X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina sprawdziłam Ci, u nas nan pro 1 800 gr kosztuje 52,90 a 350 gr 17, 90 nie wiem czy to promocja :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 17:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola ceny są różne w kauflandach ostatnio się przekonałam na własnej skórze jak napisała misia że cena regularna w jednym sklepie za hippa to 36 czy 37 zł,pojechałam i co?:D w ogóle nie ma takiego mleka :D

• misia_k1 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny...tak wielkosci grochu jest od góry na pepuszku...mialam dzis kleic ale skoro wiecie ze placza gorzej to nawet nie bede probowac

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ty lepiej sama nie cuduj,do lekarza jak coś cię będzie niepokoiło.

misia_k1 lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam pływanie Polonez! Jeździłam tam często z mężem, zanim zaszłam w ciążę :).Nie mam tam super blisko, ale wtedy akurat jednym autobusem dojeżdżałam i wolałam ten basen od innych, bo nigdy po nim infekcji nie miałam, a po Potockiej na przykład prawie zawsze.

• Niesforna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    http://www.babelkiplywaja.pl/ ta niedaleko nas to pływalnia polonez, koszt 350 zł za całość!!!:D
    Limerykowo,ja również ze względu na Frankowe napięcie idę, pływanie ma również charakter rehabilitacyjny. Dam znać na pewno! Franek jak zaczną się zajęcia będzie miał ponad 3 miesiące, od 3 miesięcy można na basen chodzić z maluchami.
    Do Poloneza mam bardzo blisko, przed ciążą często tam bywałam :-)
    Ja niestety na ten kurs się nie zalapie... Bo najbardziej pasuje mi niedziela, ale Jaś jeszcze nie będzie miał skończonych 3 miesięcy.

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna wydaje mi się że to kwestia dogadania np. zacząć tydzień później i wtedy mniej zapłacić albo zacząć chwile przed skończonymi 3 miesiącami :)
    Martynika miło czytać o braku infekcji, wiem że tam jest oddzielne kąpielisko dla dzieci,ale mimo wszystko-dobra wizytówka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 18:05

Martynika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <cwaniak>
    185d9e53593ad85cmed.jpg
    Śmiechotek z rana :D (ps: widać tu dokładnie asymetrie na tym zdjęciu...)
    7de046d616fa8953med.jpg

Martynika, Galanea, weronikabp, Mucha, Niesforna, Agusia2312, AISAK, kambel, Edyta84, alexast, eta lubią tę wiadomość

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no to. jak cos to sama musze podjechac. Natalia- hipp napewno jest w lidlu, widzialam wczoraj za 36 z groszem

• Mucha Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz ktorys raz widze kocyk z ikea jako podklad :) ja tez go mam, Majka lezy na nim w dzien (przeciety na pol zeby byly dwa mniejsze).
    Dzisiaj bylysmy na wizycie u neurologa i wstepnie powiedzial ze wszystko wyglada ok, mam zrobic eeg i usg zeby byc pewnym ze wszystko gra. Najlepsze jest to ze eeg robi sie u takiego dziecka na spiocha (ciekawe jak mi sie uda zrobic tak zeby akurat wtedy spala ;)

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Karola,podskocze przy okazji :)
    Muszka,no boooo jest zajebisty :P i dosc tani :D zaplacilam za niego wczoraj cale 9 zl :D

Mucha lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nareszcie udało m isię zrobić zdjęcie uśmiechniętego Piotrusia bo pomimo, że

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:12

AISAK, Galanea, weronikabp, kambel, Niesforna, Mucha, Edyta84, Martynika, Agusia2312, alexast, eta lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak Wam, ale każdy uśmiech który tu widzę sprawia mi ogromna radosc:)

Galanea, MonikaS lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunset jak się miewacie? Całuski dla Joasi. Pamiętam o niej w każdej modlitwie.

Monalisa jak się czujecie? Jak się miewają Twoje dzielne , cudowne dzieciaki?!

Evelineq co tam u Was, jak Hania- ciekawe czy tak samo grzeczna jak moja Hana:)

MonikaS, weronikabp, Galanea, Martynika lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czasami wózek oblegany jest przez dwójkę na raz :) dobrze, że gondola duża ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:12

weronikabp, misia_k1, AISAK, kambel, NataliaK, Edyta84, Galanea, Martynika, excella, Agusia2312, eta lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo powtórzę się - ile ważyła Twoja córcia przy wypisie ze szpitala? nie chce mi się juz szukać bo trochę już stron przeszło od naszych porodów :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • misia_k1 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Karola ceny są różne w kauflandach ostatnio się przekonałam na własnej skórze jak napisała misia że cena regularna w jednym sklepie za hippa to 36 czy 37 zł,pojechałam i co?:D w ogóle nie ma takiego mleka :D
    Natalia w simply hipp bioo 800g za 37 zl jest(cena reg) przynajmniej na slaku w trzech sklepach było:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 22:57

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też kupuję hipp bio i u mnie w carreourze kosztowało 47 zeta a żebym wiedziała, że w rossmannie taniej to bym tam podjechała. simply u nas nie ma niestety... tylko, że u mnie taka pucha to na dłuuuuuuuuuuugo bo tylko jedna butelka dziennie maksymalnie idzie i to 120ml maks
    Natalia i podobnie jak u Ciebie mleko to jest lepiej tolerowane przez Piotrusia. Wcześniej kupiłam nestle nan pro a później się doczytałam, że niebardzo jest je dawać jako dopełnienie do karmienia piersią a te hipp właśnie do tego jest. po nestle kupa szła raz na parę dni a przy hipie codziennie i to czasami dwie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 22:56

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • misia_k1 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS wrote:
    ja też kupuję hipp bio i u mnie w carreourze kosztowało 47 zeta a żebym wiedziała, że w rossmannie taniej to bym tam podjechała. simply u nas nie ma niestety... tylko, że u mnie taka pucha to na dłuuuuuuuuuuugo bo tylko jedna butelka dziennie maksymalnie idzie i to 120ml maks
    Natalia i podobnie jak u Ciebie mleko to jest lepiej tolerowane przez Piotrusia. Wcześniej kupiłam nestle nan pro a później się doczytałam, że niebardzo jest je dawać jako dopełnienie do karmienia piersią a te hipp właśnie do tego jest. po nestle kupa szła raz na parę dni a przy hipie codziennie i to czasami dwie :)
    w rosmanie wlasnie jakos ok 41 zł kosztuje i wiem ze w auchan tez jest...he no u nas po hippie kupa co 3-4 dni.ale jak narazie nie bede go zmieniac na inne.

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edit posta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:35

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
‹‹ 1504 1505 1506 1507 1508 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ