MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Weronika 6,50 kosztuja juz z zelem i helem (jakie kolorki?). Mam nadzieje, ze do samochodu wejda balony i nie spowoduje zadnego wypadku
-
weronikabp wrote:Dziewczyny ja powtórzę badanie i jeśli nie będzie już rota to oczywiście we wtorek przyjadę, zwłaszcza ze mi bardzo pasuje gdyż o 10:30 mam neurologa, także może około 11:30 ? 12:00? nie wspomnę o tym, że to święto Matki Bożej Częstochowskiej, jeden z moich ulubionych dni (proszę się nie śmiać
)) ) byłam 13 razy na pielgrzymce i mam ogromny sentyment do Częstochowy, ale o tym już pisałam przy okazji Monalisy gdy jej Córeczka pisała, że pojechali tam modlić się o jej wybudzenie.
Muszko kochana ja poproszę balony!!! może z 5 sztuk? a moga być już "nahelowane"? czy mam zbyt duże wymagania?)))
I bardzo żałuję, że nie będzie Galanei i innych Dziewczyn z poza Warszawy ale kto wie może kiedyś jakieś międzymiastowe spotkanie na Mazurach u Natalii wypali)))
Również bardzo żałuję, że mnie nie będzie, ale kto wie, może kiedyś jakiś zlot z wózkami zorganizujemyZapraszam do Olsztyna
weronikabp, NataliaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Niesfona tutaj masz link do strony ze wzorami:
http://sklep.urodzinki.pl/balony-nadrukiem-c-9_35.html
Natalia wezme polciezarowke
Pamietajcie zeby sie przypomniec dzien wczesniej i potwierdzic ze nadal chcecie)
Mucha lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
podczytałam zaległości
ale nic nie pisłm bo nie miałam czasu
Limerikowo a z jaką wagą urodziła się Twoja córcia? mój też drobniutki jest. Waży 4900 i się martwię o te jego przybieranie na wadze. Zaczęłam częściej dokarmiać mm, ale czy to na dobre wyjdzie to nie wiem. Bo jak się naje mm to długo nie chce nic a tak to często go piersią karmiłam i myślę, że na to samo wychodziłoby. Zobaczymy
a z tą laktacją to nie zgodzę się, że każda może. Ja naprawdę muszę się trudzić i cuda wyprawiać, żeby mieć mleko i to mam go tylko tyle, że każde karmienie z dwóch piersi leci bo nie starcza. i mam wahania - raz mam go sporo a raz mało i ogólnie to wieczna walka o mleko. a oprócz tego to ja nie wiem co jest z tym moim mlekiem, że mały słabo przybiera. To samo było z pierwszym synkiem - jescze gorzej w sumie bo przez miesiąc nic nie przybrał i musiałam je całkowicie mm zastąpić. Jakieś jałowe czy co? grom wie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 22:33
-
wysłałam męża po karmi a ten za sekunde po wyjściu z chaty wraca oczywiście bez karmi
ale za to z jeżem hehe szkoda, że mleka w domu nie miałam. o kurcza było swojego ściągnąć
heheheheee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 23:00
Martynika, Galanea lubią tę wiadomość
-
Mucha wrote:Niesfona tutaj masz link do strony ze wzorami:
http://sklep.urodzinki.pl/balony-nadrukiem-c-9_35.html
Bardzo dziękujęMartynika, weronikabp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolina1990 wrote:Sluchajcie mam mega prosbe- czy ktoras z was. ma moze blisko kaufland? bo w necie znalazlam cene mleka nan 39 zl za 900 g i chcialabym sprawdzic czy faktycznie tyle kosztuje. Bo ja mam kawal drogi i nie chcialabym na darmo jechac
-
No, właśnie, Tusiu, wakacje zaraz się kończą, a Kuba z Hanią na pewno by chcieli pooglądać Starówkę, Łazienki, wybawić się w Centrum Nauki Kopernik.......
tato ze starszyzną do Kopernika, a Ty i Gabrysia na spotkanko z nami
.
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
Galanea wrote:
Eta, nie przejmuj się. Ja też w ciąży miałam plany co do karmienia piersią, ale niestety nie zawsze jest tak, jak byśmy tego chciały. Wszyscy pediatrzy, kiedy im mówię o dokarmianiu sztucznym i swoim z butelki, mówią od razu, że długo nie pokarmię swoim, bo laktacja zaniknie. Ale jeszcze walczę ile się da... A do tego mam same wyrzeczenia żywieniowe, wchodzę do sklepu i nie wiem co kupić, co mogę jeść, a czego nie
Galanea dzieki za dobre słowa.
Dziewczyny ja też z warszawy tarchomin - białołęka, ale do końca sierpnia jestem u rodziców na podkarpaciu. wracam 1 września. może na jakies kolejne spotkanie sie załapię!weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość