MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartynika,widac zeba u gory jak schodzi,dziaslo jest mega rozpulchnione ale lekarz powiedzial ze to moze trwac nawet kilka miesiecy jak sie przebije. I nie 3 tylko 2 xD myslalam ze to 3bo dalej ale u dzidci w tym miejscujest 2:)) ale jaja!dlatego tak lapki gryzl.
Sluchajciekupilam to windi i jade do wuja co by mu to zrobil,wujej wyciaga windi,rozklada ulotke i czyta a Franek co?zaczal robic kupehahaa smialismy sie zerozumie xD i nie chce zeby ktos mu cos w tylek wsadzal
co do tych kup to dzis lekarka powiedziala ze to moze byc przez to napiecie i niestetykarmienie mieszane i mleko. Jutro jeszcze ide konsultowac zmiane mleka i moze cos w tym ruszy bo niebagatelnie mnie za przeproszeniem wkurwia jak 3 lekarzy mowi ze to normalne a dzieciak steka.
U neurologa wyszlo ze Francek ma zabhrzenia ulozenia,asymetrie ulozenia,wzmozone napiecie miesniowe. Rehabilotacjarusza 18 sierpnia a wczezniej 15 sierpnia mamy usg przezciemiaczkoweneurolog chce sprawdzic czy przez to ze Franek mial wezel prawdziwy na pepowinie mozg dziala ok..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 15:41
weronikabp lubi tę wiadomość
-
a moj Piotruś dzisiaj wydziwia. Nie chciał pić cycka a butlę całą wciągnął. Myślałam, że może mało mleka i nie chce mu się ssać - nacisnęłam i całe szczęście, że Michaś noe stał w polu rażenia bo poleciało na metr
chciał nie chciał dałam mu mm i zabrałam się za ściąganie laktatorem. teraz jaśnie pan śpi. nie wiem co mu nie pasowało
mam dylemat - czy podawać wit k skoro raz dziennie dopija butelkę mm? czy może dawać co drugi dzień? -
MonikaS wrote:a moj Piotruś dzisiaj wydziwia. Nie chciał pić cycka a butlę całą wciągnął. Myślałam, że może mało mleka i nie chce mu się ssać - nacisnęłam i całe szczęście, że Michaś noe stał w polu rażenia bo poleciało na metr
chciał nie chciał dałam mu mm i zabrałam się za ściąganie laktatorem. teraz jaśnie pan śpi. nie wiem co mu nie pasowało
mam dylemat - czy podawać wit k skoro raz dziennie dopija butelkę mm? czy może dawać co drugi dzień?MonikaS, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mala jest dzisiaj strasznie ospala, najchetniej to chyba by caly dzien spala
Nie wiem o co chodzi...czy to moze byc przez pogode?
Natalia...spokojnie, dasz rade...tym bardziej, ze czekasz na USG ktore potwierdzi ze wszystko jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 16:28
MonikaS, Martynika, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszka Franek spi od 12 non stop prawie.w samochodzie spal, jedynie u neurologa nie spal,pozniej zasnal od razu i tylko zjadl troche mleka i dalej spi. Czuje ze odsypia,brzuszek go nie zrobi,kupe zrobil wiec jest zadowolony
odsypia
Galanea kupilam poduche o ktorej pisalas,jest super! Tylko zeby Franito zechcial laskawie na niej spac,nie ma wyjscia,musiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 16:34
Galanea, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My juz po wizycie u pediatry. Mamy skierowanie do neurologa,Marcel troche za bardzo odchyla główke do tyłu i w pozycji na samolocie bardziej w prawa strone sie przechyla + lewa reka dzis miał z boku jak lezał na brzuszku, chcociaz w domy zawsze miał normalnie:) W poniedzialek bede dzwonic jakie sa termin na NFZ a jak nie to prywatnie.
Afty juz sa mniejsze na podniebieniu:)
Nutka cudna ma fryzurke twój słodziak:)
Marcel wykapany usypia w łóżeczku a ja sie bede szykowac do wyjscia bo ide na wieczór panienski kolezanki ale bede miec blisko bo mieszka obok a robi u siebie na podwórku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 18:49
weronikabp, nutka lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyNapewno 15 sierpnia
szpital medicover w Warszawie jest czynny okragly rok
oni nie swietuja
W niedziele wyruszamy ostatni raz na mazury,pozniej nawet nie bedzie jak...rehabilitacja i te sprawy.
Powiem Wam ze mam zajebistego mezadopiero wrocil z pracy po 14 godzinach,usypialam malego a on tylko sie przebral "po domowemu" i wzial odemnie Franka mowiac ze on go uspi a ja mam odpoczac, kurde czasami czlowiek nie wie jakie wielkie ma szczescie
swoja droga ten dzisiejszy neurolog,wizyta u wujka,pozniej sen Franka wiec w miedzy czasie pisalam teskt,pozniej kolka,pozniej marudzenie,kapanie,usypianie łehhh... padam dzis na twarz
jak moj maz znow zacznie wyjezdzac w delegacje za granice to nie ogarme tego
albo w chacie bedzie jeden wielki ogromny SYF ;-)juz dzis przewala sie wiekszosc Frankowych zabawek na podlosze,nie mowiac o zlewie,lazience calej w wodzie bo Franckowi zachcialo sie pluskac...a ja sama dzis zjadlam bulke z maslem bo nie mialam czasu zjesc
dobranoc dziewczyny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 21:12
-
Agusia na afty najlepsza pieluszka z moczem dziecka.
Galanea nie wiem czy pamiętasz ale wcześniej zadałam to samo pytanie tutaj na forum. Poszłam do lekarza i to był rzeczywiście okres. Płodność mi już wróciła po tym okresie właśnie. Dostałam go kiedy Anna miała 5 tygodni i 4 dni.
Mój mąż miał pierwszego ząbka jak skończył roczek.Natomiast ja w 3 miesiącu miałam pierwszego zęba. Ciekawe kiedy Annie wyskoczy.
Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość
-
Natalia, będzie dobrze, wierzę, że to napięcie nie jest wynikiem żadnych zmian i w prosty i przyjemny sposób skoryguje się je ćwiczeniami.Dobrze, że zostało to zauważone teraz, jak Franek ledwie skończył dwa miesiące.Jest duuużo czasu na reakcję,pracę z nim, za pół roku nie będziecie pamiętać o sprawie
.
Ale nie zapominaj w tym wszystkim o sobie, jesteś równie ważna i musisz mieć siły, a o bułce z masłem ciężko to będzie pociągnąć.
Agusia, jak tam panieński?NataliaK, Galanea lubią tę wiadomość
-
A no po 2 byłam w domu bo przyszłe panie młode ( były 2 ) jednym słowem się zalatwily
ale ogólnie super tak w babskim gronie
Ostatni panieński to był mój
teraz walcze z Marcelem żeby spal, ziewa jak smok ale śpi chwile i się budzi i tak cały czas:D
Mucha lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]