MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Limerikowo wrote:Nutka z lektura to Maz ma fantazje no no, pozazdroscic tylko,moze nie wiedzial ze to takie muy muy sexy
)))))))))))))
u mnie dziewczyny w 2-3 dni czytaly taka wciagajaca ksiazka, ja tez nie powiem, a i film ma byc, takze po ciazy mozecie razem smialo pojsc do kina
a Personel w szpitalu to niech mysli co chce, w okladke z gazety mozecie dac ostatecznie by tytul zakryc
ja jak czytalam Imie rozy Eco z mnichem na okladce to tez ludzie patrzeli i na ksiazke i na mnie...)))))
ja probowalam to przeczytac ale doszłam do 200 strony i rzuciłam w kąt tą książke bo po pierwsze nie wciągnęła mnie a po drugie w ogóle nie podobała mi sieWole jednak inną lekture
Paula222 a moze skoro tak bardzo sie niepokoisz to idz nawet prywatnie do lekarza? Moze zrobi ci USG i wszystko sie wyjasni??? -
Limerikowo wrote:Nutka z lektura to Maz ma fantazje no no, pozazdroscic tylko,moze nie wiedzial ze to takie muy muy sexy
)))))))))))))
u mnie dziewczyny w 2-3 dni czytaly taka wciagajaca ksiazka, ja tez nie powiem, a i film ma byc, takze po ciazy mozecie razem smialo pojsc do kina
a Personel w szpitalu to niech mysli co chce, w okladke z gazety mozecie dac ostatecznie by tytul zakryc
ja jak czytalam Imie rozy Eco z mnichem na okladce to tez ludzie patrzeli i na ksiazke i na mnie...)))))
kurczę, a ja zaczęłam to czytać, ale stwierdziłam, że to jakieś flaki z olejem i nie skończyłam... -
Welonisia chętnie bym poszła ale mnie nie stać
Poczekam jeszcze kilka dni i zobaczę czy dzidziuś da znać, bo już w nocy nawet horrory mi się śnią...
A propo książek, ja wg nie cierpię czytać, chyba że gazetkiPamiętam jak byłam w szpitalu jak byłam w ciąży pozamacicznej to kazałam mężowi laptopa przynieść
-
A ja Imię Róży połknęłam w gimnazjum. Grey też był spoko, potrafił rozbudzić zmysły, nie powiem, że mnie nie ruszał, ale pod kątem kunsztu literackiego to taki mały shit
.
Polecam Murakamiego jak ktoś lubi refleksyjne, nie za ciężkie, ale ciekawe klimaty, ostatnio czytałam też klasyk - Ojca Chrzestnego Mario Puzo, a potem Rodzinę Borgiów tego samego autora, obie książki bardzo mi się podobały, chociaż w Ojcu Chrzestnym mniej gadania, więcej akcji. Borgiowie są ciekawi pod kątem historycznym. Z popularnych pozycji jeszcze trylogia Millenium - wciąga dość mocno, ale to klimaty kryminalne.Welonisia, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ja dwie części przeczytałam jakoś na wakacjach, trzecia stanęła w połowie i nie dało rady przemęczyć.
Ale długo się nie widziałam z koleżanką i teraz jak miała przyjść to wyjęłam na wierzch, żeby nie zapomnieć oddać. A on wziął, bo leżało na wierchu i w sumie jedyne książki jakie w tym mieszkaniu mam. Swoich nie brałam od mamy bo już wszystkie przeczytane.
Mi się ostatnio książki Nicolasa Sparksa podobają.Kiedyś zaczęłam czytać "Pamiętnik" i okazało się, że oglądałam film wcześniej. Później już z górki, co jakiś czas coś nowego czytałam. W szpitalnej bibliotece też szukałam, ale nie było.
A dziś wyjęłam mój haftowany obrazek z zeszłego roku, bo zawsze zimą mam ochotę na robótki. Mam nadzieję, że skończę na wiosnę i powieszę w kuchni, bo ładny z kawą. -
Propo przytulanek my też nie możemy ale tak nie do konca. Powiedział nam lekarz że nie zagrażają przytulanki dzidzi tylko moga byc plamienia z nadżerki którą mam i my wolimy sie wstrzymać niż sie zastanawiać czy to plamienie z nadżerki czy może cos sie dzieje i panikować
A mój mąż jest wyrozumiały i sie boi
Propo książek ja duzo czytam ostatnio:) Greya przeczytałam:)
Lubie historie typu Arabska Żona, bardzo ciekawe i pouczające jak to jest mieć męża araba:) Sparksa tez czytałam kilka jego książek:)
[/url]
[/url]
-
Jestem po wizycie hehe ale numer zrobiłam pojechałam na 13, a się okazało, że mam na 15.30
i że 02.01-2014 mam na 13.00 więc do mamy mojej na herbatkę skoczyłam i później wróciłam dzidziuś się tak ruszał, że ciężko było zrobić pomiary.. udało się ale trwało to dosyć długo
Jestem szczęśliwa i dziękuję Bogu bo wszystko jest dobrze..
Lekarz powiedział, że między nogami coś tam widać ale że nie będzie określał bo w 13 tyg. to równie dobrze może być przerośnięta łechtaczka szczególnie że jajek nie widział więc nadal nie wiem...
chociaż coś zaczynam czuć, że to jednak chłopak będzie
aaaa i moja siostra też dzisiaj była na wizycie jest w ciąży w 6 tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 17:06
AISAK, Agusia2312, fler, nutka, weronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:Jestem po wizycie hehe ale numer zrobiłam pojechałam na 13, a się okazało, że mam na 15.30
i że 02.01-2014 mam na 13.00 więc do mamy mojej na herbatkę skoczyłam i później wróciłam dzidziuś się tak ruszał, że ciężko było zrobić pomiary.. udało się ale trwało to dosyć długo
Jestem szczęśliwa i dziękuję Bogu bo wszystko jest dobrze..
Lekarz powiedział, że między nogami coś tam widać ale że nie będzie określał bo w 13 tyg. to równie dobrze może być przerośnięta łechtaczka szczególnie że jajek nie widział więc nadal nie wiem...
chociaż coś zaczynam czuć, że to jednak chłopak będzie
aaaa i moja siostra też dzisiaj była na wizycie jest w ciąży w 6 tyg.
Super, że wszystko ok. A ciąża z siostrą to super sprawaZe swoją zazębiłyśmy się tylko 3 tygodnie w pierwszej, ale dzięki temu mamy dzieciaki rok po roku
raz ona, raz ja, w tym roku znowu ona, a za rok my
Fajna zgraja będzie
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Monika ale Ci dobrze, ja nadal nie poczułam ponownie maluszka
Wczoraj cały wieczór się wsłuchiwałam ...
-
nick nieaktualny
-
Ja też już po usg prenatalnym- wszystko ok, dzidziuś ponad 6 cm, przezierność karkowa w porządku i ogromna ulga:) bo poprzednie usg było przy 5 mm bąbelku. Pozdrawiam czerwcowe mamusie!
fler, weronikabp, evas, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
ivv wrote:Super, że wszystko ok. A ciąża z siostrą to super sprawa
Ze swoją zazębiłyśmy się tylko 3 tygodnie w pierwszej, ale dzięki temu mamy dzieciaki rok po roku
raz ona, raz ja, w tym roku znowu ona, a za rok my
Fajna zgraja będzie
No u nas to już jest zgrajamoja siostra jest w 4 ciąży ja w 3
a w minione wakacje mój brat się ożenił więc pewnie i niedługo u nich przyjdzie pora na dzieci
-
Tusia84 wrote:No u nas to już jest zgraja
moja siostra jest w 4 ciąży ja w 3
a w minione wakacje mój brat się ożenił więc pewnie i niedługo u nich przyjdzie pora na dzieci
współczuję dziadkom przed świętamiTyle prezentów!
Przed Weroniką chciałam czwóreczkę, ale już mi starczy
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
Chyba się coś u mnie zaczęło.
Zjadłam śledzia,którego zrobiłam sobie już rano, a odkładając talerz przypomniałam sobie o monte wiśniowym w lodówce. No i musiałam spróbować, bo jeszcze tego nie jadłam;P A mężowi mówię; nie dam ci tego spróbować, bo dopiero śledzia jadłeś;P
evas lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Ja też już po wizycie:) Dzidziuś zdrowy, już za duży żeby go zmierzyć, ale waży 185 g:)
No i mój synek będzie miał w przyszłym roku...... braciszka:)nutka, Tusia84, fler, weronikabp, Welonisia, evas, ivv, Agusia2312 lubią tę wiadomość