MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
tak a propos cmokania to mi się przypomniało, że mój Michaś tak cmokał i tak to sobie upodobał, że baaaaaaardzo długo tak miał
a zaczęło się - uwaga - na chrzcie w kościele podczas mszy. Tak całą mszę przecmokał hehehe mieliśmy ubaw po pachy
Agusia2312, weronikabp, Mucha, Galanea, eta, Limerikowo, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Nalka – dzięki za pamięć. Byłam dzisiaj z Olkiem u lekarza i ma stan zapalny. Dostaliśmy maść do zrobienia i od poniedziałku będziemy ją stosować. Jeśli po tygodniu nie będzie lepiej to mam przyjść i lekarz przepisze mi coś mocniejszego.
Olinek też tak atakuje zabawki
Galanea – Zosieńka jest cudna. To cmokanie ekstra a najbardziej podobało mi się pod koniec to westchnienie jakby chciała powiedzieć „mamo już wystarczy” ale ona jest słodziuchna
Evas – Bartuś jest uroczy
Karolina – fajna z Ciebie babka
Natalia – fajnie, że Franio się lepiej czuje
Weronika – to samo tyczy się Poli. Oby tak dalej. A z przepisu na pewno kiedyś skorzystam
Muszko – zazdroszczę Ci przespanych nocy
Olek budzi się niekiedy o 1, 4 i 6 a niekiedy śpi do 4 i potem do 7. Dzisiaj obudził się przed 7. Wzięłam go do łóżka. Strasznie marudził więc położyłam go sobie na brzuchu. Buzię wtulił w pierś i tak razem zasnęliśmy. Po jakimś czasie było nam niewygodni i położyłam go koło siebie na boczku, tak że dalej przytulał się do piersi i tak spaliśmy do 10tej Jak się obudziliśmy to Oluś od razu obdarował mnie uśmiechami. To było takie słodkie.
Mój mąż jedzie w poniedziałek na delegację na tydzień. Ogólnie nie robi to na mnie wrażenia, bo i tak wraca codziennie o 19, 20. Problem jest tylko z wychodzeniem z psem.
Tak poza tym to jestem strasznie zmęczona.
Co do nosidełka to ja kupiłam womar rainbow. Szału nie ma, dupy nie urywa. Ogólnie jest znośne. Nie podoba mi się tylko to, że Olek ma możliwość odgięcia główki do tyłu. No ale na krótkie wyjścia jest ok. Będzie lepiej jak już będzie mógł siedzieć przodem do świata
Kupiłam je bo Olek chusty już nie lubi. A nie chce mi się wózek znosić jak chcę iść na dół do warzywniaka. Od dzisiaj nawet fotelik zostawiłam w aucie, bo targać Olka w foteliku to dla mnie zbyt ciężkie. A tak w nosidełku jest mi lżej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 18:40
evas, Nalka, weronikabp, Agusia2312, Mucha, Galanea, eta, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Evas super chłopak z Bartusia
Karolina niezla laska z Ciebie, napewno maz dumny że ma taka sexy zone:) ja pierwsze szpilki od ciąży miałam założone na chrzcinach Marcela i wiadomo po takim długim czasie nie noszenia stopy bolały
Natalia jak wyniki masz juz dzisiejsze? Chyba ze gdzie przegapiłam ale te co opisywalas to były chyba te stare?
Galanea super Zosia, Marcel teraz często puszcza banki ustami , tego się ostatnio nauczył i robi tzw "bzi bzi.."śmiesznie to wyglada
evas, weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Cholerka, oby nic złego się nie działo. Już współczuję Natalii, ciągle coś. Oby te problemy szybko się skończyły i Franio był już zdrów jak ryba. Natalka, kciuki za Ciebie i głowa do góry. Jesteś dzielną Mamusią i widać, jak walczysz o zdrowie synka!
Dzięki za miłe komentarze odnośnie ZosiAlexast, Zosia już faktycznie miała chyba dość, bo ona jak widzi kamerę, to nawet uśmiechnąć się nie chce
Nalka - ja mam ładny głos? Nie cierpię swojego głosu, jest taki niskiAle dzięki
A Anna jest genialna jak zawsze. Uderza w zabawki jak zawodowy bokser. Nawet takie dźwięki wydaje!
Nie wiem czemu Wam wykryło wirusa. Może kliknęłyście reklamę i co innego Wam ściągnęło. Poszłam za przykładem Nalki i dodałam film na Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=qp0EqMmUygA&feature=youtu.beWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:54
evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Natalia - zdrówka dla Frania! kurcze.. co to mu się przyplątało? skąd te wyniki kiepskie, przecież Franio taki wesoły chłopak, niech to się szybko wyjaśnia.
evas - uroczy Twój Bartuś, taki zalotny uśmiech
Anna to prawdziwa bokserka! lepiej jej nie wchodzić w drogę!! hehehhe można się ośmiać
Agusia - jeszcze nie zdążyłam Ci napisać, że bardzo się cieszę że Marcelowi ściągneli szelki!na prawdę super wiadomość!
alexast - mam nadzieję że maść szybko zadziała!
Ignacy śpi, ja zajadam samotnośćhehhe mój mąż sprzata mieszkanie babci po remoncie więc wroci pewnie o 23. więc siedze sama!
Galanea, weronikabp, evas, Agusia2312, alexast lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea obejrzalam! Ale mi sie buzia śmiała
genialnie Zosia cmoka, a do tego westchnela słodko, znam te westchniecia
))
Eta - potwierdzam Bartus jest zalotny, widziałam na własne oczy
Alexast dawaj znac jak sytuacja, czy jest poprawa.
Eta a co jesz dobrego? Tez bym cos dobrego zjadła, moze jutro jakieś sushi zaliczymy
Ps.napisalam smsa Natalii ze ja wspieramy z całych serduch! Ze na pewno bedzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 21:12
eta, evas, Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
ja zjadłam resztkę zupy dyniowej z obiadu, żeby już gar do zmywarki wsadzić
i obżeram się śliwkami i gruszkami
sushi za mną też od jakiegoś czasu chodzi, bo jak chodzę na spacer to mijam restaurację z sushi i przez okno widać co ludzie mają na talerzach xD i dziś taka para z chłopcem koło 8 lat miała wypas zestaw sushi, różne pyszne wyśmienite! prawie mi ślinka pociekła jak Ignasiowidobrze że szyby nie polizałam
hehehe
evas, Mucha, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Kurczę Natalia trzymaj się! Na pewno z Franiem wszystko będzie dobrze!
Nalka - nie wiem, może i to anemia... W poniedziałek idę zrobić badania z krwi, to się okaże.
Weronika dzięki za pamięć
Martynika mam to samo... Jaś od kilku dni budzi się co 1,5 - 2 godziny, marudny jak nie wiem, płacze bez powodu i wszystko co tylko ma w zasięgu rąk ląduje do buzi - każda zabawka, swoje ręce, moje ręce, ramię.
I też mi się wydaje, że to skok rozwojowy albo ząbki; albo i jedno i drugie
U Jasia morfologia i mocz w normie, czekam jeszcze na wyniki posiewu kupki.
eta, evas, Mucha, Galanea, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Nalka wrote:O kurcze.. nie spodziewałam się takich wieści.. Franek walcz! Natalia trzymaj się!
Galanea nie słyszałaś mojego. Mogłabym śpiewać w męskim chórze.
Jak już się tak licytujemy, to ja śpiewałam w chórze partie tenorowe.
Anna i Zosia boskie, a za Franka z całych sił trzymam kciuki! I za Olinkowego siusiaka.
alexast, Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Galanea mój Michaś inaczej cmokał bo tak zasysał całą górną wargę do środka i puszczał. Ciężko opisać. Uwielbiałam jak tak robił
Natalia Twój synuś jest dzielny chłopak i poradzisobie z chwilową niedyspozycją
Ja też trzymam kciuki za Olinkowego siusiaka hihialexast, Galanea, eta, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość