MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane Moje na ten swiateczny czas skladam Wam i Waszym rodzinom najserdeczniejsze zyczenia zdrowia i spelnienia marzen. Aby te wyjatkowe dni spedzone byly w gronie rodzinnym. A na Nowy Rok samych sukcesow i dobrych wiadomosci. Abysmy juz niedlugo na swiecie powiataly nasze skarby ukochane. Buziaczki
Tusia84, czekajajaca, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Zawsze, ilekroć uśmiechasz się do swojego brata
i wyciągasz do niego ręce,
jest Boże Narodzenie.
Zawsze, kiedy milkniesz, aby wysłuchać,
jest Boże Narodzenie.
Zawsze, kiedy rezygnujesz z zasad,
które jak żelazna obręcz uciskają ludzi
w ich samotności,
jest Boże Narodzenie.
Zawsze, kiedy rozpoznajesz w pokorze,
jak bardzo znikome są twoje możliwości
i jak wielka jest twoja słabość,
jest Boże Narodzenie.
Zawsze, ilekroć pozwolisz by Bóg
pokochał innych przez ciebie,
Zawsze wtedy,
jest Boże Narodzenie.
Życzę Wam i sobie aby Boże Narodzenie było w naszych codziennych uczynkach każdego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2013, 10:44
Marcysia86, Welonisia, czekajajaca, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt!
A przede wszystkim tego, abyśmy wszystkie szczęśliwie doczekały do czerwca i przyszłe Święta spędziły już z naszymi małymi pociechami!Marcysia86, Tusia84, Agusia2312, Welonisia, czekajajaca, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak tam Świętowanie przebiega ??? najedzone wypoczęte??
Ja już czuję się lepiej przeziębienie i ten paskudny kaszel który mnie tak męczył powoli mijają.. jeszcze trochę kaszlę ale czuję już poprawę..
U nas Święta rodzinnie jak zawsze jutro jedziemy na trochę do rodziców męża.. i powiemy im o ciąży bo jeszcze nie wiedzą tzn nie będziemy musieli mówić sami zobaczą hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie dalej bez ruchów... Czuję jakieś takie smyranie,ale to nic jednoznacznego.Nie jestem w stanie stwierdzić,czy to są ruchy,chyba dopiero jak będą silniejsze.A święta mi upływają w bardzo super atmosferze,jest rodzinnie,na luzie i bez spiny
.Za to dużo śmiechu.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
U mnie piąty miesiąc ruszy od jutra
.Ach,jednak leci ten czas.Limerikowo serio to mój malec?czułam te smyrania szczególnie wczoraj,gdy jechaliśmy samochodem dwie godziny i bujało.Jak leżę spokojnie w domu to cisza.Oby z dnia na dzień te odczucia zyskiwały na sile i częstotliwości
.
Limerikowo lubi tę wiadomość