MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyModelka ja mam smoczek tommee tippee pure z serii closer to nature,rowniez z powodu silnego odruchu ssania u Franka, jest ok.
U nas dzis znowu nocna batalia,maly byl tak niespokojny ze spal pol snem i co chwile ryk. Wyskoczyla mu na policzku czerwona plamka,nie mam zielomego pojecia od czego za to wiem ze moje jedzenie prawie wszystkiego nie dziala na niego zbyt dobrze. Meczy sie i prezyjak podalam mu bebilon to spal spokojnie 2 godziny. Moze i wolno jesc wszystko karmiac,ale bole brzuszka u Franka mowia mi ze mam przejsc na diete. Mam jutro wizyte u lekarza z nim, dzis polece znow z bialym ryzem i jasnym pieczywem z maslem roslinnym. Zobaczymy czy tak jak wczesniej bedzie duzo spokojniejszy... padam na twarz doslownie
Muszka mam nadzieje ze akcja juz sie skonczyla albo jest ku koncowi -
ale się uśmiałam z tej akcji z Muszką
wczoraj dziewczyny wykrakały
rozwarcia nie ma, szyjka nie ruszona wszystko wskazuje na nieszybki poród
a Wy, że wody odejdą i pierwsza pojezie rodzić. I co? wody odeszły hehehehe dobre
MUSZKO powodzeniaa może już tulisz swojąMAję
u mnie w nocy już z mlekiem było lepiej - nie iwem czy od tego, że wody więcej wypiłam czy od tego całego specyfiku femaltikonua może i od tego i od tego
mały najedzony a w cyckach pokarm się produkujeszału nie ma ale o niebo lepiej
dzięki dziewczyny
miłego dniamy się wybieramy na piknik militarny
papapa a jak wrócę mam nadziejęna same dobre wieści
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 09:45
Martynika, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana,wyspana:-) mały ślicznie spał a bałam sie,że będzie wręcz odwrotnie,bo najadlam się wczoraj truskawek i czereśni. Ale spał prześlicznie. 2 razy wstawalam na karmienie. Dobrze,bo jedziemy dziś w gości.
Dziewczyny,jak Wam się maleństwa preza i stekaja to najlepszą metodą są nie krople i noszenie w pionie tylko kładzenie na brzuszku. Wypruta sie,odbije i zaraz będzie kupka. U nas działanie natychmiastowe:-)
Mucha powodzenia:-)weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Koleżanki córka miała okropne kolki to pomagały trzy metody - mocne przytulanie tak, aby piersi uciskały brzuszek, fotel bujany w tej samej pozycji lub ogrzewanie brzuszka - może którejś z was pomoże
Dzień dobry
Muszka powodzenia, ale Ty jeśli dobrze pamiętam też sobie życzyłaś 23 - zmień zdanie bo do północy sporo godzin
Tak czy inaczej od dziś nie bliźniak tylko rak i mi w to grajEdyta84 lubi tę wiadomość
-
Weronika to ze zwymiotowala to nic strasznego,maluszkom się to zdarza. Z pewnością potem poczuła się lepiej. Jeśli to zdarza się sporadycznie to nie ma powodu do niepokoju. A rzadkie kupki to norma u niemowląt. Dopóki jest na mleku to takie będą,zmienią się po wprowadzeniu stałych pokarmów. Jeśli rzeczywiście to sama woda bez żadnych grudek o innym kolorze niż żółty to zastanów się najpierw co jadłas ostatnio nowego i to wyelimunuj. Jeśli nic się nie zmieni to wtedy do lekarza.
ivv, Martynika, weronikabp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronikabp wrote:Natalia współczuję. U nas przewczoraj wzdęcia, wczoraj zwymiotowala a od nocy chyba idą rzadkie kupki.. Juz sama nie wiem, czy nie wezwać lekarza. Niby je normalnie, spała bardzo dobrze. Nie wiem co robić, ech..
Judi jak klade Franka na brzuchu to dopiero sie zaczyna jazz... nie moge go pozniej uspokoic.. ;/
Weronika mi lekarz mowil ze pierwszym objawem ze cos sie dzieje z dzieckiek jest to ze ma mniejszy aptetyt. I wtedy mozna reagowac. Kupy bywaja rozne,moze cos zjadlas co jej nie podpasowalo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 10:10
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciekawe jak tam sytuacja u Muszki? Może tuli już swoją Majeczkę
Dziewczyny coś mi się wydaje, że dawno się nie odzywała Tusia i Limerikowo.
Ciekawe też co tam u Sunset?
Pozdrawiam Was i Wasze maleństwa dziewczyny, zresztą resztę forumowych dzieciaczków oczywiście też. Właśnie dziewczyny co tak mało fotek swoich pociech tu wstawiacie, co? -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:45
Duchess, excella, maggda, Judi2014, Martynika, Edyta84, weronikabp, NataliaK, Galanea, Paulina1986, Nalka, madamama, MagdaO, Bea_tina, Karola:), ivv, Niesforna, Paula222, Limerikowo, Agusia2312, onka79, Evelineq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Artur w dniu ukończenia czterech tygodni
Lustrował mamuśkę! :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 17:23
maggda, Edyta84, weronikabp, NataliaK, Galanea, Paulina1986, Nalka, MagdaO, Bea_tina, misia_k1, ivv, Niesforna, Paula222, Limerikowo, Duchess, Agusia2312, onka79, Evelineq lubią tę wiadomość