MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aha nasza kaja ma malutki wielkości ziarna grochu.
Pamiętam mojej kuzynki córka miała ale na czubku główki tez sporego krwiaka i dopiero jak będzie starsza to będą operować a teraz muszą uważać.
Ale dzięki za odp, mam nadzieje ze w najbliższym czasie wybierzemy się do pl i będę mogła to skonsultować z innym lekarzem -
Cześc,
Galanea poprosiła mnie o wstawienie kilku zdjęć "Malutkiej" Zosi dla was. Zośka to śliczna duża kluska z uszami zapaśnika i wybuchowym temperamentem;)
Serdecznie pozdrawiamy.
K.
weronikabp, Limerikowo, excella, kambel, Paulina1986, Tusia84, Duchess, Mucha, Karola:), MonikaS, evas, Agusia2312, Marcysia86, perełeczka, MagdaO, eta, Paula222, alexast, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O, kolejna czuprynka
.Śliczności, pozdrowienia!
Nalka, ja chyba jestem fanką Anny, wszystkie nasze dzieci są cudowne, ale Anna i to, w jaki sposób o niej piszesz totalnie mnie rozczula.Jeszcze to, że ona taka malutka, a Ty używasz tej pełnej, nie zrobniałej formy imienia jest super
.
Acha, Natalia, boska fota, uśmiałam się.Wasze miny mówią wszystko
.Najlepszości z okazji rocznicy
.
No, mamy, która tam jeszcze karmi o tej porze i siedzi z komórką na belly?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 03:23
NataliaK, czekajajaca, eta, Nalka lubią tę wiadomość
-
Chyba i na mnie i Alę przyszła pora
Nie śpię praktycznie całą noc, bo po wczorajszej kąpieli od 22:00-03:00 miałam skurcze co 7-10 min, a od 03:00 są co 4-7 min a zdarza się nawet kilka jeden po drugim. Mam tylko nadzieję, że dzięki nim szyjka się otwiera i uda się urodzić siłami natury. Czekam jak mężulek zwolni łazienkę, lecę się ogolić- o ile dam radę
dopakowuję kosmetyczkę i ruszamy do szpitala
Trzymajcie kciuki!!!NataliaK, Tusia84, weronikabp, Duchess, Martynika, Modelka, Mucha, Karola:), evas, Agusia2312, Bea_tina, nutka, czekajajaca, eta, onka79, Effcia28, Nalka, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulina, trzymam kciuki!
czy ja zostalam juz sama "nierozpakowana" na placu boju czy jest jeszcze ktos tylko w tym smutku zapomnialam?
Galanea, jeszcze raz gratuluje Zosienki, super dziewczynka :-*Modelka, weronikabp, Tusia84, eta, Paulina1986, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDuchess wrote:Paulina, trzymam kciuki!
czy ja zostalam juz sama "nierozpakowana" na placu boju czy jest jeszcze ktos tylko w tym smutku zapomnialam?
Galanea, jeszcze raz gratuluje Zosienki, super dziewczynka :-* -
Witam,
a może ktoś może listę wkleić? Teraz będzie już ładnie wyglądać jak prawie wszystkie rozpakowane
nierozpakowane - do akcji
Paulina trzymam kciuki za bezbolesny poród - a może już po wszystkim?
a ja wczoraj się martwiłam, że mam za mało mleka i już sama nie wiem. Zaraz zadzwonię do polikliniki zapytać ile tygodniowo minimum powinnien noworodek przybierać bo ja zwariuję. Przez tydzień przybyło mu 170g, to i tak lepiej niż w poprzednim tygodniu gdzie przybrał tylko 120g. Wygląda dobrze, ani chudy ani gruby, ale czy to nie za mało? Zaraz będę dzwonić pytaćPaulina1986 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Chciałam poinformować , że 26 czerwca o godz. 11:35 przyszła na świat Hania z wagą 3400g i wzrostem 54 cm. Jest przepiękna, i.... ma czuprynkę. Pozwolicie że po południu jak mąż wróci z pracy to wstawi zdjęcie.
Chciałam pogratulować też nowo upieczonym mamom i życzyć powodzenia pozostałym brzuchatkom.
PRZEPRASZAM że nie dawąłam o sobie znać i dziękuję za kciuki i troskę!weronikabp, misia_k1, RewolucjaSięDzieje, excella, am, Agusia2312, NataliaK, evas, Karola:), MagdaO, kambel, Martynika, Tusia84, Bea_tina, nutka, Agusia ;), czekajajaca, Mucha, eta, Paulina1986, Paula222, onka79, alexast, Nalka, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdyta84 wrote:Cześć Dziewczyny!
Chciałam poinformować , że 26 czerwca o godz. 11:35 przyszła na świat Hania z wagą 3400g i wzrostem 54 cm. Jest przepiękna, i.... ma czuprynkę. Pozwolicie że po południu jak mąż wróci z pracy to wstawi zdjęcie.
Chciałam pogratulować też nowo upieczonym mamom i życzyć powodzenia pozostałym brzuchatkom.
PRZEPRASZAM że nie dawąłam o sobie znać i dziękuję za kciuki i troskę!ucaluj Małą od Cioteczek
Edyta84 lubi tę wiadomość
-
Edyta84 wrote:Cześć Dziewczyny!
PRZEPRASZAM że nie dawąłam o sobie znać i dziękuję za kciuki i troskę!
GratulacjeEdyta84 lubi tę wiadomość