MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Olek też wygina głowę do tyłu jak próbuje się przekręcić. Fizjoterapeutka powiedziała, że to jest nieprawidłowe zachowanie i ćwiczymy teraz mięśnie brzucha i szyi Babka go dzisiaj tak wymęczyła, że Olinek zasnął przy ćwiczeniach na piłce. Skończyła o 17tej a mały śpi do teraz
Mieliśmy dzisiaj ciężki dzień. Najgorsze jest to, że łapie mnie choroba. Mam całe gardło zawalone i lekki katar. Masakra. Oby mały się nie zaraził.
Dziewczyny znacie jakieś domowe sposoby na szybką kurację. Jutro polecę po rutinoscorbin może coś pomoże.Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAisak ja nie mam wyjścia , zabrałam się za to przed ciążą i muszę dokończyć bo byłoby szkoda, natomiast przyznam że mój mózg wybrał sie chyba na wakacje ;/
ma nadzieje że przestawienie Franka poskutuje chociaż kiedyś jak połozył sie o 22 to i tak wstał o 6, ale wtedy wiecej spał w dzien.
Kurcze ale fajnie macie z tym spotkaniem, ja mam głęboką nadzieję że w koncu WARSZAWSKIE MAMUSIE!!!!! Się dogadaja i się spotkaja , ja bym chętnie poznała na zywo, to zupełnie co innego
madamama myslałam o Tobie dziś, mam nadzieję że lepiej z Tobą, pamiętaj że wbijam na Bemowo jak tylko dojdziecie do siebieGalanea, Mucha, Paula222, evas, madamama, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszka ja jestem w zasadzie dyspozycyjna prawie zawsze,raz w tygodniu mam rehabilitacje i w dzien kiedy ta rehabilitacja przypada to Franek jest zawsze bardziej rozdrazniony i ten dzien odpada. W przyszly wtorek mam hematologa ale dopiero o 17:45 wiec spoko,reszta wolna. A Franciszko zdrowy,ostatnie wyniki badan wskazuja ze problemow pozbylismy sie calkowicie =)i jestem chetna! W koncu!
No zbieramy dupcie mamuski,raz dwa,poki jeszcze ladna jesien bo za chwile plucha i znow nie bedzie jak!!!
Monia kiedys bywalam w Bialymstoku czesto a slislej w Realu,robilam tam kontrole :> zawsze wiecznie na parkingu pelno ukraincow probujacych wcisnac super swietne perfumyPaula222 lubi tę wiadomość
-
Uff, z ciaza to raczej falszywy alarm, zrobilam dzis kolejny test i wyszedl negatywny. wyglada na to ze poprostu tak sie rozregulowalam. ale po takim stresie nigdy wiecej sobie nie pozwole na zadne szalenstwa
balonik, NataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Hehe, dzięki Balonik. Ja muszę powiedzieć, że Adaś i Franek to świetne, wesołe chłopaki i bardzo się cieszę, że Zosia będzie miała takich kolegów
A ich Mamusie to super, sympatyczne dziewczyny
Oczywiście również jestem chętna na następne spotkania.balonik, Paula222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonikaS coś przesyłałaś i ja też chcę. W ogóle to musimy się pozapraszać do przyjaciółek wszystkie!
Dziewczyny ja czytam, tylko teraz mam sajgon bo doszły studia i w tym tygodniu kilka razy koncze po 19:00 i jeszcze pociąg 3 goziny był dzisiaj = jestem zdechła. A no i wstaje o 5:00 bo mam pociag na 6:46 odwieźć Annę do babci a ta jeszcze puche rozedrze (Anna, nie babcia)... wiecie jak to jest.
Gratuluję spotkania i ponownie proponuję przeprowadzkę albo chociaż wpadnięcie na Pomorze.
NataliaK dzięki. Anna rzeczywiście ma się świetnie. Bosz to dziecko jest olewackie tak ja ja kiedyś.
A propo Anny, to mniej więcej tak właśnie wygląda gdy ma zamiar za chwilę poważnie sie obudzić i dać nam o tym znać:
http://www.funiaste.net/5114,98471,obrazek.html
Na marginesie.. Wasi mężczyźni też czasami zachowują się strasznie niepoważnie? Mój mąż wpuścił Nalę na kanapę. Ona z wdzięczności (rzadko otrzymuje od męża ciepłe uczucia) pierdnęła. Co zrobił mój mąż? Wstał i pierdnął głośniej od Nali po czym przeniósł się na fotel dumny z siebie, że dopiekł psu. No nie wierzę..
Dziewczyny wymienione i niewymienione przez Martynikę: napiszcie coś!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 21:09
evas, Galanea, madamama, NataliaK, eta, Niesforna lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewuszki kochane!
Dziękuję, dziękuję, dziękuję za kciuki! Zdjęli mi szwy Co prawda oszczędzać się mam, ale w pasie na brzuchu mogę podnosić małego. Niania przychodzi jeszcze tydzień na sześć godzin dziennie, a potem już tylko na cztery. Dzisiaj wreszcie tuliłam synka jak trzeba. Tak więc modły i zaklęcia Czerwcówek działają!
Natalia ja o Tobie też Zwłaszcza, jak zobaczyłam zdjęcie Frania, jak zajada jarzynki. Daj mi jeszcze tydzień i chłopaki pohasają sobie, a my wreszcie poplotkujemy na żywo
Rozszerzanie diety zaczęłam od jabłka. Dzisiaj trzeci dzień a Ignaś się wręcz rzuca na łyżeczkę. Uwielbiam go karmić w taki sposób. Natalia i inne dziewczyny rozszerzające - opowiedzcie proszę, jak to robicie? Tydzień z jednym produktem, przerwa i kolejny? Bo w takim tempie do obiadków dojdziemy jak skończy roczek. Trochę zgłupiałam.
Uch, taka jestem szczęśliwa, że Wam wszystkim przesyłam regularne, taneczne niemal uściski.
evas, Mucha, Galanea, NataliaK, eta, Limerikowo, Agusia2312, Nalka lubią tę wiadomość
-
"Na marginesie.. Wasi mężczyźni też czasami zachowują się strasznie niepoważnie? Mój mąż wpuścił Nalę na kanapę. Ona z wdzięczności (rzadko otrzymuje od męża ciepłe uczucia) pierdnęła. Co zrobił mój mąż? Wstał i pierdnął głośniej od Nali po czym przeniósł się na fotel dumny z siebie, że dopiekł psu. No nie wierzę..
Dziewczyny wymienione i niewymienione przez Martynikę: napiszcie coś!!! "
Popłakałam się jak to przeczytałam:) jakbym to zobaczyła to umarłabym ze śmiechu :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 21:13
NataliaK, MonikaS, Nalka lubią tę wiadomość