WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko Boska dopiero przeczytałam wiadomość od Laury - Monalisa modlę się za Ciebie !

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne wasze dzieciaczki a ich uśmiechy rozbrajające:)

Sunset jestem z Wami myślami .Oby wieści były dobre.

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kambel mój synek ma krwiaka na głowie po prawej stronie wielkość jajka kurzego położna mi powiedziała, żeby z tym nie czekać tylko udać się do chirurga dziecięcego aby to zobaczył lub usunął.

zem3i09keg891u11.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha nasza kaja ma malutki wielkości ziarna grochu.
    Pamiętam mojej kuzynki córka miała ale na czubku główki tez sporego krwiaka i dopiero jak będzie starsza to będą operować a teraz muszą uważać.
    Ale dzięki za odp, mam nadzieje ze w najbliższym czasie wybierzemy się do pl i będę mogła to skonsultować z innym lekarzem

relgio4pk3pt9z4w.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc,

Galanea poprosiła mnie o wstawienie kilku zdjęć "Malutkiej" Zosi dla was. Zośka to śliczna duża kluska z uszami zapaśnika i wybuchowym temperamentem;)

Serdecznie pozdrawiamy.
    K.

fff5647cb2c9fce8med.jpg
    b27cc887d1145ea0med.jpg
    9aa7b9f1feab903emed.jpg

weronikabp, Limerikowo, excella, kambel, Paulina1986, Tusia84, Duchess, Mucha, Karola:), MonikaS, evas, Agusia2312, Marcysia86, perełeczka, MagdaO, eta, Paula222, alexast, Nalka lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia śliczna i jaka duża :-) wow! Szybkiego powrotu do domku i sukcesu w laktacji :-) Buziaki dla dziewczyn

Galanea lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 03:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, kolejna czuprynka :).Śliczności, pozdrowienia!

Nalka, ja chyba jestem fanką Anny, wszystkie nasze dzieci są cudowne, ale Anna i to, w jaki sposób o niej piszesz totalnie mnie rozczula :).Jeszcze to, że ona taka malutka, a Ty używasz tej pełnej, nie zrobniałej formy imienia jest super :).

Acha, Natalia, boska fota, uśmiałam się :D.Wasze miny mówią wszystko :D.Najlepszości z okazji rocznicy :).

No, mamy, która tam jeszcze karmi o tej porze i siedzi z komórką na belly? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 03:23

NataliaK, czekajajaca, eta, Nalka lubią tę wiadomość

• Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba i na mnie i Alę przyszła pora :) Nie śpię praktycznie całą noc, bo po wczorajszej kąpieli od 22:00-03:00 miałam skurcze co 7-10 min, a od 03:00 są co 4-7 min a zdarza się nawet kilka jeden po drugim. Mam tylko nadzieję, że dzięki nim szyjka się otwiera i uda się urodzić siłami natury. Czekam jak mężulek zwolni łazienkę, lecę się ogolić- o ile dam radę ;) dopakowuję kosmetyczkę i ruszamy do szpitala :)
    Trzymajcie kciuki!!!

NataliaK, Tusia84, weronikabp, Duchess, Martynika, Modelka, Mucha, Karola:), evas, Agusia2312, Bea_tina, nutka, czekajajaca, eta, onka79, Effcia28, Nalka, Galanea lubią tę wiadomość

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 05:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia śliczna czarnulka <3

Paulina kciuki za Was za szybką akcję porodową ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 05:13

weronikabp, Paulina1986, Galanea lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinko szybkiej i sprawnej akcji, juz za chwile przytulisz swoje Maleństwo :-)

Tusia84, Paulina1986 lubią tę wiadomość

• Duchess Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina, trzymam kciuki! :-)

czy ja zostalam juz sama "nierozpakowana" na placu boju czy jest jeszcze ktos tylko w tym smutku zapomnialam? :-(

Galanea, jeszcze raz gratuluje Zosienki, super dziewczynka :-*

Modelka, weronikabp, Tusia84, eta, Paulina1986, Galanea lubią tę wiadomość

f2wli09kll2jbdtn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duchess wrote:
    Paulina, trzymam kciuki! :-)

czy ja zostalam juz sama "nierozpakowana" na placu boju czy jest jeszcze ktos tylko w tym smutku zapomnialam? :-(

Galanea, jeszcze raz gratuluje Zosienki, super dziewczynka :-*
    Jeszcze Magdaa chyba?? No i co z Edytą ? Ktos wie?

• excella Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina, mocne kciuki za szybką bezbolesną akcje :)

Paulina1986 lubi tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina powodzenia!!!!!!!!!! :)

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Karola:) Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Jeszcze Magdaa chyba?? No i co z Edytą ? Ktos wie?

Magdę przyjmujemy na lipiec :) No i resztę nierozpakowanych także. U mnie termin na 10, a już bym chciała aby Wiki była po drugiej stronie brzuszka :)
    Pozdrawiam :)

l22n8u69ve8jfk3u.png
    f2w3sek2le1zbsij.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    a może ktoś może listę wkleić? Teraz będzie już ładnie wyglądać jak prawie wszystkie rozpakowane ;)
    nierozpakowane - do akcji :D
    Paulina trzymam kciuki za bezbolesny poród - a może już po wszystkim?

a ja wczoraj się martwiłam, że mam za mało mleka i już sama nie wiem. Zaraz zadzwonię do polikliniki zapytać ile tygodniowo minimum powinnien noworodek przybierać bo ja zwariuję. Przez tydzień przybyło mu 170g, to i tak lepiej niż w poprzednim tygodniu gdzie przybrał tylko 120g. Wygląda dobrze, ani chudy ani gruby, ale czy to nie za mało? Zaraz będę dzwonić pytać

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Karola:) Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokłądnie, jak ktoś ma listę, to też bym sobie chętnie zerknęła, aby zobaczyć, czy porody były w terminie czy raczej tendencja do przenoszenia ciąży, bo wizja przenoszenia przeraża mnie :(

l22n8u69ve8jfk3u.png
    f2w3sek2le1zbsij.png
  • Edyta84 Ekspertka

Wysłany: 30 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Chciałam poinformować , że 26 czerwca o godz. 11:35 przyszła na świat Hania z wagą 3400g i wzrostem 54 cm. Jest przepiękna, i.... ma czuprynkę. Pozwolicie że po południu jak mąż wróci z pracy to wstawi zdjęcie.
    Chciałam pogratulować też nowo upieczonym mamom i życzyć powodzenia pozostałym brzuchatkom.

PRZEPRASZAM że nie dawąłam o sobie znać i dziękuję za kciuki i troskę!

weronikabp, misia_k1, RewolucjaSięDzieje, excella, am, Agusia2312, NataliaK, evas, Karola:), MagdaO, kambel, Martynika, Tusia84, Bea_tina, nutka, Agusia ;), czekajajaca, Mucha, eta, Paulina1986, Paula222, onka79, alexast, Nalka, Galanea lubią tę wiadomość

zem3uay3xx6j8vr3.png

bhywdf9hafr8cbn5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta84 wrote:
    Cześć Dziewczyny!
    Chciałam poinformować , że 26 czerwca o godz. 11:35 przyszła na świat Hania z wagą 3400g i wzrostem 54 cm. Jest przepiękna, i.... ma czuprynkę. Pozwolicie że po południu jak mąż wróci z pracy to wstawi zdjęcie.
    Chciałam pogratulować też nowo upieczonym mamom i życzyć powodzenia pozostałym brzuchatkom.

Edytko gratulacje!! :-) ucaluj Małą od Cioteczek ;-)

Edyta84 lubi tę wiadomość

• am Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta84 wrote:
    Cześć Dziewczyny!

Gratulacje :D

Edyta84 lubi tę wiadomość

dxom6iyec1xrevh9.png a22c285df4fa527a.png
‹‹ 1359 1360 1361 1362 1363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ