MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uwielbiam pływanie Polonez! Jeździłam tam często z mężem, zanim zaszłam w ciążę
.Nie mam tam super blisko, ale wtedy akurat jednym autobusem dojeżdżałam i wolałam ten basen od innych, bo nigdy po nim infekcji nie miałam, a po Potockiej na przykład prawie zawsze.
-
NataliaK wrote:http://www.babelkiplywaja.pl/ ta niedaleko nas to pływalnia polonez, koszt 350 zł za całość!!!
Limerykowo,ja również ze względu na Frankowe napięcie idę, pływanie ma również charakter rehabilitacyjny. Dam znać na pewno! Franek jak zaczną się zajęcia będzie miał ponad 3 miesiące, od 3 miesięcy można na basen chodzić z maluchami.
Ja niestety na ten kurs się nie zalapie... Bo najbardziej pasuje mi niedziela, ale Jaś jeszcze nie będzie miał skończonych 3 miesięcy. -
nick nieaktualnyNiesforna wydaje mi się że to kwestia dogadania np. zacząć tydzień później i wtedy mniej zapłacić albo zacząć chwile przed skończonymi 3 miesiącami
Martynika miło czytać o braku infekcji, wiem że tam jest oddzielne kąpielisko dla dzieci,ale mimo wszystko-dobra wizytówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 18:05
Martynika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juz ktorys raz widze kocyk z ikea jako podklad
ja tez go mam, Majka lezy na nim w dzien (przeciety na pol zeby byly dwa mniejsze).
Dzisiaj bylysmy na wizycie u neurologa i wstepnie powiedzial ze wszystko wyglada ok, mam zrobic eeg i usg zeby byc pewnym ze wszystko gra. Najlepsze jest to ze eeg robi sie u takiego dziecka na spiocha (ciekawe jak mi sie uda zrobic tak zeby akurat wtedy spala -
nick nieaktualny
-
Nareszcie udało m isię zrobić zdjęcie uśmiechniętego Piotrusia bo pomimo, że
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:12
AISAK, Galanea, weronikabp, kambel, Niesforna, Mucha, Edyta84, Martynika, Agusia2312, alexast, eta lubią tę wiadomość
-
Sunset jak się miewacie? Całuski dla Joasi. Pamiętam o niej w każdej modlitwie.
Monalisa jak się czujecie? Jak się miewają Twoje dzielne , cudowne dzieciaki?!
Evelineq co tam u Was, jak Hania- ciekawe czy tak samo grzeczna jak moja Hana:)MonikaS, weronikabp, Galanea, Martynika lubią tę wiadomość
-
A czasami wózek oblegany jest przez dwójkę na raz
dobrze, że gondola duża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:12
weronikabp, misia_k1, AISAK, kambel, NataliaK, Edyta84, Galanea, Martynika, excella, Agusia2312, eta lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Karola ceny są różne w kauflandach ostatnio się przekonałam na własnej skórze jak napisała misia że cena regularna w jednym sklepie za hippa to 36 czy 37 zł,pojechałam i co?
w ogóle nie ma takiego mleka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 22:57
-
ja też kupuję hipp bio i u mnie w carreourze kosztowało 47 zeta a żebym wiedziała, że w rossmannie taniej to bym tam podjechała. simply u nas nie ma niestety... tylko, że u mnie taka pucha to na dłuuuuuuuuuuugo bo tylko jedna butelka dziennie maksymalnie idzie i to 120ml maks
Natalia i podobnie jak u Ciebie mleko to jest lepiej tolerowane przez Piotrusia. Wcześniej kupiłam nestle nan pro a później się doczytałam, że niebardzo jest je dawać jako dopełnienie do karmienia piersią a te hipp właśnie do tego jest. po nestle kupa szła raz na parę dni a przy hipie codziennie i to czasami dwieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 22:56
-
MonikaS wrote:ja też kupuję hipp bio i u mnie w carreourze kosztowało 47 zeta a żebym wiedziała, że w rossmannie taniej to bym tam podjechała. simply u nas nie ma niestety... tylko, że u mnie taka pucha to na dłuuuuuuuuuuugo bo tylko jedna butelka dziennie maksymalnie idzie i to 120ml maks
Natalia i podobnie jak u Ciebie mleko to jest lepiej tolerowane przez Piotrusia. Wcześniej kupiłam nestle nan pro a później się doczytałam, że niebardzo jest je dawać jako dopełnienie do karmienia piersią a te hipp właśnie do tego jest. po nestle kupa szła raz na parę dni a przy hipie codziennie i to czasami dwie