MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi moja kuzynka przygotowała wczoraj całą torbę wyprawkową po jej synku, który urodził się we wrześniu
. Więc jeżeli chodzi o ciuszki dla małego to wszystko będę miała, fajnie, przynajmniej na to nie trzeba będzie wydawać.
Anielka27, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Topa, przepis brzmi smakowicie, na nowym mieszkaniu wypróbuję, jak już ogarniemy wykończenie
.
A mi jeden z moich zwierzaków dostarczył wrażeń na święta... Niemalże wydłubał sobie, paskud jeden, oko. Zakraplałam mu kropelki od czwartku, bo mu łzawiło, biorę go wczoraj, patrzę i aż krzyknęłam, miał dziurkę w gałce. Musiał się tak drapać, że w pewnym momencie stracił wyczucie i zrobił sobie krzywdę.
Dziś wycieczka do weterynarza i dwutygodniowa kuracja, na którą składa się wkraplanie mu do oka trzech różnych specyfików w odstępach 15 minutowych trzy razy dziennie, czyli w sumie dziewięć razy. Całe szczęście, że jestem na zwolnieniu, inaczej chyba od razu zdecydowałabym się na amputację, a tak to może jakoś odratujemy oko. Jeżeli mnie nie znienawidzi po tym całym gmeraniu, to będzie moim bohaterem. -
U nas mnóstwo sprzątania, pieczenia i przeboje z choinką. Nikomu nie życzę takich zawirowań. Nawet nie miałam czasu żeby otworzyć laptopa. Dlatego już teraz życzę wam udanych, szczęśliwych, pełnych ciepła wesołych Świąt!
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzerwcowe Mamusie!!!!
Z okazji jutrzejszych Świąt, życzę Wam wszystkim spokojnych i zarazem wesołych Świąt wśród najbliższych osób, oraz szczęśliwego Nowego 2014 roku, aby Wasze ciąże przebiegały spokojnie beż żadnych przykrych niespodzianek a Wasze maleństwa rosły silne i zdrowiutkie !!!!
weronikabp, azi, ivv, AISAK, MonikaS, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Święta szybko się zbliżają,
w święta ludzie się kochają.
Przy dzieleniu się opłatkiem,
płyną z oczu łzy ukradkiem.
Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego,
dając w policzek całusa wielkiego.
Wesołe święta, oby takie były
i oby wszystkie życzenia Wam się spełniły.
Szczęśliwych Świąt mamusie:)Tusia84, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Radości, miłości i dużo rodzinnego ciepła życzę Wam na nadchodzący magiczny czas swiat, niech uśmiech gości na Waszych twarzach i nie zapominajcie o waszych prezencikach w brzuszku by czule pogłaskać i opowiedziac o magii swiat
Buziaki.Tusia84, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego dziewczyny! Życzę przzede wszystkim zdrowej i spokojnej ciąży, lekkiego porodu i ślicznych, kochanych Skarbów;) Żebyśmy wszystkie w przyszłym roku odgradzały choinkę płotkami, coby nasze małe raczkujące dzieciaki nie ściągały bombek!
Tusia84, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość