MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Monaa ja miałam takie bóle ale u mnie wtedy zrobiło się rozwarcie na 2 cm i w szpitalu powstrzymali bo było to 36 tydz.
Dziewczyny które są jeszcze w dwupakach jak znosicie upały ? Bardzo Wam współczuję i mam nadzieję, że juz nie długo będziecie tulić swoje skarby
Dzięki za rady co do ubioru - mam nadzieję że na razie go nie przegrzewam - jutro będziemy śmigać w samym bodziaku
Mój kochany synekChyba już trochę urósł :-)A i najważniejsze w środę odpadł nam pępek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f02841a37b58.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef0481ee4396.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 17:52
evas, eta, monaaa, Niesforna, weronikabp, Marcysia86, Limerikowo, misia_k1, Martynika, Mucha, Duchess, ivv, Agusia2312, Tusia84, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika no cuda sie dzieja,od dwoch dni w malego cos wstapilo. Wczoraj i dzis to istny horror. Najgorzej ze jestem sama caly dzien,nie jestem z Warszawy,cala rodzina jest ok 300 km,tak bylo by zawsze latwiej,mielismy dzis jechac wieczorem na mazury,ale ja nawet nie spakowalam nic i nie wyprasowalam bo nie mam jak.
Weronika trzymam kciuki zeby bylo ok,moja cierpliwosc sie konczy
Odkad napisalam ostatni post Franek obudzil sie 4 razy,teraz znow drzemie na brzuchu u mnie i nawet nie mam zamiaru go przekladac,niech spi az sie wyspi,moze bedzie spokojniejszy...weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny ostatnio nic nie pisałam bo tydzień temu poszłam do szpitala z tymi bólami i siedziałam tak 4 dni nic się nie działo wiec dali mnie na przepustkę we wtorek 1 lipca do domu. wiec o 11godz byłam już w domu i zaczęłam dostawać boli o godz 19 mąż wrócił z pracy i wróciłam do szpitala:( znowu podłączenie pod ktg wg położnej nie miałam akcji porodowej ale po zbadaniu przez panią doktor usłyszałam tekst "toć tu zaraz będzie poród
" i tak w leciutkich bólach po 20 min parcia na świat przyszła Zuzia 3800g 56cm dzisiaj już jesteśmy w domku
A jak tam reszta dziewczyn- rozpakowane już?
evas, alexast, alexast, Modelka, eta, monaaa, weronikabp, excella, RewolucjaSięDzieje, Limerikowo, ao12., Karola:), nutka, Nalka, misia_k1, Mucha, Duchess, ivv, Agusia2312, Tusia84, Galanea, MagdaO, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Kaja my też czekamy na wieści. Na pewno damy znać
Topa cudny Twój synuś - a jakie ma stópki duże - typowo męskie
Maggda każda z nas marzy o takim porodziegratuluję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 18:11
topa42, Kaja, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Maggda - gratuluję
topa synuś pierwsza klasa
co do wyrodnych matek to ja się tak większość dnia czuję. Mam wrażenie że mały jest bardziej do taty przywiązany niż do mnie. Ten pobyt w szpitalu dużo złego nam wyrządził. Niekiedy mam wrażenie że jestem zbyt chłodna wobec synka, choć kocham go ponad życie. Powiem wam szczerze że nie umiem dojść do siebie. Ginek mi powiedział, że gdybym nie dostała tych skurczy to mogłoby się to dla mnie źle skończyć. Miałam szczęście że to się skończyło na zapaleniu błony śluzowej macicy.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Laura trzymam kciuki za mamę i mam nadzieję, że wszystko się udało!
Natalia dziś chyba taki dzień... Mój Jaś ma to samo. Jak się obudził o 7 rano, tak do tej pory spał łącznie może ze 2 godziny
A ja chodzę wykończona.
Niedługo kąpiel, i mam nadzieję że po niej zasnie w końcu. No bo przecież musi coś spać... -
nick nieaktualnyNiesforna wrote:Laura trzymam kciuki za mamę i mam nadzieję, że wszystko się udało!
Natalia dziś chyba taki dzień... Mój Jaś ma to samo. Jak się obudził o 7 rano, tak do tej pory spał łącznie może ze 2 godziny
A ja chodzę wykończona.
Niedługo kąpiel, i mam nadzieję że po niej zasnie w końcu. No bo przecież musi coś spać...
Ale placze przez ten czas co nie spi?bo Franek tak plakal caly czas,nie moglam go uspokoic,byl caly mokry,goraczki nie ma,apetyt tez ma,wiec to zadne chorobstko. Az sasiad zapukal czy ktos jest w domu a ja mu otworzylam z dzieckiem placzacym na rekach,to od razu sie zamknal. Nagle wszyscy nie pamietaja jak to jest z malym dzieckiem. Franek odpukac od dobrej godziny spi i nawet sie nie kreci.
Maggda gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 19:11
-
nick nieaktualnyMagda gratulacje Kochana, poród marzenie
)
Natalia i co jedziecie na te mazury? Pogoda wymarzona na wypad z domu, sama bym pojechała nad morze ale jeszcze trochę za wcześnie dla Poli na 500km w jedną stronę.
A ja pierwszy raz siedzę przed tv heheoglądamy mecz Niemcy-Francja. Mala na szczęscie śpi. Kąpiel dziś będzie ciut później.
Monalisa - wierzę, że już otworzyłaś oczęta kochana...NataliaK lubi tę wiadomość