MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Dołączają i wrześniówki, Laurko dużo wewnętrznej siły dla Ciebie i rodziny oraz wiary w to, że będzie dobrze, a będzie na pewno będziemy się gorąco modlić o szybkie przebudzenie mamy i zdrowie dla was wszystkich:*
Limerikowo, magdzia26, jovi81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, córka Monalisy, Laura wysłała mi MMS ze zdjęciami Lenki z prośbą, abym zamieściła je na forum. Lenka ma tutaj 1 dzień.

alexast, Duchess, eta, BlackLuna, nick nieaktualny, justyna14, Nelus, Karola:), nick nieaktualny, Paula55, MILA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MonikaS, Kajaoli, evas, nick nieaktualny, Camilia, Agusia2312, Niesforna, Limerikowo, Paulina1986, Paula_29, magdzia26, Tusia84, RewolucjaSięDzieje, Paula222, excella, celia, nick nieaktualny, Nalka, Magda2013, Goplana, ona20, doti77, misia_k1, Mucha, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Agusia ;), pestka, Lissa, Effcia28, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Śliczna lalunia. Tak strasznie mi przykro, że mamusia nie może jej przytulić. Monalisa walcz kochana, walcz czeka na ciebie cała rodzina i mała kruszynka, która chciałaby poprzytulać się do mamy.
nick nieaktualny, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonalisa trzymam kciuki za Was i bede sie modlila za Twoje zdrowko... :* wierze ze lada dzien wszystko sie ulozy...
Ale mnie zabila dzis ta infomarcja,po raz kolejny utwierdzam sie w przekonaniu ze czlowiek powinien sie cieszyc z kazdej chwili i nie stwarzac sobie na sile problemow tylko cieszyc sie z tego co ma.
Niech sie jeszcze odezwie Sunset i napisze ze wszystko jest ok,doza zlych informacji na czerwcowkach zostala wyczerpana,wiecej nie moze byc..
Limerikowo, Mucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
prześliczna Lenka

dziewczyny pisałam smsa do Sunset, ale nie odpisała póki co. Jeśli odpisze to oczywiście dam znać
mnie też ta dzisiejsza inormacja zbiła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 13:54
nick nieaktualny lubi tę wiadomość