MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien Dobry:-)
Ivv, gratulacje!
Mati, Twoj synek to niezly przystojniak
Ja tez trzymam kciuki za Monalise i mam nadz, ze niebawem dostaniemy pozytywne wiesci.
Kto teraz ma liste? Chetnie bym zobaczyla ile nas czerwcowych niedobitkow zostalo
ja to sie chyba na lipiec przeniose....dzis mam ostatnia szanse bo jutro, zdaje sie, juz pierwszy ?weronikabp, Karola:), eta lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Mam na imię Laura moja mama urodziła po 16 godzinach porodu 18.06 śliczną Lenke wazyla 3730 i dluga na 52 cm. Wszystko było dobrze az po 6 godzinach mama straciła przytomność i do teraz jest w śpiączce. Lekarze mówią ze to zator płuc.
Myślę że mama by chciała abyście wiedziały choć codziennie mówiłam sobie jutro napisze do was, a moze mama się obudzi i sama napisze. Jeśli któraś z pań wierzy w Boga proszę o modlitwę. Pozdrawiamy was , a szczególnie panie które pisały smsyLimerikowo, misiulka2000, pestka, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Lauro będziemy się modlić za Twoją mamę. Choć wiem, że to bardzo trudne to życzę Wam siły i wiary.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 09:18
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonalisa wrote:Dzień dobry. Mam na imię Laura moja mama urodziła po 16 godzinach porodu 18.06 śliczną Lenke wazyla 3730 i dluga na 52 cm. Wszystko było dobrze az po 6 godzinach mama straciła przytomność i do teraz jest w śpiączce. Lekarze mówią ze to zator płuc.
Myślę że mama by chciała abyście wiedziały choć codziennie mówiłam sobie jutro napisze do was, a moze mama się obudzi i sama napisze. Jeśli któraś z pań wierzy w Boga proszę o modlitwę. Pozdrawiamy was , a szczególnie panie które pisały smsy