MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mucha wrote:Dziewczyny apropos basenu ja z Majka chcialabym sie wybrac za jakies 2 tygodnie, mowilyscie cos o polonezie...ktora z was chodzi?
-
Ale Mucha chyba chciała tak po prostu na basen? Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam
.
My się na basen na razie nie wybieramy.Czekam na wyniki z centrum zdrowia dziecka z informacją, czy wirus jeszcze jest we krwi.Jeżeli nie-ruszamy ze szczepieniami i dopiero po tym otworzymy temat basenu.Jeśli tak, wstrzymamy się do czasu, aż organizm Artura zwalczy wirusa.A tymczasem kąpiemy się w wannie z kółkiem baby swimmer.Gorąco polecam, na basen tym bardziej.Dziecko ma przy tym swobodę ruchów, wzmacnia mięśnie, jest wolne, może się nieskrępowanie przemieszczać, a kółko pilnuje, aby główka się nie zanurzyła.Już trzeci raz kąpałam Artura z tym kółkiem w wannie, za każdym razem nalewałam coraz więcej wody.Za pierwszym razem tylko dryfował, analizując sytuację.Za drugim już machał nogami i rękami jak szalony.Dziś po tych trzech kąpielach zaczął próbować przekręcić się z brzucha na plecy na kanapie.
Dobry wstęp do basenu.
Kupiłam na allegro za coś ok.37zł.Większy rozmiar, bo są dwa, od 3 do 12kg i od 6 chyba do 36.Jest ok.Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
O, tu macie mojego Baby Swimmera w akcji (pierwszy raz i głównie fascynował go kran)
:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 16:00
Limerikowo, Niesforna, Mucha, evas, NataliaK, czekajajaca, Edyta84, eta, Galanea, alexast, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina praktycznie nastepniego dnia pp odstawieniu bebilonu maly zrobil kupe i tak zostalo. Cos jest nie tak z tym bebilonem,tzn moj Franek zadnego bebilona nie toleruje,po kazdym bylp to samo,brak kupy,niepokoj,smierdzace gazy, a po hippie od razu lepiej. Szkoda tylko ze dzieciaka meczylamale skad moglam wiedziec jak nawet pediatra mowil ze to nie od niego,ale po pepti wiem na 100% ze to wina mleka.
Muszka,ja za tydzien ide do poloneza, te babko sa naprawde spoko, z tego co rozmawialam z jedna mozna sie zapisac do 5 pierwszych zajec,sadze ze do dogadania. Koszt tez nie jest jakis mega a patrzac na basen i instruktorki wierze ze bedzie zabawa klawawrocilam z pracy,a tu Franek spi jak kamien,musialam go budzic zeby wykapac. Yhh jeszcze jutro i koniec, a pojutrze maz wylatuje i koniec dobrego,najgorsze ze padam na twarz. Praca+dziecko=padaaaaaaaam
-
nick nieaktualnyEvas a wiec podziwiam, u mnie to jednorazowe zlecenie weekemdowe w laboratorium genetycznym za dosc duza sume a wiadomo ze przy dziecku przyda sie kazdy pieniadz bo wydatkow od... i ciut ciut. I nie spalam od 4 bo Franek dzis uznal ze jest wyspany na maxa i pora zaczac dzien,takze taka sytuacja
Dobranoc laski,jutro kolejny ciezki dzien!evas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszko przyjete
Karolina bebilon to podobno dobre mleko,ale tak jak pisalam Franek nie tolerowal,moze sprobuj zmienic na hippa,nie sadze zeby sie pogorszylo,to mleko ma naprawde dobry sklad,analizowalam i dlatego wybralam wlasnie to mleko.
Milego dnia dziewczyny,zbieram sie do pracy
Muszko na pytania odpowiem jak z niej wroce -
wow, jaka cisza w eterze
ja już na dziś wykończona. Zaraz dzieci spać kładę i sama coś pooglądamostatnio pottera wszystkie części codziennie oglądamy
a że ja zasypiam szybko to jedną część nawwet 3 wieczory oglądamy hehe
Galanea, NataliaK lubią tę wiadomość
-
MonikaS wrote:wow, jaka cisza w eterze
ja już na dziś wykończona. Zaraz dzieci spać kładę i sama coś pooglądamostatnio pottera wszystkie części codziennie oglądamy
a że ja zasypiam szybko to jedną część nawwet 3 wieczory oglądamy hehe
Jakbym czytała o sobieMonikaS lubi tę wiadomość