MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina nie bierz tych tabletek. Ja dostałam je do zahamowania laktacji pi po pierwszym dziecku i była masakra, czułam się jak na okręcie, nie mogłam się na nogach utrzymać i głowa mi pekala. Koszmar. Odstawiłam je natychmiast, poczytałam opinie w necie i były same zle. Laktacja sama zniknie, pij szalwie, odpuść sobie mleko póki co itd, nie ściągaj laktatorem bo od nowa pobudzisz.
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina ja też bym odstawiła te leki na Twoim miejscu, właśnie z tego powodu ich nie brałam, ale tak jak mówi Judi mi bardzo szybko przeszła laktacja bez leków, ściagałam laktatorem ale dosłownie kilka razy i tylko troszeczkę, tak aby piersi nie były jak kamienie i przeszło samo.
-
ja nie karmie od momentu jak dostalam kroplowke z ketonalu. Dokladnie tak sie czulam- jak na okrecie, niewiedzialam co sie dzieje. na noc wezme to wtedy tak nie odczuje tego. ja odciagam co jakis czas jak juz mnie bola piersi, pare ml z obu i koniec, mam ciasty stanik i mam nadzieje ze jakos to sie da.
MonikaS lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusia mistrzostwo swiata
My dzisiaj idziemy na usg bioderek.
Mala cos w nocy slabo spala, a teraz odsypia na spacerku juz 4 godzine, szkoda ze ja nie moge zamknac troszke oczuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 14:37
weronikabp, Judi2014, Tusia84, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Osobisty ochroniarz Anny.
Matka.. czy Ty nie rozumiesz jak się do Ciebie płacze?! albo mleko albo grzechotka, bo się już poirytowałam!
Dziękuję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 15:58
kambel, weronikabp, Tusia84, excella, NataliaK, Galanea, Judi2014, Niesforna, Agusia2312, Martynika, Edyta84, nutka, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AISAK wrote:HA ha ha Tusia - to się nazywa zaradna mama:)
Niestety u mnie ta opcja odpada moje dziecko jest mega nadpobudliwe i za duzo wazy:) uwaga uwaga 4,8kg w 6 tygodni przytyla 1,3. Tyle ciałka do kochania:D
AISAK moja Gabi we wtorek na wizycie ważyła 5160gszok!
-
Weronika moja Gabi też tak kilka razy miała i już się bałam, że to jakaś grypa jelitowa ale okazało się, że to nie ma związku z chorobą.. czytałam o tym, że dzieci na mm często zjadają więcej niż potrzebują i dlatego zdarzają się ulewania czy wymioty. Moja Gabi na piersi i dzisiaj np. zjadła no i coś jej podeszło, dostała czkawki więc ja wzięłam i mówię popij mleczka to czkawka Ci przejdzie, a ona nie chciała złapać piersi więc jej jeszcze raz podaję wzięła do buzi raz pociągnęła poczuła mleko i odruch wymiotny i zwymiotowała
widocznie była już tak najedzona, że ani łyczka nie była wstanie już przyjąć, a ja nadgorliwie chciałam jej ulżyć w czkawce
Anna świetna dziewczyna
Ja dużo różnych czynności wykonuję z Gabi bo czasem po prostu nie mam czasu żeby wszystko ogarnąć i pozwolić sobie na siedzenie i czekanie aż łaskawie Gabryśka odbijeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 16:13
weronikabp, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć ciocie,
Przed lekarzem taki byłem zadowolony...
Ale po lekarzu już niezbyt...
Kurde blade, Martynika ukłon i wielkie dzięki za polecenie przychodni na Szajnochy, obdzwoniłam 3/4 Warszawy i wszędzie terminy na listopad a na Szajnochy 27 sierpnia! jestem mega zadowolona, bo najpierw zaczniemy w Medicover i akurat skonczy mi się ilość pakietowych wizyt i będzie na Szajnochy. Oczywiście najpierw lekarz od rehabilitacji, a poźniej skierowanie na rehabilitacje,tak jak pisałaś. Jeszcze raz DZIĘKI
Frankowi od smoczka wyskoczyła ropna potowka pod nosem.. dostaliśmy neomycynę, kurde ja mu na siłe smoczka nie wkładam, tylko jak sie budzi to szuka cycka i ssie kciuk wiec z dwojga wole jednak smoczek :>
Weronika mój Franek jak rzygnie... to ułanie przejmuj się, to czasami sie zdarza:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 16:18
Tusia84, weronikabp, Galanea, excella, Niesforna, Agusia2312, Martynika, Nalka, kambel, Edyta84, madamama, genoweffa lubią tę wiadomość