X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja różne używam, tego eco też ale to do prania takiego co tylko odświeżyć trzeba :) nie próbowałam na nim nic brudnego akiego mocno prać :) jakoś nie mam przekonania :)

kurcze, wczoraj jak ja woziłam tatę to Piotrusiem zajęła się moja mama i teraz są skutki - płacze bez powodu - zapewne chce żeby go na rękach nosić. Chce spać a nie może...

zasnął - ale dużo mu to czasu i płaczu zajęło :) tak to jest jak babcia rozpieści ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:10

Limerikowo lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • OvuFriend

Wysłany: 9 października 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ dzisiaj cisza :)

NataliaK lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doradca Lovela nie śpi :D.

MonikaS, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio w rossmanie widzialam odplamiacz bodajze lovela

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Gemini chyba też jest spory wybór. A, właśnie, drogi Doradco Lovela, ja bym sobie życzyła, żeby na Gemini były proszki Lovela! a nie ma, o :).

Pożegnałam ból gardłaaaa, jejeje :). Jeszcze niech Arturowi przejdzie ten paskudny katar (choć czasem mam wrażenie, że Artur nic sobie z niego nie robi), do tego dobre wyniki kupy w poniedziałek i będzie gites.

Myślę cały czas nad miejscem, gdzie mogłybyśmy się spotkać. Znaczy się o restauracji/kawiarni. Problemem są wózki, więc musi mieć sporo przestrzeni.

Prawdę mówiąc do głowy przychodzi mi wyłącznie Rewers w BUWie na Dobrej. Przy BUWie mamy parczek, a na dachu ogrody (tylko windą byśmy chyba musiały pojedynczo wjeżdżać :D).

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, Ty jesteś jeśli dobrze kojarzę, obcykana w sprawach kadrowych, a orientujesz się w urlopie wychowawczym? Jak coś, to mogłybyśmy porozmawiać na prv? Z góry dzięki!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Bea_tina Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, Ty jesteś jeśli dobrze kojarzę, obcykana w sprawach kadrowych, a orientujesz się w urlopie wychowawczym? Jak coś, to mogłybyśmy porozmawiać na prv? Z góry dzięki!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • MonikaS Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ozzy osbourne dreamer niezawodny - Michała usypiał i uspokajał, Piotrusia również :D

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, muszę spróbować... ja Arturowi puszczałam Dreamer Osbourne'a w ciąży, a teraz jakoś zapomniałam o tej piosence.

• DoradcaLovela Znajoma

Wysłany: 9 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika,

dziękujemy za Twoją sugestię :)

Pozdrawiam,
    Doradca Lovela

Martynika lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakaś ja dzisiaj rozdrażniona i zmęczona. Nawet na spacer nie wyszliśmy bo Piotruś trochę dał popalić i teraz przed każdym spaniem mega płacz. Teraz też śpi, ale dzisiaj jakoś tak krótkie drzemki ma. Nawet mleka coś nie dopił.
    m dziś wraca, a miał jutro, ale co z tego - będzie wieczorem a jutro ze świtem znowu jedzie do roboty, a że robota poza miastem to do wieczora...

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • madamama Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gracias, doradco.

sjr9qqa.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czego Ovufriendek się wtrąca? Nie wiem co tam takiego było strasznego, że wziął i edytował!

Artur jest boski. Jaki poważny wyraz twarzy! Muzykalny chłopak ale bedzie podrywał dziewczyny hohoho! matka nie ogarniesz się jak go beda nawiedzać!

Paula Twój Franio cudowny. A przy focie w wózku wymiękłam!

Martynika nie myłam się, bo mi się nie chciało. Nawet przeszło mi przez myśl żeby nie umyć zębów ale chyba bym padła rano. :D Zęby trzeba myć namiętnie. :D

My mamy dzisiaj święto: Anna kończy 4 miesiące!!! Zaraz się zryczę na maksa. Od wczoraj jej nie widziałam. Zgadnijcie przy kim Anna nie stroi fochów i je? Nie, nie przy babci. Przy PRAbabci. Ładuje w nią 100ml i się nie ogląda. Nie wiem jak ona to robi..

Aaaa i chciałam się pochwalić: mąż dostał pochwałę w pracy. Wysyłał jakieś dokumenty i projekty, które ministerstwo zatwierdziło. A u mnie rysuje się możliwość wtargnięcia do liceum przy wsparciu mojego Uniwersytetu żeby uczyć filozofii i w moim przypadku etyki <3.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 17:25

Martynika, NataliaK, madamama, Limerikowo, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka jestem zmeczona ;-((
    Rano rehabilitacja,pozniej robilam kilometry w parku,nastepnie wizyta u cioci,pozniej poczta,dopiero weszlam do domu od godziny 8 ;-) ja padam a Franek co?nie bardzl :D jeszcze maz ma dzis pozegnanie w pracy i bedzie pewnie w nocy. Ja tez sobie musze zrobic wychodne,a co!;-)

Powiem wam ze nie mielismy 2 tyg rehabilitacji i Pani bardzo pochwalila Franka ze napiecie juz jest niewielkie. Przez to ze 90% czasu siedzi na brzuchu sam sie trenuje,doslowmie. Stwierdzila ze jego rozwoj ruchowy odpowiada 6 miesiecznemu dziecku i przy jego zapedach do raczkowania niebawem rozpocznie. Mam nadzieje ze to sie nie sprawdzi,bo wtedy to bedzie hardcore. Doslownie :D

Aha i co do spotkania to w przyszkym tygodniu wolalabym nie spotykac sie we wtorek,mam hematologa z Frankiem a rehabilitacja dopiero za 2 tygodnie ;-))

Beatina dawaj na priv,jesli bede miala chwile postaram sie pomoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 17:33

• Mucha Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropos spotkania to ja (a dokladniej Maja) w czwartek mam szczepienie o 11:20, wiec wolalabym tez nie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 18:13

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak apropo wczorajszej dyskusji...na zakonczenie.
    Nie chcialabym zeby kolejna mamuska pozegnala sie z forum jak Weronika. Wszystkie mamy swoje zycie,swoje charaktery,swoje zdania,swoje wszystko. Nie narzucajmy swojej woli/swojego zdania innym mamusiom. Kazda ma swoj rozum,swoje wlasne poczucie odpowiedzialnosci i bedzie robila tak jak chciala i zadna z nas nie ma prawa sadzic ze ktoras zrobi tak jak my chcemy...a tym bardziej tego wymagac. Jesli chcemy sobie dalej tu rozmawiac to polecam luzna atmosfere bo juz kilka razy bylo goraco az sie wchodzic tu nie chcialo.
    Tusiu,jestes bardzo religijna,szanuje to,nawet jesli mam odmienne zdanie,bardzo Cie prosze,uszanuj tez nasze zdania,nie narzucaj nawet nie chcacy swojej woli,bo znow beda sprzeczki i klotnie,tego nie chcemy. Sa fora o aborcjach,religijnosci,itd. Tam napewno nie dochodziloby do sprzeczek bo tam sa skumulowane osoby ktore chca na ten temat rozmawiac. Pisz lepiej co u Gabi ;-)

Koniec wywodu.

:D

Galanea, alexast, Niesforna, evas, genoweffa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do miejsca spotkania to raczej moim wozkiem sie nie przejmujcie bo raczej go nie wezme,niepotrzebnie bedzie miejsce zajmowal hehe ;-) juz go nawt nigdzie nie biore,chusta i wio ! Dzis sie rodzinka zreflektowala i bedzie zrzuta na nosidlo bo ja podobno taka biedna z ta chusta,plecki bola haha itd. Nie zaprzeczalam,wole dobre nosidlo :D

Limerikowo, evas lubią tę wiadomość

• AISAK Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu jedno malutkie zdjęcie dla przypomnienia jak wyglądamy:) ofcourse z pozdrowieniami:)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6653516587a8.jpg

Mucha, Martynika, NataliaK, alexast, madamama, Limerikowo, Galanea, evas, eta, genoweffa lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • am Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czy możecie poradzić co można zażyć na ból gardła przy kp (jakie tabletki do ssania). Z góry dzięki za pomoc :)

dxom6iyec1xrevh9.png a22c285df4fa527a.png
‹‹ 1641 1642 1643 1644 1645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ