MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:Wszystkie karmiące chyba takie padniete jak ja.. Cisza tu ze ho ho
a brzuchatki śpią ostanie możliwe noce
Ja, jak zwykle na posterunku, ale chyba też się zaraz położę. Mecz oglądamweronikabp, Duchess, Edyta84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to ja z lekkim falstartem i odchodzacymi wodami jestem w szpitalu
teraz czekamy na skurcze!
NataliaK, Martynika, excella, Modelka, weronikabp, Paulina1986, Duchess, Tusia84, maggda, MagdaO, Edyta84, MonikaS, ivv, Agusia2312, Karola:), Kota, Galanea, Nalka, Bea_tina, Paula222, Evelineq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeee, to jest Wasz dzień, Muszka! Trzymam kciuki
.
Rany, powiem Wam, że po tej kąpieli w nadmanganianie potasu i krochmalu to od razu inne spanie jest...mały się do tej pory w nocy męczył, bo pewnie swędziała go skóra.Jestem szczęśliwa, że wreszcie mu pomogłam.
A i wyrostek boli mniej, normalnie wstaję z łóżka już, może się cofa.
Miłego dnia, dziewczyny, Muszka, daj czadu!!!Mucha, Modelka, maggda, Agusia2312, Galanea, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
Mucha, trzymam kciuki
A ja za to mam pytanie o smoczek - któraś z Was szukała dobrego anatomicznego, macie coś do polecenia? Wiem, że dyskusja już była, ale nie mam jak przerzucić tylu stron. Zdecydowałam, że muszę mu kupić smoka, bo ma bardzo silny odruch ssania. Zupełnie nie mamy problemu z przystawianiem się do piersi, ssie pięknie, ale czasem chce sobie possać dla ssania, no i tu smoczek będzie niezastąpiony. Myślałam, że tego uniknę, ale życie zweryfikowało plany
P.S. od porodu zjadłam już jabłko, dwa banany i dwa pudełka malin. Odpukać, ale nic nam się nie stałoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 06:22
-
nick nieaktualny
-
U nas ta sama sytuacja, bardzo silny odruch ssania, a fizycznie dla mnie niemożliwe jest za każdym razem dawać mu pierś jak chce sobie tylko possać.Dostaliśmy w szpitalu w ramach próbki smoczek Lovi, był fajnie opisany, małemu podpasował, do tego jest po prostu ładny, został.
Modelka, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muszka trzymam kciuki!!!
Miło mi, że o mnie pamiętacie. Ja wczoraj miałam skórcze tak od 21:00, ale jak się położyłam po 23:00 to się wyciszyły. Do tego pogoniło mnie do wc, więc chyba organizm szykuje się do akcjiZobaczymy jak będzie dzisiaj
Kochane chciałam powiedzieć, że ja mam neta w komórce więc jak Ala zdecyduje się przywitać wreszcie z nami- rodzicamito wszystkie forumowe ciotki zostaną o tym poinformowane
Także bez obaw- pozostanę w kontakcie z naszym forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 07:24
weronikabp, Duchess, Edyta84, ivv, Agusia2312, Galanea, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulina1986 wrote:Muszka trzymam kciuki!!!
Miło mi, że o mnie pamiętacie. Ja wczoraj miałam skórcze tak od 21:00, ale jak się położyłam po 23:00 to się wyciszyły. Do tego pogoniło mnie do wc, więc chyba organizm szykuje się do akcjiZobaczymy jak będzie dzisiaj
Kochane chciałam powiedzieć, że ja mam neta w komórce więc jak Ala zdecyduje się przywitać wreszcie z nami- rodzicamito wszystkie forumowe ciotki zostaną o tym poinformowane
Także bez obaw- pozostanę w kontakcie z naszym forum
moze dzis lub jutro pewnie najpóźniej
Paulina1986 lubi tę wiadomość
-
Modelka,te smoczki są w Smyku, obejrzyj sobie, w porównaniu do innych jest naprawdę estetyczny i ma różne fajne wzory.To, jak jest opisany też mnie przekonuje.
Co do zapytania Weroniki o imię i zdjęcie Twojego malucha-z tego, co pamiętam chyba bardzo chronisz swoją prywatność, choć i ja bym chętnie zobaczyła bąbla.Ale jeśli nie chcesz go pokazać-zrozumiem
.