MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
EvelineQ, Fler też zapomniały o nas.
Kobitki nie wiem ale chyba płodność mi wraca... Ciągnący śluz i kłucie jajnika... No nic zobaczymy czy będzie okres.
Jej to malutko wasze dzieciaczki jedzą. Moja Hania na 4 dobę pila juz 60ml. Teraz 90-120 i do tego cycek na długi deser.
Prosze o więcej zdjęć waszych pociech. Słodkie są Maluchy.
Wiecie co będąc mama tak wrażliwa jestem leciał teraz w tv program gdzie wilki atakowały matkę i jej małe dziecko. I oczywiście zabiły tego malucha wrr. A ta matka tak je broniła. Aż mnie serce ścisnęło. Miłość matczyna jest wielka.Mucha lubi tę wiadomość
-
właśnie to jest cudowne, że ciąża i macierzyństwo tak wiele zmienia. nigdy nie podejrzewałabym siebie o tak głeębokie uczucia
zupełnie inaczej patrzę na wszystko
i dopiero teraz rozumiem o co chodziło mamie jak jej przysparzałam zmartwień i jak mówiła, że kiedyś jak będę miała swoje dzieci to zrozumiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 22:00
AISAK, Mucha lubią tę wiadomość
-
Ja dziś właśnie kupiłam płyn i balsam nawilżający i jestem ciekawa jakie będą rezultaty bo niestety kaja ma coraz bardziej sucha skórę. Mam nadzieje Ze to wynik złego płynu do kąpieli a kapiemy ja codziennie. Jak na razie czuje ze.rączki ma mieciusie i milutkie w dotyku
W ogóle dzięki dziewczyny za pomysł z balonemkupiłam kajce wczoraj a dziś chyba godzinkę go oglądała później szybka kąpiel trochę cyca i śpi od godz 7 a zazwyczaj meczy się do 9
Chociaż mogę sobie w ciszy troszkę dłużej posiedzieć
Mucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie ma większego szczęścia od uśmiechów Poli budzących nas rano... Ech popłakałam sie kolejny raz patrząc na jej szczęśliwa buzię
i cieszy mnie deszcz za oknem! O!
Magda O, Duchess, Evas, Monalisa - odezwijcie sieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 08:00
Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie tez Franek od rana uhahany bardzo,wyspal sie niezle. Ciagle po 1 spaniu placze w lozeczku i jak tylko go u nas przytule w lozku to zasypia i spi dluzej,taki to juz nasz zwyczaj ze do 2-3 spi sam a pozniej z nami
a jak sie rozpycha,dzis prawie zlecialam z lozka tak sie przysuwal do mnie
mamy dzis neurologa o 13:30,a Franek znow nie robil kupy od 6 dni i czuje ze niebawem ja zrobi tyle ze obawiam sie ze moze to nastapic u lekarza,dlatego spakowalam juz dodatkowe ubranie dla siebie hahahaa
) ostatnio jak zrobil po takim czasie to bylam w kupie od gory do dolu;))
weronikabp, Edyta84, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLekarz a wsumie nawet 3lekarzy twierdzi ze dziecko moze nie robic kupy nawet 10 dni. Wg nich to normalne,wg mnie nie bardzo. Mowil o termometrze i rumianku,a i mowia ze samoprzejdzie j lepiej nie ingerowac;/
Edit aha iteoria ze napiecjemiesniowe jest powodem nie wyprozniania siebo Franek nie luzuje miesni zwieracza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 08:40
-
Pisałam kiedyś że kupilismy Małemu Windi,na gazy, żeby mu trochę ulżyć. Ostatnio słabo bylo z.kupką, w ciagu dnia bączki z malym kleksem
o 4 rano zaczyna sie u nas kolka, wiec moj mąż postanowil użyć tego Windi, żeby odeszly gazy, poszły dwa bączki i takaaaa kupaaaa że trzeba bylo zmienic całą posciel
weronikabp, misia_k1 lubią tę wiadomość
-
konkretna nazwa to Lactulosum Hasco- syrop. Lekarz zalecil 3 razy po 2 ml ale ostrzegl ze kupki moga byc rzadsze i wtedy zmniejszyc dawke. My zeszlismy do jednego razu po 2 ml a teraz odstawilismy bo robila ich az za duzo i teraz radzi sobie bez tego.
-
nick nieaktualnyExcella my tez raz użyliśmy windi na gazy i tez wyszła kupa, Pani dr powiedziała zeby używać ze o lepsze od czopkow ale tylko w ostateczności, zeby nie naduzywac bo latwo uszkodzić błonę śluzową. Ale fakt, pomogło i to była właśnie extremalna sytuacja.
Natalia to mam nadzieje ze po rehabilitacji skończą sie problemy z kupąWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 08:55
NataliaK, excella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz sama mie wiem, jeszcze jedna pani doktor mowila ze to dieta kosmonautow i ze niektore dzieci musza dobrze przyswajac pokarm i robia rzadko kupe ale Franek puscza takie smierdzace gazy ze ta kupa sie gdzies chyba zaklinowala...
A tak z innej beczki otwieram dzis buziala Franka i chcialam zobavzyc co jest grane ze po lewej stronie buzi wpycha tam palce,ja patrze a dziaslo rozpulchnione i widac jak schodzi gorna 3 ,no nie wierze!weronikabp, Edyta84, nutka lubią tę wiadomość