MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Anielka27 - a jednak ta niepoważna istota nadal krąży po ovu.
Też słyszałam, że tuńczyka niet. Ale tak samo słyszałam o mnóstwie innych rzeczy, których nie wolno. Uważam, że organizm sam sobie wybiera na co ma ochotę i dziecku to nie zaszkodzi. Najbezpieczniej zapytać lekarza. -
o użytkowniczce lenusia, która zasugerowała we wczorajszym wpisie w swoim pamiętniku ( który w tej chwili jest zablokowany), że zrobiła swojemu dziecku w brzuchu krzywdę, delikatnie mówiąc. W komentarzach twierdziła, że "nic nam nie powie, bo powiemy policji".
monalisa lubi tę wiadomość
-
Aha, spoczko. Od kilku lat jestem na innym forum i powiem szczerze, że takie trolle zdarzają się dość często. Przykre, że można sobie z tego żartować, bo nie wierzę, żeby była to prawda.
Ps. Myślałam o kimś innym, bo jeszcze jedna historia tutaj wydaje mi się być mało prawdziwa. Ale już jestem uczulona na trolle i może dlatego nie potrafię czasem zaufać
Anielka27, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadmin powinien w zupełności zablokować jej konto i tyle. Szkoda dziewczyn , które też bardzo to przezywały i próbowały jej jakoś pomóc i się zamartwiały...
gdyby miała zrobić sobie lub dziecku krzywdę dawno by to zrobiła a nie w kółko macieja by o tym tylko powtarzała i zastraszała... oby takich przypadków już więcej nie było bo szkoda zdrowia...Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
-
Ja to bym do takich policję nasłała, w końcu troll opisuje próbę zabójstwa. Może jak zobaczy panów niebieskich w progu swojego domu, to się odechce bzdury wypisywać. A dorosłe kobiety też powinny mieć trochę dystansu do internetowych forum. Jakby poczytały jej pamiętnik od góry do dołu, to raczej powinny zauważyć, że coś jest nie halo - ale to moje zdanie. Pod swoim wykresem też ma pełno bzdur powypisywanych.
nutka, ivv, monalisa lubią tę wiadomość
-
Pisałyście o witaminach, ja biore od poczatku ciąży Femibion i czuje sie po nim bardzo dobrze
Jesli chodzi o zachcianki to czasem mam na cos szczególnego ochote np ogórka kiszonego, lody bakaliowe albo budyń. Wiem za to doskonale czego nie lubie (wszystkiego oprócz mięsa, pieczywa, makaronu i ogórków kiszonych) -
witam serdecznie u mnie na ovu 36% ciąży za nami. wyczytałam ze mam łożysko na przedniej ścianie wiec na ruchy przyjdzie mi jeszcze poczekać. w poniedziałek jedziemy na kolejną wizytę usg zobaczymy czy maluszek się troszkę ujawni.
Pozdrawia wszystkie mamusieWelonisia, fler, monalisa lubią tę wiadomość
-
Kota wrote:Dziewczyny macie zachcianki? Ja juz mam dzisiaj musialam ugototwac sobie taka czeska zupe czosnkowa bo mnie skrecalo nic innego mi nie pasowala. A zaraz po tej zupe zjadlam lody z bialej czekolady i jablko. Mam nadzieje, ze sie nie rozhcoruje po takim mixie. Choc wczesniej zdarzalo mi sie zjesc kiszona kapuste popijajac goraca czekolada. Maz na mnie zaczyna dziwnie patrzec
moi rodzice zrobili ok 15 sztuk butelek 5-litrowych ogórków kiszonych - zjadłam już ich z 5, a zima dopiero się zaczyna no i szpinak - mogłabym jeść tylko to -
hehe jaki tu koncercik życzeń ostatnio jakoś nie mam czasu się udzielać, zaglądam i czytam oczywiście ale jakoś wyciszyłam się to chyba dlatego że w poniedziałek mam USG genetyczne i jakoś staram się robić wszystko żeby nie myśleć o tym i się niepotrzebnie nie stresować. a w poniedziałek wieczorem po badaniu napiszę Wam że wszystko super i dzidzia zdrowa
ja zachcianek nie mam:) więc nie wiem jak to jest ogórka zagryzać czekoladą
na razie zajęta jestem swoim albumem ciążowym skrapkowym
miłego wieczorku Dziewczęta -
Kochane Wróciłam z Usg genetycznego Wszystko jest ok Maluch ma 5,5 cm NIe chciał sie obrócić do badania przezierności i musielismy go poruszać troszke heh:)Uparty jak tatuś A kciuk cały czas w buzi :)Wszystko na swoim miejscu pomachał nam rączką Jesteśmy szczęśliwi
ivv, Nalka, topa42, onka79, Martynika, Tusia84, eta, Judi2014, Limerikowo, Marcysia86, Paula222, Welonisia lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Ja miałam dziś kolejne usg i, uwaga, uwaga... będę miała synka . "Żądło" jest na 100%, widziałam. Jąder co prawda lekarz jeszcze nie znalazł, ale powiedział, że to bardzo typowy obrazek antenki, więc nie sądzi, żeby coś się zmieniło w tej kwestii. Nadal utrzymuje się jednak termin majowy, bo dziecko jest duże, ale tutaj zostaję przy starej dacie.
Tak więc będzie Artur Piotr .Nalka, topa42, onka79, Tusia84, eta, Judi2014, Limerikowo, Agusia2312, Anielka27, evas, monalisa lubią tę wiadomość
-
Martynika wrote:Ja miałam dziś kolejne usg i, uwaga, uwaga... będę miała synka . "Żądło" jest na 100%, widziałam. Jąder co prawda lekarz jeszcze nie znalazł, ale powiedział, że to bardzo typowy obrazek antenki, więc nie sądzi, żeby coś się zmieniło w tej kwestii. Nadal utrzymuje się jednak termin majowy, bo dziecko jest duże, ale tutaj zostaję przy starej dacie.
Tak więc będzie Artur Piotr .