X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • misia_k1 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas ten sam problem z kupkami co u Was...a ten syropek jest na recepte??
    i czy przed zastosowaniem windi robicie masaz brzuszka jesli tak to ile minut???

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    syrop jest bez recepty. jest jeszcze duphalac- w aptekach probuja to wciskac nieraz ale podobno to za mocno przeczyszcza i dziala krotkotrwale.

misia_k1 lubi tę wiadomość

• excella Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:
    u nas ten sam problem z kupkami co u Was...a ten syropek jest na recepte??
    i czy przed zastosowaniem windi robicie masaz brzuszka jesli tak to ile minut???

Tak, przed zastosowaniem windi trzeba zrobic masaż brzuszka, parę minut. Na opakowaniu jest dokladnie pokazane jak.

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomocy. Karmie piersią. I od wczoraj moje dziecko zaczęło ulewac po kazdym posiłku. Zaznacze ze mała wisi mi na cycku od narodzin a od wczoraj rownież mam nawal pokarmu. Zdarza sie ze ulewa biała i żółta substancja i 2 razy ze aż jej szło nosem. Miała tak któraś?? Pomocy. Bo moja położna wczoraj powiedziała ze tak może byc.

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie pomoge - ja nie miałam tak, ale skoro położna mówiła, że to tak być może to się nie martw. może mała się przejada i co za dużo to ulewa - skoro masz nawał pokarmu :) a zawsze możesz to z pediatrą skonsultować. jednak ja obstawiam, że to z przejedzenia

Madzikovy lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli Cię to bardzo niepokoi, idź do pediatry, w przychodni powinnaś zostać przyjęta nawet od razu, z biegu, jednak to faktycznie może wynikać z przejedzenia.Jak mój Artur wymiotował na żółto, to było to już takie bardziej przetrawione mleko po prostu.

Natalia... żartujesz? Trójka...?! Ale Ty ją widzisz, prześwituje?

Napisz koniecznie, co neurolog powiedział.I tak sobie myślałam o tych frankowych kupach... ja nie jestem lekarzem, wykształcenia medycznego nie mam, ale na chłopski rozum, kupy robione tak bardzo rzadko u mnie też wzbudzałyby niepokój, choćby nie wiem ile lekarzy mówiło, że to normalne.Przecież u dorosłego się oczekuje, żeby stolec był raz dziennie, a co dopiero u takiego malucha, który je co trzy godziny?

Madzikovy, NataliaK lubią tę wiadomość

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwia tez tak ulewala- poprostu sie przejada i to co sie nie miesci wydostaje sie na zewnatrz. Moja mama mowila ze ja mialam pierwszy ząb jak mialam 2,5 miesiaca

• Martynika Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, dobra, ale chyba nie trójkę? zawsze pierwsze wychodzą dolne jedynki.Jeżeli Frankowi właśnie wyłazi trójka, to facet naprawdę jest wyjątkowy :) ;).

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojemu Michasiowi najpierw dwie górne jedynki wyszły :) i to dopero jak skonczyl roczek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 13:46

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis na 15 jedziemy do pediatry , jestem ciekawa czy rozpozna u nas napięcie. Od 2 tygodni codziennie rano mniej wiecej o tej samej porze Marcel jechał na dworek na spacerek i dzis był sam z tatą bo musiałam jechac na zakupy to mu w domu nie chcial spac a jak przyjechlam wziełam go na dwór i odrazu spanko ;) Ale coraz gorzej mu przychodzi uśnięcie w dzien, dobrze ze chociaz w nocy w miare ładnie spi :)

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • nutka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Dziewczyny pomocy. Karmie piersią. I od wczoraj moje dziecko zaczęło ulewac po kazdym posiłku. Zaznacze ze mała wisi mi na cycku od narodzin a od wczoraj rownież mam nawal pokarmu. Zdarza sie ze ulewa biała i żółta substancja i 2 razy ze aż jej szło nosem. Miała tak któraś?? Pomocy. Bo moja położna wczoraj powiedziała ze tak może byc.
    Bo tak może być:) Mój mały bardzo ulewał. Od jakiegoś tygodnia dużo mniej. Ale skoro masz nawał, to dobrze na początku odciagnąć trochę mleka, bo dziecku za szybko leci. Chwilę odciągnij i potem przystaw dziekcko, to powinno pomóc. No i ja jeszcze co 3-4 minuty podnosiłam do odbicia.

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nutka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój syn się zrobił cycek straszny... Cały dzień przy cycku by był...

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Przestraszylam sie po prostu, a moja pediatra póki co nie odbiera tel i skoro mam możliwość napisac tu to pierwsze co mi wpadło na myśl.

MonikaS lubi tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryniu: 36998823721b2ccamed.jpg:)

eta, excella, misia_k1, Mucha, Galanea, kambel, MonikaS, Tusia84, Agusia2312, weronikabp, Edyta84, MagdaO, Nalka, alexast, genoweffa lubią tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka - Gabryś rewelacja:D no nie mogę, jakie on ma wlosy!!!!! Wygląda jak wolverin z X-Mena :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 14:26

misia_k1, nutka lubią tę wiadomość

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka Twoj syn jest boski!! Te włosy, czadowe !

misia_k1, nutka lubią tę wiadomość

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie powiedzialam ze trojke tylko ze ząb.

• Galanea Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edit posta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:39

nutka lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka wrote:
    Bryniu: 36998823721b2ccamed.jpg:)

Haha, WKURZONY CHOPIN :D.

Galanea, ktoś tu dostał okresu tak szybko... Nalka, nie Ty?

Galanea, Magdas lubią tę wiadomość

• nutka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No fryza to ma ten mój synek:)

Jeszcze jedno:
    Mamo jest spoko:)
    7dc76190ea0566c3med.jpg

Galanea- możliwe. Ja myślalam, ze mam owulację, bo bolał jajnik i sluz ale lekarz wczoraj robił usg i powiedzial,ze owulacji nie widać na razie. Ze może tak pobolewać. Dał mi jakiś probiotyk dopochwowy i jakieś tabletki z kwasu hialuronowego które mają poprawić kondycję pochwy:P Jak mi gadał na co one działają- tak dokładnie opisywał, że myślałam że się ze wstydu spale:P Haha, skromna taka jestem:P

Martynika, Galanea, Tusia84, Agusia2312, weronikabp, Edyta84, alexast lubią tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
‹‹ 1482 1483 1484 1485 1486 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ