MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
misia_k1 wrote:u nas ten sam problem z kupkami co u Was...a ten syropek jest na recepte??
i czy przed zastosowaniem windi robicie masaz brzuszka jesli tak to ile minut???
Tak, przed zastosowaniem windi trzeba zrobic masaż brzuszka, parę minut. Na opakowaniu jest dokladnie pokazane jak.
-
Dziewczyny pomocy. Karmie piersią. I od wczoraj moje dziecko zaczęło ulewac po kazdym posiłku. Zaznacze ze mała wisi mi na cycku od narodzin a od wczoraj rownież mam nawal pokarmu. Zdarza sie ze ulewa biała i żółta substancja i 2 razy ze aż jej szło nosem. Miała tak któraś?? Pomocy. Bo moja położna wczoraj powiedziała ze tak może byc.
-
nie pomoge - ja nie miałam tak, ale skoro położna mówiła, że to tak być może to się nie martw. może mała się przejada i co za dużo to ulewa - skoro masz nawał pokarmu
a zawsze możesz to z pediatrą skonsultować. jednak ja obstawiam, że to z przejedzenia
Madzikovy lubi tę wiadomość
-
Jeżeli Cię to bardzo niepokoi, idź do pediatry, w przychodni powinnaś zostać przyjęta nawet od razu, z biegu, jednak to faktycznie może wynikać z przejedzenia.Jak mój Artur wymiotował na żółto, to było to już takie bardziej przetrawione mleko po prostu.
Natalia... żartujesz? Trójka...?! Ale Ty ją widzisz, prześwituje?
Napisz koniecznie, co neurolog powiedział.I tak sobie myślałam o tych frankowych kupach... ja nie jestem lekarzem, wykształcenia medycznego nie mam, ale na chłopski rozum, kupy robione tak bardzo rzadko u mnie też wzbudzałyby niepokój, choćby nie wiem ile lekarzy mówiło, że to normalne.Przecież u dorosłego się oczekuje, żeby stolec był raz dziennie, a co dopiero u takiego malucha, który je co trzy godziny?Madzikovy, NataliaK lubią tę wiadomość
-
My dzis na 15 jedziemy do pediatry , jestem ciekawa czy rozpozna u nas napięcie. Od 2 tygodni codziennie rano mniej wiecej o tej samej porze Marcel jechał na dworek na spacerek i dzis był sam z tatą bo musiałam jechac na zakupy to mu w domu nie chcial spac a jak przyjechlam wziełam go na dwór i odrazu spanko
Ale coraz gorzej mu przychodzi uśnięcie w dzien, dobrze ze chociaz w nocy w miare ładnie spi
[/url]
[/url]
-
Madzikovy wrote:Dziewczyny pomocy. Karmie piersią. I od wczoraj moje dziecko zaczęło ulewac po kazdym posiłku. Zaznacze ze mała wisi mi na cycku od narodzin a od wczoraj rownież mam nawal pokarmu. Zdarza sie ze ulewa biała i żółta substancja i 2 razy ze aż jej szło nosem. Miała tak któraś?? Pomocy. Bo moja położna wczoraj powiedziała ze tak może byc.
Mój mały bardzo ulewał. Od jakiegoś tygodnia dużo mniej. Ale skoro masz nawał, to dobrze na początku odciagnąć trochę mleka, bo dziecku za szybko leci. Chwilę odciągnij i potem przystaw dziekcko, to powinno pomóc. No i ja jeszcze co 3-4 minuty podnosiłam do odbicia.
Madzikovy lubi tę wiadomość
-
No fryza to ma ten mój synek:)
Jeszcze jedno:
Mamo jest spoko:)
Galanea- możliwe. Ja myślalam, ze mam owulację, bo bolał jajnik i sluz ale lekarz wczoraj robił usg i powiedzial,ze owulacji nie widać na razie. Ze może tak pobolewać. Dał mi jakiś probiotyk dopochwowy i jakieś tabletki z kwasu hialuronowego które mają poprawić kondycję pochwy:P Jak mi gadał na co one działają- tak dokładnie opisywał, że myślałam że się ze wstydu spale:P Haha, skromna taka jestem:P
Martynika, Galanea, Tusia84, Agusia2312, weronikabp, Edyta84, alexast lubią tę wiadomość