X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Weronika 6,50 kosztuja juz z zelem i helem (jakie kolorki?). Mam nadzieje, ze do samochodu wejda balony i nie spowoduje zadnego wypadku ;)
    hehe kochana jak będzie problem to weź tyle ile możesz po prostu, poprosze biało-czarne grochy, dziękuję z góry!!!

• Galanea Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Dziewczyny ja powtórzę badanie i jeśli nie będzie już rota to oczywiście we wtorek przyjadę, zwłaszcza ze mi bardzo pasuje gdyż o 10:30 mam neurologa, także może około 11:30 ? 12:00? nie wspomnę o tym, że to święto Matki Bożej Częstochowskiej, jeden z moich ulubionych dni (proszę się nie śmiać :))) ) byłam 13 razy na pielgrzymce i mam ogromny sentyment do Częstochowy, ale o tym już pisałam przy okazji Monalisy gdy jej Córeczka pisała, że pojechali tam modlić się o jej wybudzenie. :)
    Muszko kochana ja poproszę balony!!! może z 5 sztuk? a moga być już "nahelowane"? czy mam zbyt duże wymagania? :))))
    I bardzo żałuję, że nie będzie Galanei i innych Dziewczyn z poza Warszawy ale kto wie może kiedyś jakieś międzymiastowe spotkanie na Mazurach u Natalii wypali :))))

Również bardzo żałuję, że mnie nie będzie, ale kto wie, może kiedyś jakiś zlot z wózkami zorganizujemy :) Zapraszam do Olsztyna ;)

weronikabp, NataliaK lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak ktoras bedzie chciala zamowic balony przed spotkaniem to jeszcze sie przypomnijcie prosze dzien wczesniej to wtedy pojde kupic :)

weronikabp, Niesforna lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka ja bym chciala jednego ;D ladnie prosze ;D reszte kupie na starowce :D
    Weronika owszem,na mazury zawsze zapraszam :D

weronikabp, Niesforna lubią tę wiadomość

• Niesforna Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    To jak ktoras bedzie chciala zamowic balony przed spotkaniem to jeszcze sie przypomnijcie prosze dzien wczesniej to wtedy pojde kupic :)
    Ja bym bardzo ładnie poprosiła dwa :)
    Możesz mi przypomnieć jakie są kolory/wzory do wyboru?

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka bedziesz musiala przyjechac z przyczepą :D

weronikabp lubi tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesfona tutaj masz link do strony ze wzorami:
    http://sklep.urodzinki.pl/balony-nadrukiem-c-9_35.html

Natalia wezme polciezarowke ;)

Pamietajcie zeby sie przypomniec dzien wczesniej i potwierdzic ze nadal chcecie :)

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:

Natalia wezme polciezarowke ;)

Pamietajcie zeby sie przypomniec dzien wczesniej i potwierdzic ze nadal chcecie :)
    Tak jest ! A moze kochana Ty po prostu przyfrun na tych balonach bedzie Cie z daleka widać :-))

Mucha lubi tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze Majke wysle z balonami, a ja dojde ;)

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wam zazdroszczę tego spotkania :)
    Oj gdybym miała trochę bliżej to bym wykorzystała to że wakacje i jakiś kilkudniowy wypad i zwiedzanie przy okazji bym z rodzinką miała..

ggfxf7q.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) podczytałam zaległości :) ale nic nie pisłm bo nie miałam czasu :)
    Limerikowo a z jaką wagą urodziła się Twoja córcia? mój też drobniutki jest. Waży 4900 i się martwię o te jego przybieranie na wadze. Zaczęłam częściej dokarmiać mm, ale czy to na dobre wyjdzie to nie wiem. Bo jak się naje mm to długo nie chce nic a tak to często go piersią karmiłam i myślę, że na to samo wychodziłoby. Zobaczymy :)

a z tą laktacją to nie zgodzę się, że każda może. Ja naprawdę muszę się trudzić i cuda wyprawiać, żeby mieć mleko i to mam go tylko tyle, że każde karmienie z dwóch piersi leci bo nie starcza. i mam wahania - raz mam go sporo a raz mało i ogólnie to wieczna walka o mleko. a oprócz tego to ja nie wiem co jest z tym moim mlekiem, że mały słabo przybiera. To samo było z pierwszym synkiem - jescze gorzej w sumie bo przez miesiąc nic nie przybrał i musiałam je całkowicie mm zastąpić. Jakieś jałowe czy co? grom wie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 22:33

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wysłałam męża po karmi a ten za sekunde po wyjściu z chaty wraca oczywiście bez karmi :) ale za to z jeżem hehe szkoda, że mleka w domu nie miałam. o kurcza było swojego ściągnąć ;) heheheheee

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 23:00

Martynika, Galanea lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    To ja poproszę jeden biały w czarne kropki, i jeden czarny w białe kropki.
    Bardzo dziękuję :-)

Martynika, weronikabp lubią tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusiu dawaj znac co z tym nutramigenem, jeśli będziesz miała mega problem ze znalezieniem go u siebie to zawsze moge go wykupić u nas i Ci przesłać :-) pewnie sa jakieś wymogi co do wysyłki takich rzeczy, no ale są specjalni kurierzy medyczni :-)

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie mam mega prosbe- czy ktoras z was. ma moze blisko kaufland? bo w necie znalazlam cene mleka nan 39 zl za 900 g i chcialabym sprawdzic czy faktycznie tyle kosztuje. Bo ja mam kawal drogi i nie chcialabym na darmo jechac

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina1990 wrote:
    Sluchajcie mam mega prosbe- czy ktoras z was. ma moze blisko kaufland? bo w necie znalazlam cene mleka nan 39 zl za 900 g i chcialabym sprawdzic czy faktycznie tyle kosztuje. Bo ja mam kawal drogi i nie chcialabym na darmo jechac
    karolina będe w kauflandzie ale po południu, więc mogę Ci sprawdzić. ;)

• Mucha Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia to moze jednak? ;)

weronikabp, Tusia84 lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika bylabym bardzo wdzieczna :)

• Martynika Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, właśnie, Tusiu, wakacje zaraz się kończą, a Kuba z Hanią na pewno by chcieli pooglądać Starówkę, Łazienki, wybawić się w Centrum Nauki Kopernik....... ;) tato ze starszyzną do Kopernika, a Ty i Gabrysia na spotkanko z nami :).

Tusia84 lubi tę wiadomość

• eta Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:

Eta, nie przejmuj się. Ja też w ciąży miałam plany co do karmienia piersią, ale niestety nie zawsze jest tak, jak byśmy tego chciały. Wszyscy pediatrzy, kiedy im mówię o dokarmianiu sztucznym i swoim z butelki, mówią od razu, że długo nie pokarmię swoim, bo laktacja zaniknie. Ale jeszcze walczę ile się da... A do tego mam same wyrzeczenia żywieniowe, wchodzę do sklepu i nie wiem co kupić, co mogę jeść, a czego nie ;)

Galanea dzieki za dobre słowa. :)

Dziewczyny ja też z warszawy tarchomin - białołęka, ale do końca sierpnia jestem u rodziców na podkarpaciu. wracam 1 września. może na jakies kolejne spotkanie sie załapię!

weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
‹‹ 1502 1503 1504 1505 1506 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ