MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam podobne wyniki do Was, wiec raczej zadnej tragedii nie ma.hematokryt tez mi spadl, ale jeszcze na dolnej granicy normy trzyma sie, leukocuty tez spadly a neutrocyty min podwyzszone. Konsultowalam te wyniki z ginem teraz i powiedzial ze sa ok. wyszly tez leukocyty w moczu w ilosci 30 i tez dobrze wg gina.Jakby bylo 500 to bylyby podstway do infekcji
-
A ja dzis robię makowca
w zasadzie nie na swięta tylko na próbe bo robie to pierwszy raz no ale zobaczymy, jak mi wyjdzie to zrobie jeszcze raz na świeta bo ten z pewnścia nie dotrwa!
W tym roku nie jedziemy do rodziców na swieta, wigilia jest u nas
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze o tym nie myslałam ale mysle ze dopiero pod koniec czyli w 3 trymestrze. Podejrzewam ze za duzo nie bede musiała kupowac bo sasiadka jak sie dowiedziała ze bedzie dziewczynka to juz zaczela pakowac ubranka po swojej malej, bedzie tego sporo
Ja niby nie jestem przesadna ale łóżeczko czy wózek chyba kupimy tuz przed porodemLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Ja planuje w kwietniu wypraweczke przyszykowac. Ale jak znajdę jakas promocje to nie omieszkam, często widuje na allegro super okazje. Łóżeczko drewniane będziemy mieli używane, a kupimy turystyczne sobie takie z moskitiera, żeby przed domkiem bobas spal , w końcu lato go przywita. A czy do teściów pojechać to będzie z czym. Fajna sprawa.
-
Co do wyprawki to myślę że gdzieś w kwietniu. Jak dzidzia nie zechce zrobić jakiejś wcześniejszej niespodzianki...
Tak ma teraz moja koleżanka - termin na 1 marca, a się okazało ze dzidzi spieszy się na świat i może urodzić w każdej chwili, bo już się skierował główka w dół i brzuch obniżył się. Więc teraz stara się jak najszybciej zebrać wyprawkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2013, 01:37
Limerikowo, Anielka27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zakupię tylko potrzebne rzeczy do szpitala jak będzie bliżej porodu. Pozostałe dopiero jak się Marcelinka urodzi. Łóżeczko wybrane mam już teraz, także mąż tylko podjedzie do sklepu kupi i zamontuje
Wózek dostaniemy prawdopodobnie od znajomych. Resztę drobiazgów kupimy po narodzinach
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
CO do przygotowań wczoraj zrobiłam pierogi:) A jutro za pieczenie placków sie trzeba wziąść, makowiec i inne smakołyki:) Pierniki juz dawno piekłam
co do wyprawki to jeszcze o tym nie mysle, jak dla mnie za wczesnie;)
Wczoraj powiedzieliśmy teścia o ciąży , widać że sie ucieszyli.
Limerikowo lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Ja wyprawkę powoli już szykuję. Stawiamy przede wszystkim na rzeczy używane.
Prowadzę własną działalność i są to 2 komisy dziecięce. Mam więc okazję tanio nabyć atrakcyjne rzeczy. Mam już odłożone łóżeczko, przewijak i karuzelkę. No i ubranka też kompletuję. Właściwie dla dziewczynki to mam wyprawkę od dawna, ale coś czuje, że będzie chłopiec, więc trzeba będzie wymienić różowe na niebieskie.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
AISAK wrote:Witam Panie w ten piękny poranek
Dobrze dzień się zaczyna, Ovu wydłużyło mi abonament do konca ciąży za Fred
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Zdjęcie mojej dzidzi też zostało wylosowaneno i fajnie. Gratuluję AISAK
AISAK lubi tę wiadomość