MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
NataliaK wrote:Kto jeszcze kto jescze?
Weronika,Niesforna i inne dziewczyny z Wawy i okolic?
) na kiedy mozemy sie umowic?znacie jakies fajne miejsca?
Ogrod saski,park krasinskich,stare miasto?
Ja mieszkam na Bialolece,ale dojade wszedzie
I też mieszkam na Białołęce!
A na Szajnochy mamy wizytę na 12:50weronikabp, NataliaK lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Kto jeszcze kto jescze?
Weronika,Niesforna i inne dziewczyny z Wawy i okolic?
) na kiedy mozemy sie umowic?znacie jakies fajne miejsca?
Ogrod saski,park krasinskich,stare miasto?
Ja mieszkam na Bialolece,ale dojade wszedzie
Dla mnie te lokalizacje są zupełnie spoko, zwłaszcza, że mam 116 spod domu.Mogę 20/21/23/24/26/30/31.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiesforna niewiem co mi sie ..pokielbasilo
28 to mam ale ednokrynologa,wlasnie zerknelam w kalendarz i na szajnochy mam 27 sierpnia 16:30
To kiedy kiedy?czwarteczek?pasuje?czy komus nie pasuje?w saskim nie widzialam kawki aleeee do starowki fakt,blisko -
nick nieaktualny
-
Błagam, zostańmy przy Saskim, ja nie mam zielonego pojęcia, gdzie jest park szczęsliwicki, chyba w życiu tam nie byłam
. A orientację mam totalnie do dupy, naprawdę, trzy razy się po drodze zgubię z tym dzieciakiem. Dla mnie czwartek ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 10:31
-
Uwaga, uwaga, odkopałam listę. A wg niej z Warszawy są również:
Madamama, Eta, Excella i Duchess- dołączacie? Jest też parę dziewczyn, które nie podały miejscowości, a może by chciały się spotkać? Nalka, a Ty nie chcesz zjechać z Gdańska? Zobaczyłabym moją ulubienicę
.
Nutka, a Ty dawaj ze Śląska, muszę się pozachwycać Elvisem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 11:30
Nalka lubi tę wiadomość
-
Weronisia wyobraź sobie że tu gdzie mieszkam w aptekach jeszcze nie maja tego mleka nutramigen lgg:P nawet niektórzy o nim nie słyszeli, bo w hurtowniach kończy siw zwykły nutramigen i nie ma w aptekach a ten nowy ponoc dopiero koło września. Jak dzwonukam do jednej apteki czy maja to mleko to że nie i nie ma w hurtowni. To ja się pytam mądrej pani co ma mogę dziecko pic a ona że : zmienić mleko
toz to szok
Ale później podzwonilam i w jednej maja i w ich hurtowni jest uff..
W nocy pil mleko bo na spiku bardziej , w dzień trochę wymyśla ale wkoncu wypije:)
A dziś znowu mial tak ze od 6 rana nie spal dopiero usnal po 11 i na dworze. W domu jak z nim byłam to ziewa jak smok ale uznać nie może, albo drzemka 5 minut u juz oczy duże i po spaniu. Albo rozmawia z balonem i lampa
Natalia dochodzę do.wniosku ze Marcel to tak jak Franek. TERRORYSTA:PWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 11:53
weronikabp lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAhh tuuuuuu dobra kapewu,akurat bede miala gdzie zaparkowac
to co dziewczyny CZWARTECZEK? 11-12-13-14? PISAC!
)
Agusia tak serioto moj Franek jest juz umiarkowanym terrorysta,chociaz tez miewa gorsze chwile ale juz jest miloard razy lepiej.weronikabp lubi tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Niesforna niewiem co mi sie ..pokielbasilo
28 to mam ale ednokrynologa,wlasnie zerknelam w kalendarz i na szajnochy mam 27 sierpnia 16:30
To kiedy kiedy?czwarteczek?pasuje?czy komus nie pasuje?w saskim nie widzialam kawki aleeee do starowki fakt,blisko
Ja niestety w czwartek nie dam rady, mamy z Jasiem lekarza -
Kambel słodka ta Twoja Ksiezniczka:)
Chętnie bym się z Wami spotkała, ale 140km to zbyt dluga trasa na kawke:( zazdraszczam Wam takiego spotkania.
Ja dziś u Teściów sama cały dzień , maz zmienia dach. Hania nie moze się ogarnąć w nowym miejscu. Ciotki rozpieszczają, a ona sama nie wie czy chce spać czy wyjść z siebie i stanąć obok.
kambel lubi tę wiadomość
-
Czy któras z Was tak miała, że maluszek nie chciał być w pozycji do odbicia? mój od razu się "wyrywa", nie umiem go utrzymać za długo
po jedzeniu ogólnie marudny, może się nie najada..? ostatnio w ogóle nie za bardzo podoba mu się na rękach, kurcze nie wiem dlaczego.
przestało mu się też odbijać po jedzeniu.. -
Mona u nas kaja tez od razu się buntuje. Wtedy ja biorę przed siebie bądź jej plecami do mojego brzucha i z nią chodzę. Wtedy jej się odbije chodź nie zawsze. W nocy praktycznie w ogóle jej się nie odbija .
Może po prostu nie je tak lapczywie i nie połyka zbyt dużo powietrza