MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Oliwia spi rano ok 8.30-9, ok 11-11'30, i po poludniu przewaznie dwa razy a na noc zasypia po 20, a jak po poludniu jest jedna drzemka to odpada juz po 19. tyle ze Oliwia sypia po 30-45 minut, o 2 godzinach wogole nie ma mowy, jak raz spala 1,5 godz to potem nie zasnela az do wieczora. Z takimi drzemkami nie mam mozliwosci zeby zrobic cos konkretnego albo wyjsc na spacer bo sie zwyczajnie nie da
Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
i tak masz ok Karolina ;--)) , moja po 10min max 20 potrafi spac za dnia pare x, za to od 23 do 7.30
ja tam zabieram na spacer nawet jak przysnie, budzi sie na spacerkuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 11:55
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
Maja w dzien spi od 11 albo 30 minut, albo ze 3 godziny i pozniej albo od 13 albo 16 okolo godzinki i jeszcze kolo 18 sie zdarza, a pozniej od 21 do 6 zje i jeszcze ze dwie godzinki do jakiejs 8:30.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 12:40
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
NO ja smaruje ta mascia mediderm bo Marcel mial mocno czerwone cale policzki i brodę ale żeby Chrostek to tak nie specjalnie, miała śpi różnie na noc zasypu średnio o 19 i ma w nocy dwie pobudki na jedzenie mniej więcej o 2 i zaś o 5-6. Od tej godziny nie śpi juz. Następnie ma jeszcze dwie drzemki po pół do godziny czasy do południa i od godz 11,12 śpi taka dłuższą drzemkę to śpi od 2 do 3 godzin i później to juz wcale albo jeszcze pol godziny
Limerikowo lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Weronika, pytałaś kiedyś o thermomix? Albo ktoś inny, ktoś na pewno pytał.W restauracji Bakłażan na Conrada w sobotę o 17.30 będzie pokaz najnowszego thermomixa, bułeczki, zupa, danie na parze i sorbet, tylko trzeba się zapisać telefonicznie (606 100 163).Właśnie jadłam tam obiad i ogarnęłam temat.Mnie to mało interesuje, ale może ktoś skorzysta.
-
nick nieaktualnyLimerykowo to nie zadna wysypka uczuleniowa badz bakteryjna. To po prostu od sliny. Lekarz przepisał mi cholernie droga maść za 250 zł, z la roche, ale niestety nie mam az tyle pieniedzy zeby go wykupic,ratuje sie póki co tanszymi sposobami.
Co do spania ja musze sie polozyc max 22, a najlepeije po 20,wtedy jestem super wyspana.Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina tak jak kiedys pisałam wózekgryzie Franka w dupke,ale wychodze na spacery. Franek na reku,druga prowadze wozek. Jak zasypia to przekłaam do wozka. Wszystko sie da,tylko trzeba sie spiac i zorganizowac
weronikabp, Limerikowo, Galanea, Agusia2312, Niesforna lubią tę wiadomość
-
Natalia od sliny rozumiem, no u nas nie od sliny bo za wysoko by skronie obslinic choc wszystko mozliwe u dziecka ;--))))))))))))))))
a co to za masc za 250zl? czy lekarz u jakiejs firmy dermatologicznej siedzi, chyba najwyrazniej..lub "oczadzial" chyba
tez bym nie kupila za tyle, gruuuba przesada, totalny zong widze cenowy -
nick nieaktualnyMy dzis po neurologu w wawie, mała sie bardzo dobrze rozwija aż za szybko twierdzi Pani Dr z Centrum Zdrowia Dziecka, zadnych rehabilitacji nie trzeba, mamy tylko pilnować aby kłaść ja raz w jednym raz w drugim kierunku, to ważne dla symetrycznego rozwoju. Pola dała dzis popis histerii 1 raz,jak wiecie ma problem zeby jesc poza domem, wiec była głodna, ale wzielam ja na spacer nakarmilam i pojechalysmy dalej, zrobiłam zakupy w kaphalu, maja świetne rzeczy dla dzieci i wrócilysmy do domu,Pola tez ma wysypkę na twarzy nie mam pojęcia od czego
nie zmieniałam kosmetyków itd..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 19:59
Limerikowo, Mucha, NataliaK, Galanea, Agusia2312, Edyta84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarola ja ostatno chodze po 3-4 h w domu idzie dostac kota,nakarmie go po drodze jak zgłodnieje i dalej rece i wózek na zmiane. Nawet całkiem mi to wychodzi,ostatnio nawet byłam 2 razy w kawiarni i Franek na kolanach nieźle sobie siedział
Weronika dobrze że wszystko ok,.kiedy szczepicie?
Limerykowo wiesz, niektórzy lekarze nie patrzą na cenę,ważne żeby działało,ale niestety nie każdego na to stac, a jak wszyscy wiemy firma la roche nie nalezy do najtańszychweronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj Piotruś cały dzien prawie przespał
może z godzinkę tylko sobie na macie się pobawił i na brzuszku poleżał a teraz znowu śpi
taki senny dzień jakiś
czekam na m bo chciałabym ze wszystkimi wwybrać się do sklepu, do apteki muszę syrop na kaszel kupić.
może do teściów się przejedziemy
Weronika może jeszcze być, że wysypka od wiatruNataliaK, Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość