X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, jaki fajny system, gdzie tak mają?

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam podobne wyniki do Was, wiec raczej zadnej tragedii nie ma.hematokryt tez mi spadl, ale jeszcze na dolnej granicy normy trzyma sie, leukocuty tez spadly a neutrocyty min podwyzszone. Konsultowalam te wyniki z ginem teraz i powiedzial ze sa ok. wyszly tez leukocyty w moczu w ilosci 30 i tez dobrze wg gina.Jakby bylo 500 to bylyby podstway do infekcji
    f2w39n73qolnajph.png

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Welonisia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis robię makowca :D w zasadzie nie na swięta tylko na próbe bo robie to pierwszy raz no ale zobaczymy, jak mi wyjdzie to zrobie jeszcze raz na świeta bo ten z pewnścia nie dotrwa! :)

W tym roku nie jedziemy do rodziców na swieta, wigilia jest u nas :)

p19uskjohisr6juh.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jutro będę piekła makowca :-) Mój mąż lubi i tylko dla niego go robię :-)

Welonisia lubi tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • Welonisia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robie 3 makowce ale mam łasucha w domu więc jutro pewnie to wszystko zniknie :D

p19uskjohisr6juh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kiedy macie zamiar szykować wyprawkę dla maleństwa swojego? Planujecie w którymś tygodniu np. 20 czy czekacie do 3 trymestru?

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Welonisia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze o tym nie myslałam ale mysle ze dopiero pod koniec czyli w 3 trymestrze. Podejrzewam ze za duzo nie bede musiała kupowac bo sasiadka jak sie dowiedziała ze bedzie dziewczynka to juz zaczela pakowac ubranka po swojej malej, bedzie tego sporo :D

Ja niby nie jestem przesadna ale łóżeczko czy wózek chyba kupimy tuz przed porodem :)

p19uskjohisr6juh.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja planuje w kwietniu wypraweczke przyszykowac. Ale jak znajdę jakas promocje to nie omieszkam, często widuje na allegro super okazje. Łóżeczko drewniane będziemy mieli używane, a kupimy turystyczne sobie takie z moskitiera, żeby przed domkiem bobas spal , w końcu lato go przywita. A czy do teściów pojechać to będzie z czym. Fajna sprawa.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    Ooo, jaki fajny system, gdzie tak mają?
    Lux Med

Naprawdę rewelacja. Od razu wiem czy mam się niepokoić czy wszystko jest w porządku :-)

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wyprawki to myślę że gdzieś w kwietniu. Jak dzidzia nie zechce zrobić jakiejś wcześniejszej niespodzianki...

Tak ma teraz moja koleżanka - termin na 1 marca, a się okazało ze dzidzi spieszy się na świat i może urodzić w każdej chwili, bo już się skierował główka w dół i brzuch obniżył się. Więc teraz stara się jak najszybciej zebrać wyprawkę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2013, 01:37

Limerikowo, Anielka27 lubią tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna wrote:
    Lux Med

Naprawdę rewelacja. Od razu wiem czy mam się niepokoić czy wszystko jest w porządku :-)
    ja też korzystam z ich usług i baardzo jestem zadowolona. Ponadto wyniki są tego samego dnia juz dostępne.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Panie w ten piękny poranek :)

Dobrze dzień się zaczyna, Ovu wydłużyło mi abonament do konca ciąży za Fred :)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisak a to nie jest za free? nagle zaczną kazac płacić?

• AISAK Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy. Trzeba było zdjęcie usg wrzucić do galerii zdj usg i miało być losowanko.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to gratuluję - wygrałaś !

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zakupię tylko potrzebne rzeczy do szpitala jak będzie bliżej porodu. Pozostałe dopiero jak się Marcelinka urodzi. Łóżeczko wybrane mam już teraz, także mąż tylko podjedzie do sklepu kupi i zamontuje :) Wózek dostaniemy prawdopodobnie od znajomych. Resztę drobiazgów kupimy po narodzinach :)

• Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CO do przygotowań wczoraj zrobiłam pierogi:) A jutro za pieczenie placków sie trzeba wziąść, makowiec i inne smakołyki:) Pierniki juz dawno piekłam :)

co do wyprawki to jeszcze o tym nie mysle, jak dla mnie za wczesnie;)

Wczoraj powiedzieliśmy teścia o ciąży , widać że sie ucieszyli.
    16udpc0zrbfn2t64.png

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, a macie jakiś dobry przepis na makowca? Ja będę robić jutro...

A dziś jadę na ognisko :) Będę wcinać kiełbaskI :D

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • evas Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyprawkę powoli już szykuję. Stawiamy przede wszystkim na rzeczy używane.
    Prowadzę własną działalność i są to 2 komisy dziecięce. Mam więc okazję tanio nabyć atrakcyjne rzeczy. Mam już odłożone łóżeczko, przewijak i karuzelkę. No i ubranka też kompletuję. Właściwie dla dziewczynki to mam wyprawkę od dawna, ale coś czuje, że będzie chłopiec, więc trzeba będzie wymienić różowe na niebieskie.

9bsp388.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Witam Panie w ten piękny poranek :)

Dobrze dzień się zaczyna, Ovu wydłużyło mi abonament do konca ciąży za Fred :)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Zdjęcie mojej dzidzi też zostało wylosowane :) no i fajnie. Gratuluję AISAK :)

AISAK lubi tę wiadomość

ggfxf7q.png
‹‹ 156 157 158 159 160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ