MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
ja różne używam, tego eco też ale to do prania takiego co tylko odświeżyć trzeba nie próbowałam na nim nic brudnego akiego mocno prać jakoś nie mam przekonania
kurcze, wczoraj jak ja woziłam tatę to Piotrusiem zajęła się moja mama i teraz są skutki - płacze bez powodu - zapewne chce żeby go na rękach nosić. Chce spać a nie może...
zasnął - ale dużo mu to czasu i płaczu zajęło tak to jest jak babcia rozpieściWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:10
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
Na Gemini chyba też jest spory wybór. A, właśnie, drogi Doradco Lovela, ja bym sobie życzyła, żeby na Gemini były proszki Lovela! a nie ma, o .
Pożegnałam ból gardłaaaa, jejeje . Jeszcze niech Arturowi przejdzie ten paskudny katar (choć czasem mam wrażenie, że Artur nic sobie z niego nie robi), do tego dobre wyniki kupy w poniedziałek i będzie gites.
Myślę cały czas nad miejscem, gdzie mogłybyśmy się spotkać. Znaczy się o restauracji/kawiarni. Problemem są wózki, więc musi mieć sporo przestrzeni.
Prawdę mówiąc do głowy przychodzi mi wyłącznie Rewers w BUWie na Dobrej. Przy BUWie mamy parczek, a na dachu ogrody (tylko windą byśmy chyba musiały pojedynczo wjeżdżać ).Limerikowo lubi tę wiadomość
-
jakaś ja dzisiaj rozdrażniona i zmęczona. Nawet na spacer nie wyszliśmy bo Piotruś trochę dał popalić i teraz przed każdym spaniem mega płacz. Teraz też śpi, ale dzisiaj jakoś tak krótkie drzemki ma. Nawet mleka coś nie dopił.
m dziś wraca, a miał jutro, ale co z tego - będzie wieczorem a jutro ze świtem znowu jedzie do roboty, a że robota poza miastem to do wieczora... -
A czego Ovufriendek się wtrąca? Nie wiem co tam takiego było strasznego, że wziął i edytował!
Artur jest boski. Jaki poważny wyraz twarzy! Muzykalny chłopak ale bedzie podrywał dziewczyny hohoho! matka nie ogarniesz się jak go beda nawiedzać!
Paula Twój Franio cudowny. A przy focie w wózku wymiękłam!
Martynika nie myłam się, bo mi się nie chciało. Nawet przeszło mi przez myśl żeby nie umyć zębów ale chyba bym padła rano. Zęby trzeba myć namiętnie.
My mamy dzisiaj święto: Anna kończy 4 miesiące!!! Zaraz się zryczę na maksa. Od wczoraj jej nie widziałam. Zgadnijcie przy kim Anna nie stroi fochów i je? Nie, nie przy babci. Przy PRAbabci. Ładuje w nią 100ml i się nie ogląda. Nie wiem jak ona to robi..
Aaaa i chciałam się pochwalić: mąż dostał pochwałę w pracy. Wysyłał jakieś dokumenty i projekty, które ministerstwo zatwierdziło. A u mnie rysuje się możliwość wtargnięcia do liceum przy wsparciu mojego Uniwersytetu żeby uczyć filozofii i w moim przypadku etyki .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 17:25
Martynika, NataliaK, madamama, Limerikowo, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaka jestem zmeczona ;-((
Rano rehabilitacja,pozniej robilam kilometry w parku,nastepnie wizyta u cioci,pozniej poczta,dopiero weszlam do domu od godziny 8 ja padam a Franek co?nie bardzl jeszcze maz ma dzis pozegnanie w pracy i bedzie pewnie w nocy. Ja tez sobie musze zrobic wychodne,a co!
Powiem wam ze nie mielismy 2 tyg rehabilitacji i Pani bardzo pochwalila Franka ze napiecie juz jest niewielkie. Przez to ze 90% czasu siedzi na brzuchu sam sie trenuje,doslowmie. Stwierdzila ze jego rozwoj ruchowy odpowiada 6 miesiecznemu dziecku i przy jego zapedach do raczkowania niebawem rozpocznie. Mam nadzieje ze to sie nie sprawdzi,bo wtedy to bedzie hardcore. Doslownie
Aha i co do spotkania to w przyszkym tygodniu wolalabym nie spotykac sie we wtorek,mam hematologa z Frankiem a rehabilitacja dopiero za 2 tygodnie )
Beatina dawaj na priv,jesli bede miala chwile postaram sie pomoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 17:33
-
nick nieaktualnyTak apropo wczorajszej dyskusji...na zakonczenie.
Nie chcialabym zeby kolejna mamuska pozegnala sie z forum jak Weronika. Wszystkie mamy swoje zycie,swoje charaktery,swoje zdania,swoje wszystko. Nie narzucajmy swojej woli/swojego zdania innym mamusiom. Kazda ma swoj rozum,swoje wlasne poczucie odpowiedzialnosci i bedzie robila tak jak chciala i zadna z nas nie ma prawa sadzic ze ktoras zrobi tak jak my chcemy...a tym bardziej tego wymagac. Jesli chcemy sobie dalej tu rozmawiac to polecam luzna atmosfere bo juz kilka razy bylo goraco az sie wchodzic tu nie chcialo.
Tusiu,jestes bardzo religijna,szanuje to,nawet jesli mam odmienne zdanie,bardzo Cie prosze,uszanuj tez nasze zdania,nie narzucaj nawet nie chcacy swojej woli,bo znow beda sprzeczki i klotnie,tego nie chcemy. Sa fora o aborcjach,religijnosci,itd. Tam napewno nie dochodziloby do sprzeczek bo tam sa skumulowane osoby ktore chca na ten temat rozmawiac. Pisz lepiej co u Gabi
Koniec wywodu.
Galanea, alexast, Niesforna, evas, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do miejsca spotkania to raczej moim wozkiem sie nie przejmujcie bo raczej go nie wezme,niepotrzebnie bedzie miejsce zajmowal hehe juz go nawt nigdzie nie biore,chusta i wio ! Dzis sie rodzinka zreflektowala i bedzie zrzuta na nosidlo bo ja podobno taka biedna z ta chusta,plecki bola haha itd. Nie zaprzeczalam,wole dobre nosidlo
Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
a tu jedno malutkie zdjęcie dla przypomnienia jak wyglądamy:) ofcourse z pozdrowieniami:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6653516587a8.jpg
Mucha, Martynika, NataliaK, alexast, madamama, Limerikowo, Galanea, evas, eta, genoweffa lubią tę wiadomość