X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Kto jeszcze kto jescze?:D Weronika,Niesforna i inne dziewczyny z Wawy i okolic?;)) na kiedy mozemy sie umowic?znacie jakies fajne miejsca?
    Ogrod saski,park krasinskich,stare miasto?;)

Ja mieszkam na Bialolece,ale dojade wszedzie :)
    Ja też chętna :)
    I też mieszkam na Białołęce! :)

A na Szajnochy mamy wizytę na 12:50

weronikabp, NataliaK lubią tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Kto jeszcze kto jescze?:D Weronika,Niesforna i inne dziewczyny z Wawy i okolic?;)) na kiedy mozemy sie umowic?znacie jakies fajne miejsca?
    Ogrod saski,park krasinskich,stare miasto?;)

Ja mieszkam na Bialolece,ale dojade wszedzie :)

Dla mnie te lokalizacje są zupełnie spoko, zwłaszcza, że mam 116 spod domu :).Mogę 20/21/23/24/26/30/31.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się, dojade wszędzie ;) jakiś ładny park z miejscem na kawkę preferowany? :) saski? when, when? :)))

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Saskim jest gdzie kawkę wypić?? Nie zakonotowałam :P. Ale Saski bardzo przyjemny, zresztą stamtąd do wszelkiej maści starówkowych kawek już niedaleko :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna niewiem co mi sie ..pokielbasilo ;) 28 to mam ale ednokrynologa,wlasnie zerknelam w kalendarz i na szajnochy mam 27 sierpnia 16:30 ;)

To kiedy kiedy?czwarteczek?pasuje?czy komus nie pasuje?w saskim nie widzialam kawki aleeee do starowki fakt,blisko ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewentualnie park szczesliwicki tam jest raczej gdzie kawke wypic ;-)

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błagam, zostańmy przy Saskim, ja nie mam zielonego pojęcia, gdzie jest park szczęsliwicki, chyba w życiu tam nie byłam :D. A orientację mam totalnie do dupy, naprawdę, trzy razy się po drodze zgubię z tym dzieciakiem. Dla mnie czwartek ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 10:31

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możemy się skrzyknąć pod tą dużą fontanną, hehe, zbiórka z wózkami :D.

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga, uwaga, odkopałam listę. A wg niej z Warszawy są również:

Madamama, Eta, Excella i Duchess :) - dołączacie? Jest też parę dziewczyn, które nie podały miejscowości, a może by chciały się spotkać? Nalka, a Ty nie chcesz zjechać z Gdańska? Zobaczyłabym moją ulubienicę :D.
    Nutka, a Ty dawaj ze Śląska, muszę się pozachwycać Elvisem :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 11:30

Nalka lubi tę wiadomość

• excella Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo chętnie bym sie spotkała, ale raz że nie mam co zrobić ze starszym synem, wyprawa z dwojka autobusem, nie, nie widze tego nawet. A dwa mąż zabiera samochod :/ może nastepnym razem

• Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronisia wyobraź sobie że tu gdzie mieszkam w aptekach jeszcze nie maja tego mleka nutramigen lgg:P nawet niektórzy o nim nie słyszeli, bo w hurtowniach kończy siw zwykły nutramigen i nie ma w aptekach a ten nowy ponoc dopiero koło września. Jak dzwonukam do jednej apteki czy maja to mleko to że nie i nie ma w hurtowni. To ja się pytam mądrej pani co ma mogę dziecko pic a ona że : zmienić mleko :D toz to szok :D

Ale później podzwonilam i w jednej maja i w ich hurtowni jest uff..
    W nocy pil mleko bo na spiku bardziej , w dzień trochę wymyśla ale wkoncu wypije:)

A dziś znowu mial tak ze od 6 rana nie spal dopiero usnal po 11 i na dworze. W domu jak z nim byłam to ziewa jak smok ale uznać nie może, albo drzemka 5 minut u juz oczy duże i po spaniu. Albo rozmawia z balonem i lampa :D

Natalia dochodzę do.wniosku ze Marcel to tak jak Franek. TERRORYSTA:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 11:53

weronikabp lubi tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiem gdzie fontanna alejakosjaznajde.
    Yo co dziewczyny,czwartek?ktora godzina?

• Martynika Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Niewiem gdzie fontanna alejakosjaznajde.
    Yo co dziewczyny,czwartek?ktora godzina?

No, jak gdzie? Za Grobem Nieznanego Żołnierza, nie przeoczysz, obiecuję Ci :D.

saski.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh tuuuuuu dobra kapewu,akurat bede miala gdzie zaparkowac ;) to co dziewczyny CZWARTECZEK? 11-12-13-14? PISAC!;))
    Agusia tak serioto moj Franek jest juz umiarkowanym terrorysta,chociaz tez miewa gorsze chwile ale juz jest miloard razy lepiej.

weronikabp lubi tę wiadomość

• monaaa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my właśnie słuchamy koncertu (podawałam wam linka jeszcze w ciąży), którego słuchaliśmy z Maksiem w brzuszku. no i mój syn zasnął :)

81clk9i.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej forumowe cioteczki :) oto nasza kajka która dziś kończy 3 miesiące. Jak ten czas szybko ucieka... Za szybko dpbqd5.jpg

Niesforna, AISAK, Judi2014, weronikabp, Edyta84, Galanea, Mucha, Miriam, Agusia2312, alexast, eta, Nalka lubią tę wiadomość

relgio4pk3pt9z4w.png
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Niesforna niewiem co mi sie ..pokielbasilo ;) 28 to mam ale ednokrynologa,wlasnie zerknelam w kalendarz i na szajnochy mam 27 sierpnia 16:30 ;)

To kiedy kiedy?czwarteczek?pasuje?czy komus nie pasuje?w saskim nie widzialam kawki aleeee do starowki fakt,blisko ;-)
    To może na ćwiczeniach się spotkamy :)

Ja niestety w czwartek nie dam rady, mamy z Jasiem lekarza :/

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kambel słodka ta Twoja Ksiezniczka:)

Chętnie bym się z Wami spotkała, ale 140km to zbyt dluga trasa na kawke:( zazdraszczam Wam takiego spotkania.

Ja dziś u Teściów sama cały dzień , maz zmienia dach. Hania nie moze się ogarnąć w nowym miejscu. Ciotki rozpieszczają, a ona sama nie wie czy chce spać czy wyjść z siebie i stanąć obok.

kambel lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któras z Was tak miała, że maluszek nie chciał być w pozycji do odbicia? mój od razu się "wyrywa", nie umiem go utrzymać za długo :/ po jedzeniu ogólnie marudny, może się nie najada..? ostatnio w ogóle nie za bardzo podoba mu się na rękach, kurcze nie wiem dlaczego.
    przestało mu się też odbijać po jedzeniu..

81clk9i.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona u nas kaja tez od razu się buntuje. Wtedy ja biorę przed siebie bądź jej plecami do mojego brzucha i z nią chodzę. Wtedy jej się odbije chodź nie zawsze. W nocy praktycznie w ogóle jej się nie odbija .
    Może po prostu nie je tak lapczywie i nie połyka zbyt dużo powietrza

relgio4pk3pt9z4w.png
‹‹ 1500 1501 1502 1503 1504 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ