każdej płci. Ważne, żeby tylko zdrowe. Pamiętam jak w pierwszej ciąży koniecznie chciałam dziewczynkę. Marzyłam o niej od zawsze. Jak dowiedziałam się, że to chłopiec to się załamałam. Ale szybko mi przeszło i teraz nie wyobrażam sobie życia bez naszego kochanego syneczka:)
Ja też biorę witaminy. Omega coś tam. Lekarz kazał mi brać...nutka lubi tę wiadomość
-
A ja coś czuję, że będzie baba. Takie moje szczęście.. Nie myślcie, że nie będę się z niej cieszyć, czy mniej ją kochać, ale jestem przerażona. Nie wiem czy sprostam jako matka. Panicznie boję się, że będę taka jak moja albo gorsza,a wtedy moja córka chyba wolałaby dom dziecka. No i jak będzie miała mój charakter to w domu będzie piekło.
35% za nami. Brzuszek powoli wybija do przodu. ^^ poczułam chyba ruchy, intuicyjnie czuję, że to to. -
Ja zazywam Pregne plus i Pregne DHA z samej diety to przy ciazy chyba ciezko wyrobic z witaminami dla organizmu. Ja np. juz mam anemie i dodatkowo zazywam zelazo a odzywiam sie zdrowo i wyniki zawsze mialam wzorowe.
3 dzien spedzam w lozku, dopiero dzisiaj mi przeszla goraczka oby juz bylo lepiej. Z nudow zaczelam robic zakupy ciuchowe przez internet -
Nalka wrote:A ja coś czuję, że będzie baba. Takie moje szczęście.. Nie myślcie, że nie będę się z niej cieszyć, czy mniej ją kochać, ale jestem przerażona. Nie wiem czy sprostam jako matka. Panicznie boję się, że będę taka jak moja albo gorsza,a wtedy moja córka chyba wolałaby dom dziecka. No i jak będzie miała mój charakter to w domu będzie piekło.
35% za nami. Brzuszek powoli wybija do przodu. ^^ poczułam chyba ruchy, intuicyjnie czuję, że to to.
Byyzyyydury gadasz- ale rozumiem to pewno wahania nastroju hihi:) Tylko nie świrujLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Przedstawiam Wam moje 6,5 cm szczęscia 12 t 6d.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc0218833cb4.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6d14c323f10.jpgTusia84, Nalka, fler, Modelka, onka79, Limerikowo, Anielka27, nutka, weronikabp, Niecierpliwa87, Marcysia86, evas, eta, Judi2014, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Oj, wiem jak to brzmi. Pewnie gdybym miała dobre relacje z matką albo chociaż poprawne, to bym się tak nie trzęsła nad świadomością, że mogę mieć córkę. Z drugiej strony mój mąż bardzo pragnie mieć córkę(jak mój tata:D)więc jakoś to będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 10:13
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
AISAK super zdjęcie szczególnie to pierwsze
Ja w pierwszej ciąży pierwsze bąbelki/motylki w brzuchu poczułam ok 16-17tyg. tzn wtedy to już wiedziałam, że to to, bo się powtarzało w miarę regularnie
w drugiej też koło 16 tyg mimo że doskonale wiedziałam już jak to wygląda
a teraz też z racji tego, że macica się powiększa narządy zmieniają pozycję i jak czasami wieczorem leże już spokojnie to coś tam poczuję i pewnie gdyby nie doświadczenie moje to bym mogła się pomylić ale wiem, że to jeszcze nie to.. jestem spokojna chociaż tez czekam na ruchy wiem, że w styczniu już je będę czuła a grudnia nie zostało wieleLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Tak te drugie mniej wyrażne troszku- ale lekarz musiał zobaczyć rączki maleństwa i udokumentować z 10 min szukał ujęcia, przez co mogliśmy się z mężem nacieszyć widokami. Straszny urwis. Mam jeszcze zdjęcie samej główki ale to też mało wyrażne, bo mierzył ( stanowi 1/3 ciałka Naszego Szkraba).
-
Hej Dziewczyny
Fler gratuluję i cieszę się razem z Tobą
Aisak ojjj słodki maluszek
Nalka ja jestem podejścia, że jeśli nie podobało nam się coś w naszych rodzicach to po prostu róbmy tak aby nie powtarzać ich błędów, chociaż ja jestem klonem charakteru mojej mamy i będzie ciężko...
Ja maleństwo czuję już praktycznie codziennie, wczoraj wieczorem czułam że dzidziuś bardzo długo się wiercił Ciekawe co tam rozrabiał
Tylko mam problem... Dziewczyny jak to jest z facetami, ja mojemu mówię że : ,, o maluszek się wierci '' to on tylko pokiwa głową i dalej w tv... Spodziewałabym się raczej że się rzuci do macania brzuszka, a ten nic Nie wiem co o tym myśleć ...Limerikowo lubi tę wiadomość
-
no to 3 mamusie już znają płeć swoich dzieci
AISAK śliczne zdjęcia!!!
Ja nie mogę doczekać się USG 17.12 chciałabym czuć ruchy dzidziusia bo wtedy wiedziałabym, że jest wszystko dobrze. A przy okazji może dowiem się czy to chłopiec czy dziewczynka. I chyba na przekór wszystkim chciałabym dziewczynkę bo z kim bym nie rozmawiała to mówią, że mają przeczucia na chłopca. Dziwne bo ja nie mam żadnych przeczuć, a niby jak oni mogą wiedzieć?
Po wczorajszej paskudnej nocy i dniu straciłam na wadze 1kg zaczynam się martwić bo przecież powinnam już przybierać?
1. Paula222 – 20, 22 maja 2014 r.
natalkaa86 – 1 czerwca 2014 r.
Bankierka – 2 czerwca 2014 r.
leniuta29 – 2 czerwca 2014 r.
Martynika – 4 czerwca 2014 r.
Judi2014 – 4 czerwca 2014 r.
czekajajaca – 5 czerwca 2014 r. – dziewczynka
fler – 5 czerwca 2014 r.
MonikaS – 5 czerwca 2014 r.
seksualnaa – 6 czerwca 2014 r.
jarzębinka – 9 czerwca 2014 r.
karolina1990 – 10 czerwca 2014 r.