X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Kto jeszcze kto jescze?:D Weronika,Niesforna i inne dziewczyny z Wawy i okolic?;)) na kiedy mozemy sie umowic?znacie jakies fajne miejsca?
    Ogrod saski,park krasinskich,stare miasto?;)

Ja mieszkam na Bialolece,ale dojade wszedzie :)
    Ja też chętna :)
    I też mieszkam na Białołęce! :)

A na Szajnochy mamy wizytę na 12:50

weronikabp, NataliaK lubią tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Kto jeszcze kto jescze?:D Weronika,Niesforna i inne dziewczyny z Wawy i okolic?;)) na kiedy mozemy sie umowic?znacie jakies fajne miejsca?
    Ogrod saski,park krasinskich,stare miasto?;)

Ja mieszkam na Bialolece,ale dojade wszedzie :)

Dla mnie te lokalizacje są zupełnie spoko, zwłaszcza, że mam 116 spod domu :).Mogę 20/21/23/24/26/30/31.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się, dojade wszędzie ;) jakiś ładny park z miejscem na kawkę preferowany? :) saski? when, when? :)))

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Saskim jest gdzie kawkę wypić?? Nie zakonotowałam :P. Ale Saski bardzo przyjemny, zresztą stamtąd do wszelkiej maści starówkowych kawek już niedaleko :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna niewiem co mi sie ..pokielbasilo ;) 28 to mam ale ednokrynologa,wlasnie zerknelam w kalendarz i na szajnochy mam 27 sierpnia 16:30 ;)

To kiedy kiedy?czwarteczek?pasuje?czy komus nie pasuje?w saskim nie widzialam kawki aleeee do starowki fakt,blisko ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewentualnie park szczesliwicki tam jest raczej gdzie kawke wypic ;-)

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błagam, zostańmy przy Saskim, ja nie mam zielonego pojęcia, gdzie jest park szczęsliwicki, chyba w życiu tam nie byłam :D. A orientację mam totalnie do dupy, naprawdę, trzy razy się po drodze zgubię z tym dzieciakiem. Dla mnie czwartek ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 10:31

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możemy się skrzyknąć pod tą dużą fontanną, hehe, zbiórka z wózkami :D.

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga, uwaga, odkopałam listę. A wg niej z Warszawy są również:

Madamama, Eta, Excella i Duchess :) - dołączacie? Jest też parę dziewczyn, które nie podały miejscowości, a może by chciały się spotkać? Nalka, a Ty nie chcesz zjechać z Gdańska? Zobaczyłabym moją ulubienicę :D.
    Nutka, a Ty dawaj ze Śląska, muszę się pozachwycać Elvisem :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 11:30

Nalka lubi tę wiadomość

• excella Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo chętnie bym sie spotkała, ale raz że nie mam co zrobić ze starszym synem, wyprawa z dwojka autobusem, nie, nie widze tego nawet. A dwa mąż zabiera samochod :/ może nastepnym razem

• Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronisia wyobraź sobie że tu gdzie mieszkam w aptekach jeszcze nie maja tego mleka nutramigen lgg:P nawet niektórzy o nim nie słyszeli, bo w hurtowniach kończy siw zwykły nutramigen i nie ma w aptekach a ten nowy ponoc dopiero koło września. Jak dzwonukam do jednej apteki czy maja to mleko to że nie i nie ma w hurtowni. To ja się pytam mądrej pani co ma mogę dziecko pic a ona że : zmienić mleko :D toz to szok :D

Ale później podzwonilam i w jednej maja i w ich hurtowni jest uff..
    W nocy pil mleko bo na spiku bardziej , w dzień trochę wymyśla ale wkoncu wypije:)

A dziś znowu mial tak ze od 6 rana nie spal dopiero usnal po 11 i na dworze. W domu jak z nim byłam to ziewa jak smok ale uznać nie może, albo drzemka 5 minut u juz oczy duże i po spaniu. Albo rozmawia z balonem i lampa :D

Natalia dochodzę do.wniosku ze Marcel to tak jak Franek. TERRORYSTA:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 11:53

weronikabp lubi tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiem gdzie fontanna alejakosjaznajde.
    Yo co dziewczyny,czwartek?ktora godzina?

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Niewiem gdzie fontanna alejakosjaznajde.
    Yo co dziewczyny,czwartek?ktora godzina?

No, jak gdzie? Za Grobem Nieznanego Żołnierza, nie przeoczysz, obiecuję Ci :D.

saski.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh tuuuuuu dobra kapewu,akurat bede miala gdzie zaparkowac ;) to co dziewczyny CZWARTECZEK? 11-12-13-14? PISAC!;))
    Agusia tak serioto moj Franek jest juz umiarkowanym terrorysta,chociaz tez miewa gorsze chwile ale juz jest miloard razy lepiej.

weronikabp lubi tę wiadomość

• monaaa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my właśnie słuchamy koncertu (podawałam wam linka jeszcze w ciąży), którego słuchaliśmy z Maksiem w brzuszku. no i mój syn zasnął :)

81clk9i.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej forumowe cioteczki :) oto nasza kajka która dziś kończy 3 miesiące. Jak ten czas szybko ucieka... Za szybko dpbqd5.jpg

Niesforna, AISAK, Judi2014, weronikabp, Edyta84, Galanea, Mucha, Miriam, Agusia2312, alexast, eta, Nalka lubią tę wiadomość

relgio4pk3pt9z4w.png
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Niesforna niewiem co mi sie ..pokielbasilo ;) 28 to mam ale ednokrynologa,wlasnie zerknelam w kalendarz i na szajnochy mam 27 sierpnia 16:30 ;)

To kiedy kiedy?czwarteczek?pasuje?czy komus nie pasuje?w saskim nie widzialam kawki aleeee do starowki fakt,blisko ;-)
    To może na ćwiczeniach się spotkamy :)

Ja niestety w czwartek nie dam rady, mamy z Jasiem lekarza :/

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kambel słodka ta Twoja Ksiezniczka:)

Chętnie bym się z Wami spotkała, ale 140km to zbyt dluga trasa na kawke:( zazdraszczam Wam takiego spotkania.

Ja dziś u Teściów sama cały dzień , maz zmienia dach. Hania nie moze się ogarnąć w nowym miejscu. Ciotki rozpieszczają, a ona sama nie wie czy chce spać czy wyjść z siebie i stanąć obok.

kambel lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któras z Was tak miała, że maluszek nie chciał być w pozycji do odbicia? mój od razu się "wyrywa", nie umiem go utrzymać za długo :/ po jedzeniu ogólnie marudny, może się nie najada..? ostatnio w ogóle nie za bardzo podoba mu się na rękach, kurcze nie wiem dlaczego.
    przestało mu się też odbijać po jedzeniu..

81clk9i.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona u nas kaja tez od razu się buntuje. Wtedy ja biorę przed siebie bądź jej plecami do mojego brzucha i z nią chodzę. Wtedy jej się odbije chodź nie zawsze. W nocy praktycznie w ogóle jej się nie odbija .
    Może po prostu nie je tak lapczywie i nie połyka zbyt dużo powietrza

relgio4pk3pt9z4w.png
‹‹ 1500 1501 1502 1503 1504 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ