MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Idąc za propozycją Weroniki, uśmiech naszych dzieci dla Monalisy! Oto zdjecie mojego płaczącego, porzuconego dziecka ( w trakcie przerwy w jedzeniu po beknięciu i pierdnięciu)
weronikabp, eta, excella, MagdaO, Paulina1986, doti77, Tusia84, MonikaS, Nelus, Martynika, Duchess, Agusia2312, Limerikowo, NataliaK, alexast lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam dziewczyny . Monalisa budzimy się skarbuś czeka na mamusie.
Moje drogie dzwonili z ośrodka i 16 lipca (dzień urodzin mojej mamusi) wyznaczyli nam wizytę domową około 2 godziny wywiad a na 30 lipca jedziemy do nich na pierwszą wizyte z psychologiem. bardzo się ciesze ze to tak szybko idzie. buiaczkiweronikabp, weronikabp, MagdaO, eta, Paulina1986, nutka, NataliaK, Tusia84, Modelka, MonikaS, Martynika, Mucha, Duchess, czekajajaca, evas, Agusia2312, Limerikowo, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcysia86 wrote:witam dziewczyny . Monalisa budzimy się skarbuś czeka na mamusie.
Moje drogie dzwonili z ośrodka i 16 lipca (dzień urodzin mojej mamusi) wyznaczyli nam wizytę domową około 2 godziny wywiad a na 30 lipca jedziemy do nich na pierwszą wizyte z psychologiem. bardzo się ciesze ze to tak szybko idzie. buiaczkitrzymamy kciuki!
-
ivv, mati, onka - gratuluje kochanych maleństw!!
topa - za pare tygodni nie bedziesz już pamietac o tym krwiaku, na pewno się wchłonie. wiem ze się martwisz, jak każda mama, ale musisz być dzielna dla swojego Boryska.
co do łuszczenia się skóry, to myslę ze mozna wybrać jakis krem typu "emolient", np. z firmy emolium krem do twarzy, jest od urodzenia, bez zbednej chemii. może dziewczyny jeszcze cos polecą.
sunset - pomodlę sie za Was.. badz dzielna, Asia na pewno bedzie dzielnie walczyc, razem dacie rade!
nalka - tesciowa sie nie przejmuj, chyba kazda z nas nieraz usłyszy "ekstra" rady, komentarze itd.
ja mam nie wystarczajaco pokarmu i musze dokarmiac mm i tez swoje usłyszalam.Nalka, onka79, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ignacy
jeszcze jego uśmiechu nie udało mi się złapać, ale jak się uśmiecha to bardzo szarmancko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 21:59
MagdaO, Nalka, Marcysia86, Paulina1986, doti77, weronikabp, excella, Tusia84, MonikaS, Martynika, Duchess, Agusia2312, Limerikowo, alexast lubią tę wiadomość
-
Będę pamiętać w modlitwie o Monalisie oraz sunset i jej Asi.
Ja jutro rano idę do szpitala i zobaczymy co tam wymyślą. Od wczoraj mam lekkie skurcze - chyba przepowiadające - a do tego dzisiaj dalej odchodzi mi czop. Może Ala stwierdziła, że nikt nie będzie jej dyktował kiedy ma się urodzić i jeszcze nas dzisiaj w nocy zaskoczyTak czy inaczej kochane mam neta w komórce więc będę z Wami na bieżąco
Trzymajcie za nas kciuki, żeby wszystko poszło szybko, sprawnie i gładko - bez względu czy siłami natury czy cięciem cesarskim.
Spokojnej nocy mamuśki i brzuchatkieta, weronikabp, NataliaK, Tusia84, Karola:), Modelka, Mucha, Duchess, evas, Agusia2312, Limerikowo, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Kurcze:( Monalisa kochana, będę pamiętać w modlitwie. Laura trzymajcie się dzielnie, mamusia na pewno obudzi się na dniach. Wierzę w to!
Zasmuciłam się;(
Wszystkie wasze maluszki są cudne.
My dziś byliśmy u moich rodziców, brat miał urodziny.Gabryś był grzeczny i wszyscy go podziwiają.
Wieczorem biorę ostatnią tabletkę antybiotyku i rano możemy próbować karmienia piersią!
-
nick nieaktualny
-
Ja już nie mam siły. Jestem mega zmeczona. Tymek daje mi niezle w kość. Nie wiem co mu jest, czy boli go brzuch czy jest głodny. Na mnie chyba ten cały specyfik femaltiker nie dziala. Mleko.w cyckach mam, ale młody nie umie.sie przyssać a.jak juz to zrobi to zaraz lapie nerwa że mu od razu nie leci. Siedze i płacze. Poddałam sie bo dałam mleko mm jakie dostalam w szpitalu ale.za wiele to go nie wypil. Nie wiem już jak mam go uspokoić i polożyc spac.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySunset trzymaj się!!!!
Ależ tu dziś zdjęciowo, super są Wasze maluszki
A tu uśmiech jedynie u mnie, Franek mnie ciągnie za włosy a tate bije
Nasza pierwsza rocznica ślubu
weronikabp, misia_k1, Tusia84, Karola:), kambel, MonikaS, Martynika, Mucha, czekajajaca, Paulina1986, Agusia2312, Limerikowo, Marcysia86, Bea_tina, eta, alexast lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
topa42 wrote:Dziewczyny śliczne macie te skarby
Rosną jak na drożdżach.
Monalisa wierzę, że za niedługo przytulisz swojego skarba - wspieram całym sercem.
A u mnie Borysek patrzy jak mama robi zdjęcie i myślijaki jestem nieuczesany
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e03a4cfca5c5.jpg
My w środę jedziemy do chirurga dziecięcego z tym krwiakiem który zrobił mu się po porodzie- strasznie się martwię i chyba będą mu ściągać tą krew - jezu ja nie wiem jak ja to przeżyję - będę płakać razem z nimNa szczęście usg główki miał i tam jest wszystko ok. Krwiak miał się wchłonąć ale niestety się nie wchłonął
-
nick nieaktualnyexcella wrote:Ja już nie mam siły. Jestem mega zmeczona. Tymek daje mi niezle w kość. Nie wiem co mu jest, czy boli go brzuch czy jest głodny. Na mnie chyba ten cały specyfik femaltiker nie dziala. Mleko.w cyckach mam, ale młody nie umie.sie przyssać a.jak juz to zrobi to zaraz lapie nerwa że mu od razu nie leci. Siedze i płacze. Poddałam sie bo dałam mleko mm jakie dostalam w szpitalu ale.za wiele to go nie wypil. Nie wiem już jak mam go uspokoić i polożyc spac.
moze to cos pomoże..?
excella lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Mnie Polozna uczyła zeby pomagać dziecku palcem uwypuklić jego wargi gdy zasysa, po pierwszy ssie efektywnie, po drugie nie rani sutków
moze to cos pomoże..?
Modelko, owijałam ale i tak sie nie uspokoił. A pokoj wietrzony kilka razy dziennie
Udalo sie go polozyc spac. Ciekawe jak.bedzie dalej..weronikabp lubi tę wiadomość