MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartynika, gratulacje kolejnych szczęśliwych rocznic
Zobaczcie co właśnie kupiliśmy, bardzo lubie folkowe wzory ;-)Ps. To zdjęcie z babytula, nie nasze hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 21:36
NataliaK, Agusia2312, Galanea, Martynika, Limerikowo, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolina1990 wrote:Weronika- Ty konczylas laktacje tak od razu prawda? bralas moze bromergon?
-
Kiedy człowiek nie ma czasu. musi wyjść i chce jakoś wyglądać a dziecko chce zjeść i musi odbić trzeba sobie jako radzić
[]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 23:23
alexast, karolina1990, azi, misia_k1, Martynika, excella, Niesforna, weronikabp, Limerikowo, Mucha, Agusia2312, Galanea, Nalka, NataliaK, Edyta84 lubią tę wiadomość
-
HA ha ha Tusia - to się nazywa zaradna mama:)
Niestety u mnie ta opcja odpada moje dziecko jest mega nadpobudliwe i za duzo wazy:) uwaga uwaga 4,8kg w 6 tygodni przytyla 1,3. Tyle ciałka do kochania:D
A my wczoraj mieliśmy skierowanie do poradni neonatologicznej na usg główki na 14.15.
I jak to na NFZ nic nie zalatwilam! Pani dr się spóźniła oczywiście. Tylko zbadala ciemiaczko, ogolnie stawy, bioderka, zmierzyla, zwazyla, osluchala i dala skierowanie na USG w zupelnie innym miejscu,Które odbywa się tylko raz w tyg tylko w środy do godz 14. Gdyby przy wypisie odrazy poinformowali to bym wcześniej przyszła po te skierowanie i wszystko byśmy załatwili. A tak 2h dziecko meczylam w sumie po nic, bo to samo w przychodni 10 razy szybciej zrobić mogli. uwaga wizytę z usg mam 10 września. Wrrr.
Musimy ćwiczyć z Hania pozycje zabki bo ma delikatnie wiotkie bioderka. Ah.
Za tydzień ortopeda na szczęście prywatnie.Tusia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, próbowałam dziś pobrac mocz na badanie niestety tylko wymęczyłam Polunię a nie udało się, Pola trochę popłakała, potem była pora jedzenia, pod koniec karmienia zwymiotowała wszystko, pierwszy raz tak jej poleciało, pomyślałam ze to z tych emocji bo niestety płakała wczesniej, potem spacer, zjadła normalnie, godzinę po gdy leżała w koszu dawałam jej smoka przy zasypianiu i znowu zwróciła w momencie wkładania smoka do buzi, myslicie ze mam sie martwić i iść do lekarza, czy to się mogło zdarzyć? poza tym usmiecha się i zachowuje normalnie, pomyslałam ze to przez te emocje rano a teraz przez smoka.
-
Wiesz co,moj syn.ma czesto odruch wymiotny jak mu daje smoka bo chce go polozyc spać. I wszystko z nim ok. Myślę że zwymiotowala z tego płaczu, wiec nie martw sie na zapas. Skoro posyła Ci uśmiechy na pewno wszystko jest ok.
weronikabp lubi tę wiadomość
-
karolina1990 wrote:bo ja mam bromergon ale nie moge go brac jak jestem sama z mala bo mam takie mdlosci i zawroty glowy ze sama ledwo stoje. tak mysle wzuac moze ta tabletke na noc ale w dzien absolutnie odpada. no i niewiem jak odciagac zeby nie pobudzac
obniza poziom prolaktyny odpowiedzialnej za lakatcje m.in
w aptece bez recepty, najlepiej 2 tab dziennie by miec efekt