MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny czytam 3 po 3 , któraś z Was pytala sie o hippa, mi konsyntencją przypomina bebilon comfort, nie śmierdzi tak jak on i mi się osobiście wydaje lepszy,nawet Franczesko zaaragował odpowiedniuo na niego.
Mój mały rozbujnik przechodzi okres buntu pt. wszystko mnie wkurza,ale sam nie wiem co najbardziej w sumie!!! tak mi źle i tak mi niedobrze;-), prócz swojej mutacji mniemam że rozpoczął się albo jakiś skok albo po prostu dojrzewa,także czytam,ale że tak powiem 'po łebkach'
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 13:13
monaaa lubi tę wiadomość
-
Chciałam iść do Cubusa zobaczyć te promocje, ale zadzwoniłam najpierw (do Reduty), czy mają dział niemowlęcy.A więc jest zlikwidowany we wszystkich sklepach.Promocje są tam, gdzie im jeszcze cokolwiek z tych rzeczy zostało.
Byliśmy dziś w Centrum Zdrowia Dziecka, Artur waży 7360g i według pani doktor nie ma najmniejszych objawów wrodzonego cmv, rozwija się świetnie.Jeżeli we krwi nie będzie już dna wirusa, to możemy go szczepić.Trzymajcie kciuki!
Niesforna, madamama, Limerikowo, NataliaK, Nalka, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
AISAK wrote:Nalka Ania ma śliczne Oczki jak Sòwki:)
Mamy co karmią BEBILON COMFORT 1 od kolek i zaparć w Aptece Gemini jest po 26,90. Wg mnie super promo. Chyba, ze ktoras z mam wie gdzie taniej to chętnie usłyszę.
Moja Panna przespala dziś od 24 do 7.20. Kochana Corcia. Jutro szczepienie - juz mam ciary:(
-
My właśnie wróciliśmy z Szajnochy.
Bardzo pozytywne wrażenie odniosłam, pani doktor konkretna i wszystko dokładnie wyjaśniła. Szkoda tylko, że na te ćwiczenia trzeba tyle czekać... Dziś mi powiedziano, że ok 1 - 1,5 m-ca
No i jak tylko Jaś skończy 3 m-ce mam go zabrać na basen, bo to bardzo dobrze robi przy wzmożonym napięciu.Limerikowo, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolka, mleko zmieniamy od weekendu, terrorysta ma narazie naprawdę dużo wrażeń,boje się że zmiana mleka poskutkuje tym że będzie jeszcze gorzej, więc najpierw musi się ogarnąć.
Niesforna, cieszę sięgdzie idziesz na ten basen? ja się jeszcze w końcu nie zapisałam w niedzielę bo nie byłam mobilna po sobocie. Ale chciałam zapisać w tą niedzielę.
-
nick nieaktualnyMuszka mojemu Frankowi conajmniej raz dziennie sie sowicie rzygnie,ale on z tych co lapczywie jedza i jak za duzo zje to wtedy tak bywa. A jesli Majeczka nie miala takich incydentow wczesniej to moze faktycznie warto odwiedzic doktorka,przezorny zawsze ubezpieczony
Mucha, nutka lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Niesforna, cieszę się
gdzie idziesz na ten basen? ja się jeszcze w końcu nie zapisałam w niedzielę bo nie byłam mobilna po sobocie. Ale chciałam zapisać w tą niedzielę.
Do poloneza nie mogę iść, bo Jaś nie będzie miał jeszcze skończonych 3 m-cy. Dzwoniłam i nie są za bardzo za tym, żebyśmy zaczęli później bo na każdych zajęciach jest coś innego, i jak to miła Pani stwierdziła "będziemy odstawać od grupy"
Zastanawiam się tam gdzie znajomi chodzą, to prowadzi rehabilitantka, i zajęcia są np na basenie na Namysłowskiej (Praga). Tylko tam jest sporo drożej - ale za to oboje rodzice w cenie wchodzą do basenu. Bo w Polonezie tylko jeden opiekun może być w wodzie.
Więc jeszcze nie wiem, muszę poszukać i się zastanowić.
Wolałabym Poloneza bo mam 5 minut autem tamMoże będą mieli dużo chętnych i zrobią jakaś drugą grupę, która będzie zaczynała później?
-
nick nieaktualnyNiesforna daj znac co wybierzesz
ja szukalam wszedzie i tez wole gdzies blisko domu,bo jednak kurs bedzie jesienia wiec nie chce przeginac z dojazdami po basenie. Wiec tez mam moze z 10 minut. Akurat jesli chodzi o obecnosc dwojki rodzicow to moj maz nie cierpi basenow i za chiny ludowe noe da sie tam zaciagnac wiec nie mam zbyt duzej straty
-
nick nieaktualny
-
Natalia mój mąż też nie przepada, i jeszcze nie wie, że mam zamiar go wmanewrować w chodzenie na basen z Jasiem
No właśnie ze względu na tę odległość najbardziej Polonez by mi odpowiadał. Szkoda, że ten kurs u nich nie zaczyna się tydzień później..
A gdzie mieszkasz na tej Białołęce? Jeśli można wiedzieć oczywiścieNataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiesforna wrote:Natalia mój mąż też nie przepada, i jeszcze nie wie, że mam zamiar go wmanewrować w chodzenie na basen z Jasiem
No właśnie ze względu na tę odległość najbardziej Polonez by mi odpowiadał. Szkoda, że ten kurs u nich nie zaczyna się tydzień później..
A gdzie mieszkasz na tej Białołęce? Jeśli można wiedzieć oczywiściemoj niestety nie dal sie namowic,a szkoda,bo wiadomo ze zawsze fajniej w dwie osoby
no szkoda szkoda,ja juz nie wiem ktory dzien tygodnia wybrac na basen. Zastanawiam sie,do niedzieli mam czas
-
NataliaK wrote:Przy Selgrosie,przy samym lesie
moj niestety nie dal sie namowic,a szkoda,bo wiadomo ze zawsze fajniej w dwie osoby
no szkoda szkoda,ja juz nie wiem ktory dzien tygodnia wybrac na basen. Zastanawiam sie,do niedzieli mam czas
Ja niestety też wątpię, żeby mój dał się namówić, ale zawsze warto spróbować -
Nie za bardzo rozumiem oporu W mezow z basenem, przeciez nie musza umiec plywac by zabrac wlasne baby na basen
poza tym tata na basenie jest nie tylko b modny ale i potrzebny do pomocy typu rozbierz, ubierz potrzymaj
to wlasnie tacierzynstwo plus relaks wlasny i malucha
my b chcemy isc ale chyba po 4mcu bo teraz przyplatLa sie infekcja gardla od zmiany klimatu i lotu , na szczescie juz zaleczona a byla wpierw biegunka i goraczka 38 plusWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 18:11
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerykowo nie jesteś od prób rozumienia naszych mężów i ich przesłanek ku temu że nie bardzo chcą iść
ani też nie musisz akurat mi tłumaczyć po co jest tata na basenie bo ogarniam ogarniam
ten typ tak ma, nie i koniec kropka, może z nim iść na plac zabaw, cytuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 18:13
Niesforna lubi tę wiadomość