MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyeta wrote:Natalia podrzucisz linka do chusty? a jak ją już wypróbujesz to może napisz jak wrażenia
a może inne dziewczyny mają jakies sprawdzone chusty? albo nosidełka? nie wiem co lepsze, ale też coś takiego chciałabym kupić.ma ja kolezanka i chwali,napisze jak sie uzytkuje jak dostane
Dobre sa tez podobno tkane,ale one z kolei sa cholernie drogie z reguly..eta lubi tę wiadomość
-
nutka wrote:Mój Gabryś ma problem z kupką
Wczoraj o tej porze zrobił ładną, wieczorem ledwo odrobinkę i do teraz nic. Biedny spina się i widać, że chce zrobić.;( Teraz śpi na brzuszku, może mu pomoże ta pozycja... Pije koperek ale nie bardzo pomaga. Jak się obudzi to mu rumianku dam...
My kupilismy bo Tymek ma problem z oddaniem gazów, a przy użyciu tego zrobił mega wielką kupe i teraz śpi. -
NataliaK wrote:http://allegro.pl/pentelka-chusta-elastyczna-wylacznie-oryginal-i4340572420.html prosze
ma ja kolezanka i chwali,napisze jak sie uzytkuje jak dostane
Dobre sa tez podobno tkane,ale one z kolei sa cholernie drogie z reguly..
Kupilam.chuste tkaną, używana. Bo nowa 170zl. Trenowalam na misiudzis wsadze w nią Tymka bo mąż wrocil do pracy. A ja.sama z dwojka dzieci o zgrozo
eta lubi tę wiadomość
-
A ja dziś próbuję usypiania w wózku. Na spacerach ładnie śpi to może i w domu zaśnie. Dziś znowu marudny, za oknem leje deszcz, a ja dopiero skończyłam jeść śniadanie. Bartuś najlepiej to by cały dzień przy cycu spał. Przytuli się do nagiej piersi i już nic nie jest ważne.
weronikabp, NataliaK, eta lubią tę wiadomość
-
U mnie skurcze są, ale rozwarcie jedynie na 2 cm i to rozmasowane przez ginka. Dostałam też czopki na rozluźnienie szyjki i one nieco zadziałały- tzn. zmiękczyły, ale nie rozwarły szyjki. W związku z powyższym leżę ze skurczami na patologii ciąży i czekam na dalszy rozwój wydarzeń
W końcu jutro taka piękna data - 01.07.2014r.
Dziękuję za trzymanie za nas kciuków i wsparcieweronikabp, evas, czekajajaca, eta, Mucha, Modelka, MonikaS, Tusia84, Agusia2312, Martynika, Karola:), Bea_tina, Edyta84, onka79, Effcia28, Nalka lubią tę wiadomość
-
hej mamusie ! pisałyście tu kiedyś o karcie Rossne- ja dopiero teraz wzięłam z drogerii, aktywowałam ją i mam pytanie czy dobrze rozumiem jej 'działanie'
mam na wszystkie produkty dla dzieci rabat (aktualnie 3%) a jak są jakieś promocje że z kartą jest taniej to bez względu na wysokość rabatu się na to załapuje? Mam nadzieję że da się zrozumieć moją wypowiedź
a co do niespokojnych dzieci i ich kupek to Oliwia została dziś na 2 h z moją mamą- marudziła jej cały czas a na koniec walnęła taką kupkę że chyba aż na karku ją miała
-
Cześć laseczki
Trochę zostało czerwcówek
Powiedźcie mi małemu wyszły takie pojedyńcze krosteczki czerwone i czasem mają białą końcówkę - są na policzku i brodzie. Nie jest tego duzo ale sa jakieś pojedyńcze- miałyście tak? Co to może być ? Czym to myć czy smarować ? -
Topa, to pewnie trądzik noworodkowy, sporo naszych dzieciaczków to ma, mój synuś też. Niczym się tego nie smaruje, myje wodą z dziecięcym mydełkiem i czeka aż samo zejdzie.
A jak Twoja kość łonowa, dalej tak boli? U mnie juz lepiej, ale pilnuje by za długo na jednym boku nie leżeć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 14:57
-
Evas dziękuję że pamiętałaś o mnie
Tak u mnie trochę lepiej jak dużo posiedzę na krześle to na wieczór boli ale już jest ból do wytrzymania.
Najgorsze były te 2 dni teraz już spoko.
Tak właśnie myślałam że jest to trądzik ale wolałam zapytać
evas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Modelka ja tak miałam - masakra
a ja mam jakiś kryzys mlekowy... muszę choć raz dokarmić mm. ehhh chyba temu, że tak się na męża dwa dni denerwowałam. Widocznie na mleku się odbija...
kupiłam sobie biustonosz drugi do karmienia i wzięłam o jeden rozmiar miseczki większy niż ten co mam bo pomyślałam, że może będzie lepiej. Tymczasem przysłali ten większy i okazał się mniejszyahh te rozmiary, każdy inny a niby taki sam...no trudno, może jakoś się do mnie dopasuje i będzie git...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 15:42
Modelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa myslalam, ze już mi przeszły hormony ale dziś znowu spadek formy i ryk.. to pewnie przez ten katar i fakt że nie wiem co jest Poli, Ona też dziś płaczliwa, ma 37,3 temperatury, mam nadzieję, że po wizycie się uspokoję, ale to dopiero wieczorem. Jeszcze lekarka mnie nastraszyła, że takich małych dzieci jesli jest infekcja to się nie leczy tylko prosto kierunek szpital, jeśli tak będzie, to się załamię, nie zniosę już żadnego szpitala, przez następne lata.